Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol gonca ablam inşallah :)

Teşekkür ederim abla sağol :)

Oooyy oyy sen bugunde uykunu alamamissin belli ne desem anlamiyosun
Senin dedigini anladim ondan aydinlandim dedim

Gonderirim canım bi yapim da ins :) ilk denicem kizkardesimede eğlence olur diye ugrasim biraz

Ayy valla nasıl bir durumdayım ne sen sor ne ben söyleyeyimm

Tamam canım, bekliyorummm

İyi akşamlar pilav olmasaymış miss afiyet olsun:)

Hayırlı olsun bu arada :)

Hayırlı olsun Can'ım ç. Bir ömür parmağında kalsın inş.

Ben de merak ettim. İki yüzük mü o tek mi? Tekse ayrı duruyo
Herkeze teşekkür ederim sağolun isteyen herkezin başına kızlar yüzüğüm ayrı bu arada ama taş biçim olarak tıpatıp tek taş olan evlilik teklifinde takılıyo beştaş ta sözde takılıyo ben biraz uçtum aslında benimki uçtu pırlanta alcaz diye tutturdu bunu aldım bnde büyük yüzük seviyorum küçüçük pırlantaya napim dedim masrafa soktum cocuğu :)))

Maşallah diyelim sana hem az yiyorsun hem de sporunu bolca yapabiliyorsun aferin cnm

Menüm
Kahvaltı, beyaz peynir kasar peynir 1er dilim dereotu maydanoz yesil biber yesil çay
Öğle; lahana çorbası hamsili ekmek çay
Akşam; yağsız tavuk, salata
2litre su 15dk yürüyüş
Menün güEl canımda öplen dışında bna az geldi

Anladım canım :)
Olsunn canım 1 kere alınıyor nasılsa :)

Anladım canım :)
Olsunn canım 1 kere alınıyor nasılsa :)
Aynen öyle benimkide anlamaz böle şeylerden satarım falan diye düşündü dedim yok tektaşımı satmam oyüzden iyi bişey aldı ayyy fatıma bir yüzük gördüm 30 bin tl ye ama varya tam istediğimdi trilyonluk zengin olursam alıcam ama onu alasıya araba aldırırım önce

Ya bu öyle birşey ki, baktıkca daha güzelini, daha iyisini bulursun..
Ama bir yandan da düşününce ne farkeder diyor insan, ona o kadar parayı vereceğinize başka önemli ihtiyaclarınızı tamamlarsınız..
Yine de gönlünce olmalı ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…