Sagol can :))Selam canlar..
Gününüz güzel geçiyordur inşaAllah..
valla annemde daha tam yürüyemiyor , zaten kardeşimde daha yeni oldu insAllah biran önce toplanırlarbi yandanda oğlum hasta pacamdan ayrılmıyor anne diye ağlayıp duruyor
Ben tarcin cok seviyorum ya cayda da sen sevmiyosun demek :/Çok zor durum canım benim
Allah yardımcın olsun..
Çok güzel bilgiler ablacım..
Tarçını midem alsa birinci çaydan içerdim.
Sagol can :))
Hamdolsun uyanabildigimize Elhamdulillah :))
Ben tarcin cok seviyorum ya cayda da sen sevmiyosun demek :/
@Günaydınlar
kabus gibi bir hafta geçiriyorum resmenneyse pozitif düşünelim pozitif olalım şimdi çok şükür daha iyiyim inş emar sonucumda bir haftaya çıkacak bakalım neyim var neyim yok dikkat etmem gerek beli zorlayacak sporları yapmayacağım.Ne güzel sporda bir düzenim vardı baya aksadı inş toplarım bu hafta kendimden hiç umutlu değilim Artık rakiplerim yeos @Papillon_ ezin beni bu hafta
Sıkıntı anında yemeğe saldıran biriyim hani iştah kesilmesi olanlara imreniyorum dünkü menümü yazayım hemen kaçayım gün içinde uğramaya çalışırım
sabah peynir haşlanmış yumurta zeytin yarın domates çay
öğle ıspanak yoğurt
akşam vasat
patlıcan dolması 5 tane 3 sigara böreği 4 tane fıstık
2 lt su
yahu şu akşamlara bir çözüm lazım bana aslında bu gece emar çekilirken" aceba emara sığacakmıyım " düşüncesiyle utancı yaşama anım aklıma gelse herzaman yemek mi yerim
Iyiyim canim kahvalti yaptik ailecek:)Nasılsın, napıyorsun canım ? :)
Biraz uyudum uyandım yeni kahvaltı yapıcam.
Ooo benim abim oyle ya kurabiye yaptigimda ona ozel icine koymam tarcin yada baska tatlilarda:)kahvede asla icmez mesela sasiriyorum yaaBen hiç sevmiyorum canım ya, kurabiyelerde falan oluyor ya yiyemiyorum
Iyiyim canim kahvalti yaptik ailecek:)
Simdi islerim var biraz namaz kilip baslamayi dusunuyorumda pek bi tembelim yasen napiyosun
Ooo benim abim oyle ya kurabiye yaptigimda ona ozel icine koymam tarcin yada baska tatlilarda:)kahvede asla icmez mesela sasiriyorum yaa
Ellah kabul etsin canim demek yalniz degilmisim yasasin tembellikAfiyet olsun canım :)
Allah kabul etsin..
Ben namaz da kıldım, öğlen yemeği de yedim, biraz işim var benim de ama oturuyorum henüzz
Aynı bennn :))
Kahvenin kokusuna bile tahammülüm yok
Aynı bennn :))
Kahvenin kokusuna bile tahammülüm yok
Ellah kabul etsin canim demek yalniz degilmisim yasasin tembellik
Kahve sevilmezmi ne bicim insansiniz yaaa
Neyse bari sen kizsin abime diyorum kiz istemede kahve vercekler o zaman napican acaba
Iyi madem sende kovuyosun beni gidiim de isimi yapimSağol canım, İnşaAllah..
Neyi yaşasın kızz kalk işlerini yapppp
Yok işte sevilmeyince sevilmiyormuşşş
Napsın zorla değil ya içemiyorum der içmez
Utanır da konuşmazsa sen devreye girersinn
Selam canlar..
Gününüz güzel geçiyordur inşaAllah..
teşekkür ederim canım geçmiş olsun bu arada :/
Anladim canim ama goz ameliyati lasik ise cok uzun sürmemis mi ? Benim bildigim lasik yani goz cizdirmede 1-2 gunde hastanin iyilesmesi lazim.. insallah baska sorun yoktur canim:/ annenede acil sifalar diliyorum.
Merhabalar.. dünkü menüm:
Sabah: etiform kepekli bisküvi
Çay
Öğle:1 lahmacun
Ara: kayısı
Akşam: çorba
Pırasa
3 köfte
Ara:süt
Kivi
Portakal
Muz
2 lt su 40 dk yürütüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?