Zor dönemden geçiyorsun canım, stresli olman çok normal..
Herşeyi bırak bebeğin için, kendin için iyi olmaya çalış..
Yemek istediğin zaman git bebeğini öp
Allah yardımcın olsun canım , sen elinden geleni yapmışsın ,hem bebekle hem onunla nasıl uğraşacaksın ,akışına bırakmaktan başka bir şey gelmez elden sanırım .o adapte süreci normalde kadında olması gerek bizdede eşim adapte olma süreci yaşıyorben açık açık konuşulması gereken herşeyi konuştum abla sonrasında çocuğumla alakadarım gerisi kendi bileceği iş çok değil 40 gün önce ölümden döndüm aslında düşünüp ölçüp tartsa beni el üstünde gezdirmesi lazım.zamana bıraktım inşallah iyi olur herşey
ayrılıyorum derken izine mi ayrılıyorsun komplemi bırakıyorsun ve neden ?Selam , gelemedim iki gündür cok aşırı yogunum.
gecen hafta;69,60
bu hafta:69,10
bu hafta ayrılıyorum ben.
Günaydın canlar ♥ iki gündür çok giremedim eşim üşüttü birazda halsiz ve tabi ki çooook nazlı
idare ediyorum canım işte :) ahhh ahhh bi nazlı kocada benim olsaydı dermişimFeyzam nasılsın kuzum
normalde kadınlar lohusalıktan psikolojisi bozulur bizimde eşimin lohusalıktan psikolojisi bozuldu galiba gülümAllah yardımcın olsun canım , sen elinden geleni yapmışsın ,hem bebekle hem onunla nasıl uğraşacaksın ,akışına bırakmaktan başka bir şey gelmez elden sanırım .
öyle bir şey duymuştum bende ,cinsel olarak felan isteksiz oluyorlarmış bazıları bir kaç sene bu yüzden ... sanırım zamanla atlatılacak durum bunlarda işte şuan canını sıkıyor o kötü .normalde kadınlar lohusalıktan psikolojisi bozulur bizimde eşimin lohusalıktan psikolojisi bozuldu galiba gülümağlanacak halime gülüyorum yaa
canim cikmaasanda evde leslie yapabilirsin .. oda ayni yuruyus . dogru hareketsiz lik etkiliyir dikkatli yesen bile vucut spor istiyor bende buna inaniyorumAnanemdeyim yazamadim internet yok bende de yok.aksam daha aktif olacagim
Kilo bildirimi yapmak icin girdim
Gecen hafta 50.7
Bu hafta sabit. Veremiyorum ya menulerimde guzel aslinda genel olarak hareketsizlikten sanirim havalar kotu diye
cok dogru soyluyorsun canim . halbuki ne kadar da istemisti bebegi . bebek yapmak halbuki en kolayi . onun sorumlulugu sorunlati asil is orda . ve buna destek olmak zorunda canim . senin agzinin icine bakmasi lazim . belki zamnla anlar esinde canm. doguran degil bakan derler ya gercekten oyleymis ya ..o adapte süreci normalde kadında olması gerek bizdede eşim adapte olma süreci yaşıyorben açık açık konuşulması gereken herşeyi konuştum abla sonrasında çocuğumla alakadarım gerisi kendi bileceği iş çok değil 40 gün önce ölümden döndüm aslında düşünüp ölçüp tartsa beni el üstünde gezdirmesi lazım.zamana bıraktım inşallah iyi olur herşey
tebrik ederim ablaGunaydin hayirli cumalar:)
Gecen hafta:58
Guncel:57.5
Fark:0.5
Yuzde:0.86
oo çok iyiGünaydın
Geçen hafta 69
Bu hafta 68
Yüzde nasıl yapılıyor bilmiyorum
Haftaya hedef 67
haftaya verirsin sende ,artı çıkmamakta yeterli bence
diyetle ne ilgisi var kız kv nin . hani çocukla felan yemek yapmak zor olur tabide . sebze yemeği salata çorba yaparsın .neticede yemek yapıyorsundur mecbur,hatta kv ye ver bebeği ben yemek yapıcam o sürede bebeğime bak de olmaz mı ?zaten asıl yaşlı insanlar diyet yemeği yiyor . tuzsuz yağsız hafif ,tansiyon kalp her şey onlardaKızlar hepinize hayırlı cumalar Bol eksilerr
