- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Çok zor durum canım benim
Allah yardımcın olsun..
Çok güzel bilgiler ablacım..
Tarçını midem alsa birinci çaydan içerdim.
Küçük Porsiyon tercih ederim cnm her zaman bu böyledirbazı yerlerde miktarlarını yazmamissin canm... öğle yemek miktarı aksam ekmek miktarı yazmiyor.
Geçmiş olsun cnmannem dizinden ameliyat oldu canım kardeşimde göz ameliyati oldu evet gözlük kullaniyor numarasi çok yuksek hemde astigmat var yuksek ondan dolayı..
Anladim canim:)amin inşallahaslında uzun olay ya başka sorunlar da var..sağol canım iyi dilekler için biran önce su durumların düzelmesi için dua ediyorum insaAllah
Ekmek de en fazla iki ince dilimKüçük Porsiyon tercih ederim cnm her zaman bu böyledir
Küçük Porsiyon tercih ederim cnm her zaman bu böyledir
Anladim canim:)amin inşallah
Kızçeler ne yapıyorsunuz çok açımmm son ders bitsede eve gitsem
teşekkürler canımmenun çok güzel olmuş canım suyunda çok iyi
ben de iyiyim canım öyle ya evde olunca insan çok dikkat edemiyor gerçekten deiyiyim canım sen nasılsın? evde olduğumda çok dikkat edemiyorum ben. dün de çalışmıyordum. çalışınca daha düzgün besleniyorum
ben de doğumdan sonra çekmeye başladım belimden çocuk hep kucakta bel mi kalır insanda :)@damlalar çok geçmiş olsun canım. inş iyi olursun. biz de ailece belden muzdaribiz. bel fıtığı olmayanımız yok nerdeyse
geçmiş olsun canım bebişe bizimki de önümüzdeki ay 1 yaş aşılarını olacak.. dengesiz olmuş menün gerçekten de bugün toparlarsıngünaydın kızlar. dün hiç giremedim. bebeği aşıya dr kontrolüne götürdük. bütün gün hastanede geçti. tüm gün de dışardaydık. dünki menümü paylaşıyım
sabah; 3 dilim ekmek, 1,5 yumurta, 1kk beyaz peynir biraz bal teryağ reçel
akşam az çorba, karışık pide.
su 2 lt.
akşam pide olmasaydı iyiydi. ama bu 3 günü iyi değerlendirmem lazım.
geçmiş olsun canım inşallah büyk bir sorun yoktur belinde, akşamlar insanı çok zorluyor ben mutfağa girmiyorum akşam 8den sonra :)@Günaydınlar
kabus gibi bir hafta geçiriyorum resmenneyse pozitif düşünelim pozitif olalım şimdi çok şükür daha iyiyim inş emar sonucumda bir haftaya çıkacak bakalım neyim var neyim yok dikkat etmem gerek beli zorlayacak sporları yapmayacağım.Ne güzel sporda bir düzenim vardı baya aksadı inş toplarım bu hafta kendimden hiç umutlu değilim Artık rakiplerim yeos Papillon_ ezin beni bu hafta
Sıkıntı anında yemeğe saldıran biriyim hani iştah kesilmesi olanlara imreniyorum dünkü menümü yazayım hemen kaçayım gün içinde uğramaya çalışırım
sabah peynir haşlanmış yumurta zeytin yarın domates çay
öğle ıspanak yoğurt
akşam vasat
patlıcan dolması 5 tane 3 sigara böreği 4 tane fıstık
2 lt su
yahu şu akşamlara bir çözüm lazım bana aslında bu gece emar çekilirken" aceba emara sığacakmıyım " düşüncesiyle utancı yaşama anım aklıma gelse herzaman yemek mi yerim
Aynen sorma kuzum yaiyiyiz canım sen napıyorsun :)
ahhh o açlık yok mu bizi diyetten çıkaran
canım çok az yemissin ya boyle nasıl dayanıyorsun ?
saol canım teşekkür ederim:)oh iyi yapmışsın cnm. bişi olmaz gül güle tak
İyi akşamlar menün çok güzelmis afiyet olmuş:)Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Menemen, şekersiz çay
Peynir, reçel, bal
Öğlen
1dilim ekmek
Ton balığı , 2 dilim haşlama patates
1 bardak şekersiz çay
Akşam
1kase çorba
4 yk bulgur pilavı
Salata
3 litre su
4000 adım yürüyüş
50 mekik , 100 İA
Aleykümselam afiyet olsun herseyden az az olmuş pilav cikolata spor su:)saol canım teşekkür ederim:)
S.a kızlar nasılsınız ben ikigündür kafayı yicem ezber veremiyorum takıldım kaldım birtürlü kafama girmiyo en sonda sınıfın ortasında ağladım sinirimden çok kötü ikigün yaşıyorum ..
menüm
sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 ceri domates
şekersiz çay
Öğlen
1 orta kuru fasulye
1 orta pilav
Acı biber turşusu
ara
türk kahvesi
1 lokmalık çikolata
Akşam yok canım bişey istemedi
Su 1.5 litre anca içerim
Spor 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?