dr gaz damlası verdi ablacım o rahatlatıyor birazda olsa yanındayken ya yüzü koyun yada sırt üstü yatırıyorum kafası yamuk oluyormuş yoksaGunaydin guzeller, bereketli&mutlu bir gun dilerim
asya_01 nasil oldunuz canisi, pasamizin gaz sikintilari azaldi mi biraz? Gunduz uykularinda sen yanindayken yuzukoyun yatir gulum. Rahat cikarmasini saglar. Nette gaz icin bebegin karnina nasil masaj yapacagini gosteren videolar var. Kerem i cok rahatlatmisti, ben kendimde de uyguluyorum lazim olunca
Yawrukush umarim iyisinizdir bir tanem. Tel grubunda olan arkadaslar lutfen Ozge ye selamimi iletin. Saat farkindan ve suan muhtemelen uyku duzeni olmadigindan rahatsiz etmek istemiyorum.
aleyküm selam canım :)Selam :) Nasılsınız ??
Menülere dikkat edelim bugün, yarın yüzümüz gülsün inşaAllah..
aleyküm selam canım :)
2 gündür dikkat ediyorum valla. sabah annem patates kızartmış kardeşimle bana .kendi hakkımı çöpe döktüm inana biliyomusun o iradeyi buldum kendimde
aynen canım az önce kurumeyvelerimde geldi ,internetten almıştım ...ohhh ara öğünlerimide rahat yapıcam inşallah ...hadi bismillah :)oooo tebriklerr o zamannn
Gerçekten böyle yapmak gerek, yapamıyorum edemiyorumla kilo verilmiyorr..
Bir de akşam az yedin mi oh misss
aynen canım az önce kurumeyvelerimde geldi ,internetten almıştım ...ohhh ara öğünlerimide rahat yapıcam inşallah ...hadi bismillah :)
merhaba canm hosgeldin. .. bende evli 1 evlat sahibiyim . . izmirde oturuorum :) memnun oldumMerhaba kızlar ben Semra 25 yaşındayım 68 69 kiloyum evli iki çocukluğum takı arkadaşlarımı tanımak isterim birde WhatsApp gurup varmı acaba
Dünkü menümü yazamamıştım şimdi yazayım
Sabah
Lor peynirli omlet
1dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
Çay
Öğlen
Bi tabak taze fasulye
5 6 tane pişmiş mantar
Akşam
Çiğ köfte dürüm
1bardak sahlep
Yalnız arkadaşlar tartıda kilom 62.5 a çıktı. Veremiyorum sanırım kilo(
Bi de maalesef tuvalete çıkamıyorum ondan büyük ihtimalle, nasıl bi çözüm olabilir bilmiyorum.
Allah bağışlasın canm bende memnun oldum çok aktif olamıyorum ama girip okuyorummerhaba canm hosgeldin. .. bende evli 1 evlat sahibiyim . . izmirde oturuorum :) memnun oldum
canlar bende bugun oglani krese goturdum. ogretmen bugun durmayin burda dedi . bizede alissin dedi . beni yolladi . tabi yuregimi orada biraktim ve ciktim . daha sonra ogretmeni hep fotolarini atti bana aradim ne yapio ogrendim . :) parti falan yapmislar arada siniftan cikmis . 1 tane ogretmen sadce onunla ilgilenio . hep ensesinde oglanin . . dun psikologta hep onunla ilgilendi .. 5 sayfa test falan yaptik psikologla ..biraz daha gozlem yapacak . kucuklugune indi simdiki yasina cikti falan bi suru soru sordu . psikologu cok begendim . iyi smdilik gidiyor
Allah bağışlasın canm bende memnun oldum çok aktif olamıyorum ama girip okuyorum
Aslında sıkıntım kabızlık değil yani metabolizmam yavaş çalışıyo sanırım genelim böyle ama rahatsız oluyorum.daha önce bi kiraz saplı çay vardı o iyi geliyordu bi ara içmiştim ondan alıp düzenli kullancam belki çözüm olurKabızlık için çeşitli çözümler var sabahları ılık limonlu su 2 kuru kayısı yada kuru erik tuketebilirsin. Hergün bir bardak kefir içebilirsin. Dışarıda düzenli yürüyüş iyi gelir. Birkaç gün sebze ağırlıklı beslenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?