Bende sağlık meslek lisesi bitirdim 96 mezunuyum inşallah ataman ve hayallerin gerçekleşir.
Çok mantıklı
Istersen yapabilirsin canım.
Diyet diye düşünme canım sağlıklı beslenme olarak düşün ömür boyu devam edebileceğin şekilde düşün. Bazı diyetisyenler ticari düşünüyor sana az yedirecek kısa zamanda kilo vermeni sağlıyor sonra yorulup bırakıyorsun kilolar yoyo gibi geri dönüyor.
Sen bilirsin canım umarım çözersin sorunlarını.
Ben bu saatte film izliyordum.
Hoşgeldin canım nasılsın.
Sorun olmaz canım geçmiş olsun kolay gelsin
Başarılardilerim canım
Teşekkürler Fatimem daha iyiyim bi de şu aft iyilesse :)
Afiyet olsun canım menü de spor da süper
Hoşgeldin canım sağol sen nasılsın oğlun nasıl kreşe devam ediyor mu?
Afiyet olsun kaptan
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Şimdi tekrar bakıyorum 3 lt su içilmişşş
Canım sıkıldıkça su içiyorum abla böyle yapınca oluyormuş :)
Cok az yemissin yine canim :)
Az yemişsin canım, doydun mu ?
Oooyy oyy sen bugunde uykunu alamamissin belli ne desem anlamiyosun
Senin dedigini anladim ondan aydinlandim dedim
Gonderirim canım bi yapim da ins :) ilk denicem kizkardesimede eğlence olur diye ugrasim biraz
Hayırlı olsun Can'ım ç. Bir ömür parmağında kalsın inş.Eki Görüntüle 1952727 Yüzüğümde bu :)))
Başarılardilerim canım
Teşekkürler Fatimem daha iyiyim bi de şu aft iyilesse :)
Afiyet olsun canım menü de spor da süper
Hoşgeldin canım sağol sen nasılsın oğlun nasıl kreşe devam ediyor mu?
Afiyet olsun kaptan
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
İyi akşamlar pilav olmasaymış miss afiyet olsun:)
Hayırlı olsun bu arada :)
Hayırlı olsun canımm, çok güzelmişşşş
Tektaş, beştaş ama tek yüzük dimii ? Biraz bir birine uzak duruyor takınca farklı oluyordur herhalde.. Ay saçma sorular sordummAlmayı düşünüyorum ben de o yüzden ilgileniyorum canım
Herkeze teşekkür ederim sağolun isteyen herkezin başına kızlar yüzüğüm ayrı bu arada ama taş biçim olarak tıpatıp tek taş olan evlilik teklifinde takılıyo beştaş ta sözde takılıyo ben biraz uçtum aslında benimki uçtu pırlanta alcaz diye tutturdu bunu aldım bnde büyük yüzük seviyorum küçüçük pırlantaya napim dedim masrafa soktum cocuğu :)))Hayırlı olsun Can'ım ç. Bir ömür parmağında kalsın inş.
Ben de merak ettim. İki yüzük mü o tek mi? Tekse ayrı duruyo
Maşallah diyelim sana hem az yiyorsun hem de sporunu bolca yapabiliyorsun aferin cnmBugünkü menüm
Sabah
1 bardak portakal suyu
3 dilim sucuk, bir dilim ekmek
Peynir, zeytin, reçel
Öğlen
1 bardak şekersiz ıhlamur
*5-6 tane kurukayısı
Akşam
1 kase çorba
Balık ve salata
3 lt su
50 mekik, 100 İA
10000 adım yürüyüş
Menün güEl canımda öplen dışında bna az geldiMenüm
Kahvaltı, beyaz peynir kasar peynir 1er dilim dereotu maydanoz yesil biber yesil çay
Öğle; lahana çorbası hamsili ekmek çay
Akşam; yağsız tavuk, salata
2litre su 15dk yürüyüş
Herkeze teşekkür ederim sağolun isteyen herkezin başına kızlar yüzüğüm ayrı bu arada ama taş biçim olarak tıpatıp tek taş olan evlilik teklifinde takılıyo beştaş ta sözde takılıyo ben biraz uçtum aslında benimki uçtu pırlanta alcaz diye tutturdu bunu aldım bnde büyük yüzük seviyorum küçüçük pırlantaya napim dedim masrafa soktum cocuğu :)))
Rakibem bir tabak pirinc nedir cnm bnm güzel menün yine deMeraba kizlar menum:)
Sabah
1 krep
2 dilim kasar
1 lokmacik ekmek ve beyaz peynir
Ara
1 fincan sicak kakao
Ogle
2 parca tavuk eti 1 tabak pirinc tursu cok az
Aksam
3 karnabahar koftesi yoğurt
Su 2 lt spor yuruyuss
Aynen öyle benimkide anlamaz böle şeylerden satarım falan diye düşündü dedim yok tektaşımı satmam oyüzden iyi bişey aldı ayyy fatıma bir yüzük gördüm 30 bin tl ye ama varya tam istediğimdi trilyonluk zengin olursam alıcam ama onu alasıya araba aldırırım önceAnladım canım :)
Olsunn canım 1 kere alınıyor nasılsa :)
Öğle köydeydim cnm yöresel yemekler sebzeli sağlıklı tesekkur ettim hayırlı olsun bu aradaMenün güEl canımda öplen dışında bna az geldi
Aynen öyle benimkide anlamaz böle şeylerden satarım falan diye düşündü dedim yok tektaşımı satmam oyüzden iyi bişey aldı ayyy fatıma bir yüzük gördüm 30 bin tl ye ama varya tam istediğimdi trilyonluk zengin olursam alıcam ama onu alasıya araba aldırırım önce
İyi geceler cnmCanlar, bugün biraz erken kaçıyorum, yorgun hissediyorum kendimi, umarım uyuyabilirim :)
İyi geceler, Allah rahatlık versin hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?