- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 36
Öğlen neden yemedin cnn. Suyunda az olmuş sanki. Regl mi oldun ondan mi istemiyor caninBugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Öğlen
Yemedim((
Akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1bardak ayran
Spor:yok
Su :1lt
Doğru diyorsun cnn kendimce biraz fazla yiyorum gibi geliyorda
ben ole dusunmuorum tatlim . bi kadinin isteyipte yapamayacagi hic bisi yok bence :)Hayırlısı olsun hakkında insallah cnn. Bebekle zor ama basarirsin insallah
elektrikler gitti iyimi cocuguda yeni yikadim sansa bak
geldi :)İnsallah hasta olmaz canm ya...çabucak gelir insallah
alalh kabul etsin canm benimde 10gun var ya . bi 10 kg veryim tutucam bende insallahYarın kismetse orucluyum kizlar
hamileligi saymiom tabi
Hamilelik sayılmaz miymiş ki.gerçi ben iki üç aylık diye tutamamistim. Su tum azdıhamileligi saymiom tabi
aynen canim lise demi . bölüm yok canim alan 2 benim daha :) esim anca izin verdide arkadaslar bilir :) insallqh bitirim unvde gitmek istiorum :) sende gidion herqlde :)
Sağolasın bitanem:)gozun aydin canim :)
Esin yada destek olck bir yakının varsa biraz anlatsinlar cnn. Zor birşey yok. Moral bozmak yok. Kendine güven yapabilirsinBn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bnişimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum
Esin yada destek olck bir yakının varsa biraz anlatsinlar cnn. Zor birşey yok. Moral bozmak yok. Kendine güven yapabilirsin
Nesnelere yer verme hayatında canm. Gün bugün. Okuyorsun ya önemli olan bu. Geç olsun güç olmasın boşver. Bazen herşey bizim elimizde olmayabiliyorBekarim bn :) ama hiç yardım edecek yok netten derslere bakiyorum ancak keşke okuyabilseydim keşke
ben sana tüyo verebilirm :). bende hemen anlatayim . beni 3 sene ilkokula gec yolladilar. hic kimse beni 4cu sinava kadar kabul etmedi arkadslarim . neden ?ben onlarla yasitdegilim die , önlügümü kendim yikqr kendim utulerdim. okula kaldiran yok yemek yok ole giderdim. ite kaka ortaokulda bitti. (yazlari calisiyordum ) daha sonra lise arayislari icersindeydim en buyuk isteyim ogretmen olmakti .. ama ailem dedi ki okutamayiz paramiz yok . kalbim okdar kirildiki . olsun dedim dgru paralari yok . ben hem calisir hem okurum dedim . sonucta okucak adam ede okur dedim . tam sinavlara girmeye basladim esimle taniztim evlendim . oda izin vermedi . calismicagin icin gerek yok dedi :) haydaaa : ) ama artik tek yetisemior . ve hersey tahsile baktigi icin . izin veriyor ve bitiricem ogretmende olucam :) o yuzden hic yapamam edemem anlamiom deme ben sana bi kitap adi vereyim onu al calis ama orta pkul icin olani varmi bilmiorum ben bi bakayim senin icinBn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bnişimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum
iyi geceler canmİyi geceler canlar:)
anammm kiz hamilelik var emzirme var abovvvv benim 2 aylik varmisHamilelik sayılmaz miymiş ki.gerçi ben iki üç aylık diye tutamamistim. Su tum azdı
ben sana tüyo verebilirm :). bende hemen anlatayim . beni 3 sene ilkokula gec yolladilar. hic kimse beni 4cu sinava kadar kabul etmedi arkadslarim . neden ?ben onlarla yasitdegilim die , önlügümü kendim yikqr kendim utulerdim. okula kaldiran yok yemek yok ole giderdim. ite kaka ortaokulda bitti. (yazlari calisiyordum ) daha sonra lise arayislari icersindeydim en buyuk isteyim ogretmen olmakti .. ama ailem dedi ki okutamayiz paramiz yok . kalbim okdar kirildiki . olsun dedim dgru paralari yok . ben hem calisir hem okurum dedim . sonucta okucak adam ede okur dedim . tam sinavlara girmeye basladim esimle taniztim evlendim . oda izin vermedi . calismicagin icin gerek yok dedi :) haydaaa : ) ama artik tek yetisemior . ve hersey tahsile baktigi icin . izin veriyor ve bitiricem ogretmende olucam :) o yuzden hic yapamam edemem anlamiom deme ben sana bi kitap adi vereyim onu al calis ama orta pkul icin olani varmi bilmiorum ben bi bakayim senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?