kremali yap sendezayıflamak isteyenlere çok güzel formül buldum ... benim brokoli çorbamı içsinler 1 hafta tiksintiden yemek yiyemezler
az önce gittim markete karnıbahar aldım,brokoli aldım ...bu hafta sırf sebzeye ağırlık vereyimde kilolar gitsin diye ...karnıbaharım yeniyo gibi de brokoli çorbasının hiç gideri yokama zorla içecemm bitecek o çorba okadar para verdim
zayıflamak isteyenlere çok güzel formül buldum ... benim brokoli çorbamı içsinler 1 hafta tiksintiden yemek yiyemezler
az önce gittim markete karnıbahar aldım,brokoli aldım ...bu hafta sırf sebzeye ağırlık vereyimde kilolar gitsin diye ...karnıbaharım yeniyo gibi de brokoli çorbasının hiç gideri yokama zorla içecemm bitecek o çorba okadar para verdim
buraya grlmeyince insanin motivesi dusuyor canim o yuzden . zaten moral bozuk . hepten saliyoruz .evet kg almak cok kolay vermek gercekten zor .. bu zoruda kendimiz icin basaricaz ilk önce ben diceksin . ben zayf olursam mutlu olursam hersey guzel olurEvet ya kızlar mesela benim artık gaza gelmek gerekiyor ,off çok sıkıldım bu kilolar dan ya
kız ne istiyon sen kremalı yapıyımda fatime onada mı dırdır etsinkremali yap sende
yok bebeğim benimkini bi dene bak nasıl fikrin değişiyoFeyzam bana da gondersene o brokolidengerçi bn ne yapsam da yemekten tiksinmem o ayrı mesela
kız ne istiyon sen kremalı yapıyımda fatime onada mı dırdır etsin
yok bebeğim benimkini bi dene bak nasıl fikrin değişiyo
sürekli tatlandırıcılı sakız çiğniyorum şimdi kafama dank etti bu sakızlar kilo aldırıyo mu ya
Tatlandirici sürekli kullanmak sağlığa zararlı kuzum.sürekli tatlandırıcılı sakız çiğniyorum şimdi kafama dank etti bu sakızlar kilo aldırıyo mu ya
kilo yapıyomu acaba abla ,inşallah yapıyodur çünkü aklıma o gelince çıkardım attım sakızı boşuna ziyan etmiş olmayımTatlandirici sürekli kullanmak sağlığa zararlı kuzum.
buraya grlmeyince insanin motivesi dusuyor canim o yuzden . zaten moral bozuk . hepten saliyoruz .evet kg almak cok kolay vermek gercekten zor .. bu zoruda kendimiz icin basaricaz ilk önce ben diceksin . ben zayf olursam mutlu olursam hersey guzel olur
aynen ole istiomkız ne istiyon sen kremalı yapıyımda fatime onada mı dırdır etsin
yok bebeğim benimkini bi dene bak nasıl fikrin değişiyo
Selamlar canlar, kilo veren herkese kocaman tebrikler..
Sabit ve artida olan fistiklar bu hafta diyet ve egzersizinizde degisiklik yapin..
1-2 haftaya takima donup, tum yarislari 1.likle alacagim hodri meydan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?