Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:) neyse cuma unutma bari

birşey demeye geren farkındasın zaten canım suyu bol ic canım ve spor yap

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL 50 M ----
Papillon_ ÖDÜL 15 dk y. 100 İA----
S sunal -----
E Elizan-seyma ÖDÜL 150 JJ 150 İA ----
yeos ÖDÜL 100 JJ------
M Mitsuomi ÖDÜL 100 İA 150 JJ ----
Yawrukush ÖDÜL 10 dk y. ----
D damlalar -- MUAF----
L LaMiaVita 50 İA ÖDÜL ----
A aseeel 15 dk y.----
T tahataprens1990 ÖDÜL ----
M M_atruska ------
T tahataprens1990 -------
T tahataprens1990 -------
T tahataprens1990 ------

[TR]

[TD] T tahataprens1990 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]10 dk y. 15 dk y.[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/tr]

Son düzenleme:
Oncwlikle aramiza hosgeldin, ben kitabi ilk kez senden duyuyorum canim.
Okudun mu , nasil bir diyetten bahsediyor, internettende arastirayim merak ettim..

Kitabın içeriği şöyle genel olarak 6 öğün var ancak karbonhidrat ve yağ tüketimi minimuma iniyor buna karşılıksebze ve protein ağırlıklı besleniyorsunuz. Şu sürekli etrafta dolanan yok maydanoz dereotu ananas vs yağ yakar yok yeşilçay bilmem ne ödem atar yok tarçın tok tutar türünden hepsini toparlamış ve 28 günlük bir menü oluşturmuş bir tanıdığım 28 günde 12 civarı kilo vermiş ve sadece yağlardan olduğu için bayağı incelmiş ben de 15. günümdeyim ancak daha hala 2 kilo verebildim aranızda benim gibi olan var mı diye merak ettim. Kitapta zaten 3. hafta kilo verileceği yazıyor ama işte gene de merak ettim. Kitap ayrıca moda önerilerinden yapılması gereken spor ve hareketlere kadar her konuda sizi bilgilendiriyor.

Menüm; sabah 1,5 yumurta 1kk beyaz peynir 10 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1elma
Akşam 1kase çorba 3yk pazı kavurma 1 parça fırında tavuk yanında 4 dilim patates 1 dilim ekmek
Su 2 lt yakın

İlk önce ceza ver kısmını okudum bol tatlı, hamurlu menü bekliyordum açıkcası :)
Ama pilav çok fazla kaçmış gerçekten..

teşekkür ederim yarışma olaylarına malesef giremeyeceğim o kadar irade sahibi bir insan değilim. Azminiz için sizleri tebrik ediyorum

Ben teşekkür ederim asıl :)
İstersen listeye girmeden de aramızda olabilirsin :)

İlk önce ceza ver kısmını okudum bol tatlı, hamurlu menü bekliyordum açıkcası :)
Ama pilav çok fazla kaçmış gerçekten..

teşekkür ederim yarışma olaylarına malesef giremeyeceğim o kadar irade sahibi bir insan değilim. Azminiz için sizleri tebrik ediyorum

Ben teşekkür ederim asıl :)
İstersen listeye girmeden de aramızda olabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…