Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım çok az yemissin ya boyle nasıl dayanıyorsun ?

gayet güzel olmuş canım menü afiyet olsun

Afiyet olsun canım menü spor çok güzel

Afiyet olsun rakibem nasılsın canım? Suyu artır bence biraz emziriyorsun 1.5 az menü çok güzel

Afiyet olsun canım

İyi geceler canım

iyiyim canım sen nasılsın? evde olduğumda çok dikkat edemiyorum ben. dün de çalışmıyordum. çalışınca daha düzgün besleniyorum

oh iyi yapmışsın cnm. bişi olmaz gül güle tak

günaydın kızlar. dün hiç giremedim. bebeği aşıya dr kontrolüne götürdük. bütün gün hastanede geçti. tüm gün de dışardaydık. dünki menümü paylaşıyım

sabah; 3 dilim ekmek, 1,5 yumurta, 1kk beyaz peynir biraz bal teryağ reçel

akşam az çorba, karışık pide.
su 2 lt.

akşam pide olmasaydı iyiydi. ama bu 3 günü iyi değerlendirmem lazım.

@Günaydınlar
kabus gibi bir hafta geçiriyorum resmen neyse pozitif düşünelim pozitif olalım şimdi çok şükür daha iyiyim inş emar sonucumda bir haftaya çıkacak bakalım neyim var neyim yok dikkat etmem gerek beli zorlayacak sporları yapmayacağım.Ne güzel sporda bir düzenim vardı baya aksadı inş toplarım bu hafta kendimden hiç umutlu değilim Artık rakiplerim yeos Papillon_ ezin beni bu hafta
Sıkıntı anında yemeğe saldıran biriyim hani iştah kesilmesi olanlara imreniyorum dünkü menümü yazayım hemen kaçayım gün içinde uğramaya çalışırım

sabah peynir haşlanmış yumurta zeytin yarın domates çay

öğle ıspanak yoğurt

akşam vasat
patlıcan dolması 5 tane 3 sigara böreği 4 tane fıstık

2 lt su

yahu şu akşamlara bir çözüm lazım bana aslında bu gece emar çekilirken" aceba emara sığacakmıyım " düşüncesiyle utancı yaşama anım aklıma gelse herzaman yemek mi yerim

D damlalar ezermiyiz biz seni. bu hafta birinciliği Papillon_ dan bekliyorum. kendimden ümidim yok.
sen de inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. en güzeli yüzme. ben bir ara düzenli yüzüyordum. özledim valla.

telekomünikasyon sektöründeyim ben canım. memnunun ama sonuçta özel sektör.

İnş sağlıktan ötesi yok bende yüzmek istiyorum ama yakınlarda doğru düzgün salon yok birde 10 kg verip gitmek istedim ama evdeki hesap bu uymadı
Özel sektör olunca sıkıntısı çok oluyor Allah kolaylık versin hafta içi çalışmadığın günler oluyor sanırım ondan sordum bende özeldeyim

ben bebeğin bakımı konusunda rahat olsam iş çıkışı giderim yüzmeye. ama o konuda sıkıntım var.
iş yerinde yasal sınır neyse o şekilde çalışıyorum fazlası eksiği yok. günde 7,5 saat haftanın 4 günü çalışıyorum. 1 gün süt izni kullanıyorum onu da ya pazartesi ya cuma alıyorum. cumartesi pazar evdeyim. sen ne iş yapıyorsun cnm ne şkl çalışıyorsun

annem dizinden ameliyat oldu canım kardeşimde göz ameliyati oldu evet gözlük kullaniyor numarasi çok yuksek hemde astigmat var yuksek ondan dolayı..
Anladim canim ama goz ameliyati lasik ise cok uzun sürmemis mi ? Benim bildigim lasik yani goz cizdirmede 1-2 gunde hastanin iyilesmesi lazim.. insallah baska sorun yoktur canim:/ annenede acil sifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…