Niye ki şekersiz sütlü kahvede mi içmeyeksütü kahveye gelebilir belki ceza
Tamam abla az tuzlu :) inşallah çok özledim
D damlalar @Papillon_
Canlarım 3gündür annemlerdeyim, pek giremiyorum, diyetime de çok dikkat edemiyorum. Bu hafta birinciliği ikinizden birine bırakıcam gibi görünüyor Abur cubur çok yedimakşama kadar iyi de akşam uyamıyorum
Niye ki şekersiz sütlü kahvede mi içmeyek
Cansınız kızlar kiloların git
Menün mis
İyi geceler cezamı yaptım yaptı kaçtı olcam :)iyi bakın kendinize yarın görüşmek üzre
Dikkat etmeyince 2 hafta heba oluyor 100 gr da olsa vermeye bak aman hedefe kadar boğazımıza dikkat edelim yaza en azımdan 42 bedene girmek istiyorumD damlalar @Papillon_
Canlarım 3gündür annemlerdeyim, pek giremiyorum, diyetime de çok dikkat edemiyorum. Bu hafta birinciliği ikinizden birine bırakıcam gibi görünüyor Abur cubur çok yedimakşama kadar iyi de akşam uyamıyorum
Dikkat etmeyince 2 hafta heba oluyor 100 gr da olsa vermeye bak aman hedefe kadar boğazımıza dikkat edelim yaza en azımdan 42 bedene girmek istiyorum
Rabbim yardımcın olsun kuzum iyi düşün iyi olsun
Niye ki şekersiz sütlü kahvede mi içmeyek
Çok iyim ya sıkıntı yok vallaödül günleri en geç cumartesi sonra hakkımız bitiyor,bu ödül değil kaçamak olmuş,ceza gelir heraldeDahlia_
çok geçmiş olsun canım.tozdan uzak tut.
en beğendiğim menü bu oldu
menü güzel :) spor olmadığı için ceza gelecek amaDahlia_
ilk menüde bulgur pilavı çok olmuş sanki,acaba kaç kaşıktı ,20 var mı ? gerisi güzel :)
senin menünde en beğendiklerimden
suyun dışında gayet güzel canım:) bitterde en kakaolusundandır inşallah.onlar hem sağlığa yararlı hem diyete uygun :)tabi en fazla 3 kare olursa:)
5 kurabiye, buna da gelir cezaDahlia_
nescafa ikisi bir aradanın içinde krema var,glikoz şurubu var bunlarda şeker demek...yani bol şekerli çay içmiş gibi oldu. belki bilmediğin için fatime bu kez görmezden gelebilir:) Dahlia_ normal kahve iç bebeğim .sütlü türk kahvesi felan iç ,ama katkısız olsun.
gayet güzel
güzel olmuş canım .
aleyküm selam güzellik ,kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın :)
çok az olmuş yediklerin doydun mu , sora birden acıkıp yemeğe saldırırsın biraz daha yeseydin keşke .
graten çok ağır yağlı bir yemek ,üstüne 5 bisküvisuda çok az olmuş . yemeklere ceza gelir heralde Dahlia_
İyi geceler kızlar biraz boşladığımın farkındayım ama yiğenlerden fırsat olmuyor malum misafirlikte pekte teli alamıyorsun eline :)
Menüm
Sabah
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1nar
Öğlen
Yine kahvaltılık atıştırdım
Çok az yedim
Peynir zeytin yani
Akşam
5 kaşık makarna
5 kaşık çorba
Çay
Bide üç catal kadayıf tatlısı çok ısrar ettiler
Su 1.5 litre
1 mill leslie
Canlar ben kaçıyorum çok yorgunum..
Hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin..
Ha bu arada unutmadan şişkinliği olanlar suyu biraz artırsın, mümkünse 2 bardak yeşilçay içsin hergün..
Yemeklerinize de dikkat edin, herkes aynı değildir tabi ama ben böyle durumlarda patates, pilav, bakliyat yediğim zaman daha kötü oluyorum..
Öyle mi dersin ya5 kaşık makarna
3 çatal kadayıf
Ceza geliyor :) bence
Su miktarını biraz artır canım ya 1.5 lt çok az çünkü
Öyle mi dersin ya
:/evet canım :
Geçmiş olsun kuzuyaYaa off kızlar canım çok sıkkın ya oğlum hasta yine ya grip öksürük off off
Kimi bekliyo benim niye haberim yokDua et canım benim, sağsalim gelir inşaAllah..
Canım, dikkat et artı çıkma cuma.. Değil artı çıkmak sabit kalsan bile takımı etkiliyorsun bunu unutma..
Canim masallahin var bence 3 catalla gecistirmissin misafirlik demissin ya tatilde falan misin yegenlerim falan demissin ya..Öyle mi dersin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?