- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
bence de canım, olmamışş
tartının fotoğrafını mı yollayacağız yoksa sadece bildirim mi yapacağız ?
aslında fiyatlar da çok uygun benim kine benziyormuş. aylık 70 tl , 15 günlük kontrolle başladık ama haftalık gidiyor. çünkü 15 gün olunca bazı günler kaçamak yapılabiliyor du ama haftalık olunca daha sıkı oluyorsun kaçamak yapmamaya çalışıyorsun. inşallah herşey yolunda gider.
aleykum selam canım :) olsun senin de kendine gore islerin var anca yetisiyorsun :) insAllah yarin eksi çıkarım
Anlatayim hemencik.. Vucut endeksime baktik bi makinaya ciktim siplak ayak yagimi ivir zivirimi olctu. 29.3 cikti obez grubu 30 vu ustu zatensinirdaymisim.
Dediki karbonhidrat ta proteinde herseyi gerektigi zamn gerektigi yerde kullanicaksin. Her zamn et balik tavuk yemiceksin tabi. Gerek sebze gerek bakliyat hepsinden tuketcen. Yagdan vericeksin yuzde 40 yag varmis vucudumda. Bana gore liste cikardi.
Sabah kibrit kutusu peynir ceviz sut yumurta. Ama ole artik 4 5 yumurta yok :)
Oglrnde herseyi porsiyon porsiyon ayarlamis.
Bide dediki proteinin yerini baska bir proteinle degstrceksin dedi. Proteinin yerini karbonhidratla degistirmiceksin dedi.
Yuruyus kesinlikle yapicaksin dedi ilk hafta yarim saat. Sonra 45 dkka. Ama bu tempolu olucak. Dur kalk dur kalk olan yuruyusten degilmis. Baskaaaa sabah 8 de kalktigim icin 1 ogun daha ekledi 1 mryve ve sut eger yuruyus yapacaksan kahvaltidan once 2 tane galete tuketebilirsin dedi.. Zaten yuruyusu kahvaltidan once yap dedi.
Baskaaaaa he 15 gunde 1 de kontrole gidicem ayda 50 tlmis bu arada doktor. Yari ozel diyetisyen. Cokta begendim cok ilgilendi
Her ikisi de canım..
Bunları yazıp, bir de tartı fotoğrafını ekleyeceksin..
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:
Yeni katıldığın için geçen haftaki kilo yerine başlangıç kilonu yazacaksın canım..
tamam teşekkür ederim. umarım unutmam fotoğraf çekmeyi
Kuzum 3 litre su ictim egzersizi de fark edince bi daha yazdim. Bide kilo vermem durdu diye metabolizmayi şaşırt dedi arkadaslar bende vurdum pilavın dibinepilav çok olmuşve su egzersiz yazmamışsın
Hayirdir nerden geldim aklina
Aslında gülüm karatay yapıyorum ama kendime uyduruyorum çünkü kucugumanladım canım tabii sağlık sorunu yaratıyorsa yememelisin, ya da tuzsuz tercih edebilirsin. karatayın tek kötü yanı herşey harfiyen uygulanmalı yemek saatleri bile önemli o yüzden ben zorlanmıştım sana kolay gelsin.
İşten çok karışık bir hafta geçirdim o yüzden böyle oldu canım :)
Normalim böyle olsa kaptanlığı kabul etmezdim hiç..
Daha çok zaman ayırmaya çalışacağım bundan sonra..
İnşaAllah hepimiz güzel bir eksi görürüz
Derecede olmayı devam ettirmeliyizzz
Kuzum 3 litre su ictim egzersizi de fark edince bi daha yazdim. Bide kilo vermem durdu diye metabolizmayi şaşırt dedi arkadaslar bende vurdum pilavın dibine
Kac gündür açdım abarttim kabul biraz yiyebilirsin diyince kaptırdım kendimiAnladım ama :) yinede çok vurma pilavın dibine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?