Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üzülme kuzum sen elinden gelenin fazlasini yapıyorsun bence misafir bereket gerçekten tatlım :)

canim bazi cocuklar hic uyumuyor 10 dkka belki uyuyor . asyaya demissin onu diyorum . vallahi yasayan bilir bende yasadim cok iyi anliyorum . 10dkka dalardi sonra ciglik cigliga uyanirdi . gazdan . kolik tir buyuk ihtimal. yani ole uyuyim falan fie bi zamn yok afedersin tuvalete bile gidemiosun degil yemek yemek camasir yikamak tezmlik yapmak .
bana gelince ben gittim krese cok begendim . benim oglan kres cocugu cok hiperaktf . o konusmayi ogrenene kadar kafasini yaracak . sinirli ofke kontrolu yok . kafasini betonlara vuruyor istedigi olmayinca . kafasinin 2tarafi şişik suan . kontrol altina alinmasi icin gitmesi daha iyi olacak.sakin bi cocuk degil . hep disari cikmak istiyor . 1 , 2 ay falan yollucam bakicam gidisata canim .

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak su içine limon sıkıp içtim
2dilim cavdarlı ekmek arasına peynir koyup tost makinasında ısıtıp yedim
ceyrek armut
4zeytin

1nescafe

ÖĞLE
1kase corba
1kase yogurt
azcıcık pilav
bezelye

yarım armut

yarım bardak süt(spor sonrası)

AKŞAM
2tam tahıllı dilim ekmek arası pulbiber, peynir tost makinesinde ısıttım
(yemek yapamadım sular kesilmişti maalesef)

1avuc fındık
1tam ceviz

1havuc

1bardak tarcınlı süt

40dkk yürüyüş bandı
20x2 2kğlik dambılla arka kol calışma
20x2 sqaut

4lt su

Merhabalar canım Ebru ben de memnun oldum.. Dün spordan sonra direk pazara gittim baya bi yorulmuştum o yüzden en masum meyve geldiği için paçayı kurtarmaya çalıştım haklısın canım

Sağol kuzum ilköğretim matematik okuyor canım ayy geçsin vallaha zor onsuz burada olmak
Sağolasın kuzum darısı senin paşalara:)

Allahım Allahım dün okuldan gelince biraz uyuyum dedim ,kalkınca sınava çalışcaktım bugün ki ...sen bi yat ertesi güne anca uyan ...ne sınava çalışabildim ne buraya menü yazabildim ölü uykusu mübarek ...gece bi ara bi uyandım sanki watsabın sesiyle geri uyumuşum...sınavlar bitti çok şükür ayın 6 sında param olacak sporada yazılcam ayyy ...kış uykusuna yatıyom mübarek

sorma aşkım ya dün akşam bile olmadan uyumuşum ertesi güne uyandım sen nasılsın iyimisin

merhaba canım şu an sıkı perhizdeyim tansiyonda çıktı bende şekerden hariç.gebelik zehirlenmesi oldu bende okumuşsundur belki ne tatlı ne tuzlu hepsi yasakne yiceğimi bende bilmiyorumeşimde dün çok kızdı çok ağladım sütüm gelmiyor diye gelsede yavrum emmiyor eşimde bırak daha dedi

Bırakma canım buğday haşla suyunu iç bulgur ye bol bol su hemde üzülme pozitif düşün sürekli

gülüm oğlan ağlayınca devam edmedim yazmaya Rabbim yavrucuğunu sana bağışlasın inşallahama dediğim gibi yani durum ve bu süt mevzusuna canım çokk sıkılıyor kaç kere ağladım eşimde çok üzüldüğümü görünce sütün gelmiyor zaten niye hırpalıyosun kendini diyor.bir yandan haklıda aslında ama anne yüreği işte şifa resmen anne sütü ya

dün gece acıkmıştı abla denedim yine verdim göğsümü yüzünü çeviriyor sürekli eşim çevirdi yüzünü vermeye çalıştım zorla çatladı abla ya görsen o kadar aladı en son kustu.hiç olur yanını bırakmıyor ki yavrum benim.

Allah razı olsun gülüm Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.gülüm çocuk kaç gün küvezde kaldı bende yoğun bakımda bizimki öyle bir durum değil başta süt bile sağamadım çünkü günlerce kendimde değildim süt hormonu çalışmadı galiba.bide herşey yasak ne yiceğimi şaşıyorum

oyyy kurban olurum verene sevip okşuyorum konuşuyorum ama işe yaramıyor süt konusunda gülüm.24 günlük şu an kimyonu kaynatıp 1 yada 2 kaşık versem olur mu acaba çay kaşığıyla

canim emzirmedigin surece sutun asalir ve kesilir cocuk emdikce artar ve sutun en buyuk ilaci su dur bol su ic ne yersen ye farketmez sadece sutu bollastiran sudur asya_01
Vallahi gülüm suyla olucak iş değil bu sorun orda zaten çocuk tutmuyor tutsa süt kaynicak tutmadığından kesildi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…