- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Bugünkü menüm
Sabah
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Peynir, bal
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 bardak ekinezya çayı
Yanına kurukayısı
* 1 tane portakal
Akşam
1 kase çorba
Salata
3 lt su
5000 adım yürüyüş
50 mekik
Kilo bildirimini yapamadım sabah kaldığım yerde tartı yokmuş malesef bilmiyordum
Bugün yediklerim
SABAH
1Fincan yesil cay
Beyaz peynirli domatesl iki dilim kepek ekmekli tost
ÖĞLE
1Kase mercimek çorbası,1kase yoğurt
ARA
1Muz,1elma
AKŞAM
Mantar sote ,salata 1dilim ekmek,soda
2ltsu ,jilian,5dk ip atlama bugnlk yemeler bitti:)
Bugün menüm
Sabah
Omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen
Sandiviç
Akşam
Bumbar
Su 1.5 litre
Spor 6000 adım
teşekkür ederim canım geçmiş olsun bu arada :/menun güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım menü spor çok güzel
Afiyet olsun rakibem nasılsın canım? Suyu artır bence biraz emziriyorsun 1.5 azmenü çok güzel
Afiyet olsun canım
İyi geceler canım
Herkeze teşekkür ederim sağolun isteyen herkezin başına kızlar yüzüğüm ayrı bu arada ama taş biçim olarak tıpatıp tek taş olan evlilik teklifinde takılıyo beştaş ta sözde takılıyo ben biraz uçtum aslında benimki uçtu pırlanta alcaz diye tutturdu bunu aldım bnde büyük yüzük seviyorum küçüçük pırlantaya napim dedim masrafa soktum cocuğu :)))
ne iş yapıyordun canımiyiyim canım sen nasılsın? evde olduğumda çok dikkat edemiyorum ben. dün de çalışmıyordum. çalışınca daha düzgün besleniyorum
GünaydınGünaydın kızlar
İnş sağlıktan ötesi yok bende yüzmek istiyorum ama yakınlarda doğru düzgün salon yok birde 10 kg verip gitmek istedim ama evdeki hesap bu uymadı
İnş sağlıktan ötesi yok bende yüzmek istiyorum ama yakınlarda doğru düzgün salon yok birde 10 kg verip gitmek istedim ama evdeki hesap bu uymadı
Özel sektör olunca sıkıntısı çok oluyor Allah kolaylık versin hafta içi çalışmadığın günler oluyor sanırım ondan sordum bende özeldeyim
Anladim canim ama goz ameliyati lasik ise cok uzun sürmemis mi ? Benim bildigim lasik yani goz cizdirmede 1-2 gunde hastanin iyilesmesi lazim.. insallah baska sorun yoktur canim:/ annenede acil sifalar diliyorum.annem dizinden ameliyat oldu canım kardeşimde göz ameliyati oldu evet gözlük kullaniyor numarasi çok yuksek hemde astigmat var yuksek ondan dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?