KV var bende.diyet yalan oldu. Ocağın 3 üne vize işlemleri için gün aldi eşim. Bakalım artık ne zaman işi biterse o zaman gidecek.dün eltimler geldi. Hiç gel bizde de kal falan demediler. Küçük çocuk la gerçekten zor oluyor. Kv çok huysuz o yüzden kimse istemiyor. Bakalım artık hayırlısı
canım sen kilo vermem durdu diye bir diyetisyene mi görünsen acabaAnanemdeyim yazamadim internet yok bende de yok.aksam daha aktif olacagim
Kilo bildirimi yapmak icin girdim
Gecen hafta 50.7
Bu hafta sabit. Veremiyorum ya menulerimde guzel aslinda genel olarak hareketsizlikten sanirim havalar kotu diye
stres yaptıkça yemeğe sarılıyorsan eve kalorisi düşük seni tatmin edecek şeyler depola canım ,dayanamadıkça onlardan ye,hurma incir badem felan al. diyet etiform bisküvi al. müsli al. yulaf kepeği al .ne seviyorsan hangisi seni durdurabilirsekilo bildirimim
geçen hafta 85
bu hafta 85,200ya ben adapte olamıyorum kızlar stresten yerim ben hep mutluyken yemek aklıma gelmez normalde.dikkat etmem gerek ama kafamı bir türlü toplayamıyorum
dikkat etmediğin halde gitmiş hadi yine iyisinayyy anca geldim
oglan grip bisey yemiyor . anaokldada yemiomus .
grip oldumu istahi gidiyor ..
nese kilo bildirimi
79.6 100 gr vermisim dikkat etmedigim halde . ama hergun anaokuluna gide gele koruyor kilomu yuruyus. ..
yuruyuse borcluyum canim . hele cocugu arabasiyla yokustan cikarmak baska tarafimdan nefes aliom o siratebrik ederim abla
oo çok iyi
diyetle ne ilgisi var kız kv nin . hani çocukla felan yemek yapmak zor olur tabide . sebze yemeği salata çorba yaparsın .neticede yemek yapıyorsundur mecbur,hatta kv ye ver bebeği ben yemek yapıcam o sürede bebeğime bak de olmaz mı ?zaten asıl yaşlı insanlar diyet yemeği yiyor . tuzsuz yağsız hafif ,tansiyon kalp her şey onlarda
canım sen kilo vermem durdu diye bir diyetisyene mi görünsen acaba
stres yaptıkça yemeğe sarılıyorsan eve kalorisi düşük seni tatmin edecek şeyler depola canım ,dayanamadıkça onlardan ye,hurma incir badem felan al. diyet etiform bisküvi al. müsli al. yulaf kepeği al .ne seviyorsan hangisi seni durdurabilirse
dikkat etmediğin halde gitmiş hadi yine iyisin
yuruyuse borcluyum canim . hele cocugu arabasiyla yokustan cikarmak baska tarafimdan nefes aliom o siratebrik ederim abla
oo çok iyi
diyetle ne ilgisi var kız kv nin . hani çocukla felan yemek yapmak zor olur tabide . sebze yemeği salata çorba yaparsın .neticede yemek yapıyorsundur mecbur,hatta kv ye ver bebeği ben yemek yapıcam o sürede bebeğime bak de olmaz mı ?zaten asıl yaşlı insanlar diyet yemeği yiyor . tuzsuz yağsız hafif ,tansiyon kalp her şey onlarda
stres yaptıkça yemeğe sarılıyorsan eve kalorisi düşük seni tatmin edecek şeyler depola canım ,dayanamadıkça onlardan ye,hurma incir badem felan al. diyet etiform bisküvi al. müsli al. yulaf kepeği al .ne seviyorsan hangisi seni durdurabilirse
oo çok iyi
yuruyuse borcluyum canim . hele cocugu arabasiyla yokustan cikarmak baska tarafimdan nefes aliom o siracocuk 15 kg kolay degil :)
ayyy anca geldim
oglan grip bisey yemiyor . anaokldada yemiomus .
grip oldumu istahi gidiyor ..
nese kilo bildirimi
79.6 100 gr vermisim dikkat etmedigim halde . ama hergun anaokuluna gide gele koruyor kilomu yuruyus. ..
ya gitmedi bi turlu bendr bastim bayagiEdaa aynı mesajı 3 kere yazmışsınnn
Belli belliiiiya gitmedi bi turlu bendr bastim bayagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?