Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zor dönemden geçiyorsun canım, stresli olman çok normal..
Herşeyi bırak bebeğin için, kendin için iyi olmaya çalış..
Yemek istediğin zaman git bebeğini öp
oyy benim 2. kalbimmherşey onun içineşimden dolayı zora giriyorum aslında ve nasıl aşıcaz bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım , sen elinden geleni yapmışsın ,hem bebekle hem onunla nasıl uğraşacaksın ,akışına bırakmaktan başka bir şey gelmez elden sanırım .

Allah yardımcın olsun canım , sen elinden geleni yapmışsın ,hem bebekle hem onunla nasıl uğraşacaksın ,akışına bırakmaktan başka bir şey gelmez elden sanırım .
normalde kadınlar lohusalıktan psikolojisi bozulur bizimde eşimin lohusalıktan psikolojisi bozuldu galiba gülümağlanacak halime gülüyorum yaa

normalde kadınlar lohusalıktan psikolojisi bozulur bizimde eşimin lohusalıktan psikolojisi bozuldu galiba gülümağlanacak halime gülüyorum yaa
öyle bir şey duymuştum bende ,cinsel olarak felan isteksiz oluyorlarmış bazıları bir kaç sene bu yüzden ... sanırım zamanla atlatılacak durum bunlarda işte şuan canını sıkıyor o kötü .

ayyy anca geldim
oglan grip bisey yemiyor . anaokldada yemiomus .
grip oldumu istahi gidiyor ..
nese kilo bildirimi
79.6 100 gr vermisim dikkat etmedigim halde . ama hergun anaokuluna gide gele koruyor kilomu yuruyus. ..

Ananemdeyim yazamadim internet yok bende de yok.aksam daha aktif olacagim
Kilo bildirimi yapmak icin girdim
Gecen hafta 50.7
Bu hafta sabit. Veremiyorum ya menulerimde guzel aslinda genel olarak hareketsizlikten sanirim havalar kotu diye
canim cikmaasanda evde leslie yapabilirsin .. oda ayni yuruyus . dogru hareketsiz lik etkiliyir dikkatli yesen bile vucut spor istiyor bende buna inaniyorum
cok dogru soyluyorsun canim . halbuki ne kadar da istemisti bebegi . bebek yapmak halbuki en kolayi . onun sorumlulugu sorunlati asil is orda . ve buna destek olmak zorunda canim . senin agzinin icine bakmasi lazim . belki zamnla anlar esinde canm. doguran degil bakan derler ya gercekten oyleymis ya ..
ben esim 15 gunde yaslanmisti . uzuntuden kosusturmaktan vocuk olduktan sonra . degil ikimizinarasindaki iliski aklina gelecek.. camlari silerdi bizi baska odaya alirdi . butun herseyi siler supururdu . yeterki sen evladimiza guzel bak yorulma derdi . ben zaten pert bilirdi . benden hic birsey beklemedi .. allah razi olsun ondan hakki buyuk ..
sorumluluk buyuk canim ama senin esinde anlicak. bence acik acik konusmak en iyisi bisilerin ustu kapandimi patlak veriyor ve coktan is isten geciyor canm zamnla hersey yoluna girer

Gunaydin hayirli cumalar:)

Gecen hafta:58
Guncel:57.5
Fark:0.5
Yuzde:0.86
tebrik ederim abla

Günaydın
Geçen hafta 69
Bu hafta 68
Yüzde nasıl yapılıyor bilmiyorum
Haftaya hedef 67
oo çok iyi

Dün eksi çıkmama rağmen bugün sabitim ;(
Dahlia_ @gogo2405
haftaya verirsin sende ,artı çıkmamakta yeterli bence

diyetle ne ilgisi var kız kv nin . hani çocukla felan yemek yapmak zor olur tabide . sebze yemeği salata çorba yaparsın .neticede yemek yapıyorsundur mecbur,hatta kv ye ver bebeği ben yemek yapıcam o sürede bebeğime bak de olmaz mı ?zaten asıl yaşlı insanlar diyet yemeği yiyor . tuzsuz yağsız hafif ,tansiyon kalp her şey onlarda

Ananemdeyim yazamadim internet yok bende de yok.aksam daha aktif olacagim
Kilo bildirimi yapmak icin girdim
Gecen hafta 50.7
Bu hafta sabit. Veremiyorum ya menulerimde guzel aslinda genel olarak hareketsizlikten sanirim havalar kotu diye
canım sen kilo vermem durdu diye bir diyetisyene mi görünsen acaba

kilo bildirimim
geçen hafta 85
bu hafta 85,200 ya ben adapte olamıyorum kızlar stresten yerim ben hep mutluyken yemek aklıma gelmez normalde.dikkat etmem gerek ama kafamı bir türlü toplayamıyorum
stres yaptıkça yemeğe sarılıyorsan eve kalorisi düşük seni tatmin edecek şeyler depola canım ,dayanamadıkça onlardan ye,hurma incir badem felan al. diyet etiform bisküvi al. müsli al. yulaf kepeği al .ne seviyorsan hangisi seni durdurabilirse
ayyy anca geldim
oglan grip bisey yemiyor . anaokldada yemiomus .
grip oldumu istahi gidiyor ..
nese kilo bildirimi
79.6 100 gr vermisim dikkat etmedigim halde . ama hergun anaokuluna gide gele koruyor kilomu yuruyus. ..
dikkat etmediğin halde gitmiş hadi yine iyisin

yuruyuse borcluyum canim . hele cocugu arabasiyla yokustan cikarmak baska tarafimdan nefes aliom o sira cocuk 15 kg kolay degil :)

yuruyuse borcluyum canim . hele cocugu arabasiyla yokustan cikarmak baska tarafimdan nefes aliom o sira cocuk 15 kg kolay degil :)

Dahlia_ fatime senin kilo hani

Ya kafa kalmadıı, gidip gelip yazayım diyorum her seferinde başka birşeye bakıp unutuyorum..
Sabitim maalesef..
Bu hafta berbat beslendim, gün oldu bütün gün yiyemeyip sadece akşam yemek yedim
Bir yarını da atlatayım, misafirliğe gidicem, sonra yine full dikkat şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…