- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn :)Darısı baanaaa
acik ö.L canimNe okuyorsun cnn. Çocukla çok zor amca uyurken haln kalırsa yaparsın. O da zor olur ama bence başla az kalmis
tbrikler canm guzel menu ..devam boyle :) cuma farkli goreceksin :) su metebolizma calistiriyor . geceye kadar daha icersin :)Srlam kızlar günlerdir ilk defa adam gibi bir diyet yaptım
Sabah
İki kepek arası tost
1 bardak çay
1 üçgen peynir
Öğlen
1 cennet hurma
Akşam
1 kase pırasa çorbası
Bol salata
1 saat yuruyus
4 bardak susu hiç icemedim ama çok sukur bugün güzel bir menüm oldu
pazar gunu herkes ailesiyle :) bizim gibi bekar az pazarlari .İyi akşamlarr :)
Yine sayfalar ilerlememiş![]()
Hiç kimse menü yorumu yapmıyor . Sanırım girmeyeceğim artik
aynen canim lise demi . bölüm yok canim alan 2 benim daha :) esim anca izin verdide arkadaslar bilir :) insallqh bitirim unvde gitmek istiorum :) sende gidion herqlde :)Canım sende mi açık öğretime goriyosun bölümün needa-sofi bnde giriyorumda bnmde aynen ocakta sınavım var
aaa ben yapmamismiyim kacitmisim gozden:) canim :) ayipsin ya girmemekte ne demek aaaaHiç kimse menü yorumu yapmıyor . Sanırım girmeyeceğim artik
sakin he daha burda basari hikayeleri yazicazzzz ! Kız eda onasıl kitapmış acil öl neyi anlatıyo ölmenin yollarınımıaminnn :)
acik ö.L canim
tbrikler canm guzel menu ..devam boyle :) cuma farkli goreceksin :) su metebolizma calistiriyor . geceye kadar daha icersin :)
İyi akşamlar canım ilerlemez o sayfalar herkes tatildeİyi akşamlarr :)
Yine sayfalar ilerlememiş![]()
allah iyiligini versin yaKız eda onasıl kitapmış acil öl neyi anlatıyo ölmenin yollarınımı![]()
Napim ismi okuyunca aklıma direk o geldiallah iyiligini versin yaanlayan bak anlamis
sen de saptirdin iyici konuyu
![]()
:)Napim ismi okuyunca aklıma direk o geldi![]()
Doğru diyorsun cnn kendimce biraz fazla yiyorum gibi geliyordaCanım eğer sen güzel menü yapmissan yoruma gerek yokki hem burda birbirimizi tanıyoruz artık böyle şeylere takılmak gerekmez bnce
Hayırlısı olsun hakkında insallah cnn. Bebekle zor ama basarirsin insallahaynen canim lise demi . bölüm yok canim alan 2 benim daha :) esim anca izin verdide arkadaslar bilir :) insallqh bitirim unvde gitmek istiorum :) sende gidion herqlde :)
hic bisi yememissin olmaz . sabah az zaten . oglen yok aksamda borek leri devirmissin:) benide etiketlemiosun diger arkadsida canimBugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Öğlen
Yemedim((
Akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1bardak ayran
Spor:yok
Su :1lt