Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu:
Sabah: bir dilim salam
Domates salatalik ucgen oeynir yarim dilim ekmek
Oglen: mercimek corbasi bir dilim ekmek
Aksam: uc tane kofte
Salata
Ara: sekersiz kahve
Spor yok
Su 1.5 civari

Gunaydin guzeller, bereketli&mutlu bir gun dilerim

asya_01 nasil oldunuz canisi, pasamizin gaz sikintilari azaldi mi biraz? Gunduz uykularinda sen yanindayken yuzukoyun yatir gulum. Rahat cikarmasini saglar. Nette gaz icin bebegin karnina nasil masaj yapacagini gosteren videolar var. Kerem i cok rahatlatmisti, ben kendimde de uyguluyorum lazim olunca

Yawrukush umarim iyisinizdir bir tanem. Tel grubunda olan arkadaslar lutfen Ozge ye selamimi iletin. Saat farkindan ve suan muhtemelen uyku duzeni olmadigindan rahatsiz etmek istemiyorum.

Kızlar cenaze vardı 2 g
dr gaz damlası verdi ablacım o rahatlatıyor birazda olsa yanındayken ya yüzü koyun yada sırt üstü yatırıyorum kafası yamuk oluyormuş yoksa hırıltısı vardı ben göğsünden sanıyordum burnu tıkalıymış dr da fırça attı bu kadar üstüne düşme sen pimpirikli olursan bu çocuk hep hasta olur dedibebiş öyle yani iyi şükür de abla ben iyi değilim pek eşimle sıkıntı yaşıyoruz nasıl aşarım bilmiyorum çözüm için uğraşıyorum ama ben uğraştıkça düğüm daha çok artıyor sanki

aleyküm selam canım :)
2 gündür dikkat ediyorum valla. sabah annem patates kızartmış kardeşimle bana .kendi hakkımı çöpe döktüm inana biliyomusun o iradeyi buldum kendimde

oooo tebriklerr o zamannn
Gerçekten böyle yapmak gerek, yapamıyorum edemiyorumla kilo verilmiyorr..
Bir de akşam az yedin mi oh misss

oooo tebriklerr o zamannn
Gerçekten böyle yapmak gerek, yapamıyorum edemiyorumla kilo verilmiyorr..
Bir de akşam az yedin mi oh misss
aynen canım az önce kurumeyvelerimde geldi ,internetten almıştım ...ohhh ara öğünlerimide rahat yapıcam inşallah ...hadi bismillah :)

canlar bende bugun oglani krese goturdum. ogretmen bugun durmayin burda dedi . bizede alissin dedi . beni yolladi . tabi yuregimi orada biraktim ve ciktim . daha sonra ogretmeni hep fotolarini atti bana aradim ne yapio ogrendim . :) parti falan yapmislar arada siniftan cikmis . 1 tane ogretmen sadce onunla ilgilenio . hep ensesinde oglanin . . dun psikologta hep onunla ilgilendi .. 5 sayfa test falan yaptik psikologla ..biraz daha gozlem yapacak . kucuklugune indi simdiki yasina cikti falan bi suru soru sordu . psikologu cok begendim . iyi smdilik gidiyor

Dünkü menümü yazamamıştım şimdi yazayım
Sabah
Lor peynirli omlet
1dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
Çay
Öğlen
Bi tabak taze fasulye
5 6 tane pişmiş mantar
Akşam
Çiğ köfte dürüm
1bardak sahlep
Yalnız arkadaşlar tartıda kilom 62.5 a çıktı. Veremiyorum sanırım kilo (
Bi de maalesef tuvalete çıkamıyorum ondan büyük ihtimalle, nasıl bi çözüm olabilir bilmiyorum.

Kabızlık için çeşitli çözümler var sabahları ılık limonlu su 2 kuru kayısı yada kuru erik tuketebilirsin. Hergün bir bardak kefir içebilirsin. Dışarıda düzenli yürüyüş iyi gelir. Birkaç gün sebze ağırlıklı beslenebilirsin

Çok sevindim valla canım :)
Miniğin alışıyor artık kreşe.. Senin de için zamanla daha çok rahat eder..

Aslında sıkıntım kabızlık değil yani metabolizmam yavaş çalışıyo sanırım genelim böyle ama rahatsız oluyorum.daha önce bi kiraz saplı çay vardı o iyi geliyordu bi ara içmiştim ondan alıp düzenli kullancam belki çözüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…