Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu zencefili tarcınlı zerdeçallı yoğurt kürü ne pis bişey ya midem çok bulanıyo bide çok yanıyo ekşiyo mahvetti beni ben zaten yemekten önce yesem mide bulantısından bişey yiyememki iştahı demekki böle kapatıyo çok bulanıyo :/

Cuma itibariyle denycem bende değisklk iyidr:)

Bu sekilde dikkat ederk ama havalar scak olduğu zaman sanahları düzenli 1saat yüryşle aç kalmadan ara ve ana ögnleri düzenli yaptğmda 8 kilo vermiştim ve devamı geldi 90 lardan 69 u gördm iki ay öyle kaldı bir senede vermişmtm sonra hoop aldm yine:)

Benim vermede almada problem yokda koruyamıyorm problem orda
Hmm aslında hedefe ulaştıktan sonra hungarca yeme ya az az herşeyden yada diyelim bugün öğlen çok yicen misafrliktir gün olur sabahı az tutucan akşamada yoğurt kürü falan yicen dengeliycen dengeledinmi gerisi kolay

İnsallah Allah rahatlk versin yarn görüşmek üzere ksmetse

benim barbunya da bitmedi 2 gündür yiyorum neyseki akşam evdekiler yedi ve bitti. senin menülerini beğeniyorum bir şey soracağım aradaki 1 muz büyük mü küçük mü yiyorsun.

bu kürü ben de dönem dönem uyguluyorum. ama yatmadan 2 saat önce yenmeli ve en az 3-4 bardak su içilmeli deniliyor. ve sürekli uygulanmamalı. kimisi 1 aylık süreçte 15 gün yapıp 15 gün dinleniyor, kimi de haftanın 3 günü yapıp 4 gün yapmıyor .sen ne zamandan beri yapıyorsun. bir de miktar olarak ne kadar koyuyorsun çok koyuyorsan acaba ondan mı miden bulanıyor?

@AKovser

Geçen hafta: 77,1 ( p.tesi ya da salı katıldım hatırlayamadım)
Bu hafta: 76,8
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,39
Gelecek hafta için hedef kilo: 76.0
Haftalık mesaj sayısı: 20 civarı

23 Şubat Perşembe menüm;

aç karnına 1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 5 tane çiğ badem, 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 biber, yeşillik, 1 çb kefir
öğle; 6 yk zeytinyağlı barbunya, 1 kase yoğurt
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
akşam; 3 tane tavuk nugget, 1 tabak yoğurtlu brokoli salatası çiğden. çok fena yaptı beni çiğ tüketince.

su: 3 lt, spor : 3 mil leslie , adım: 3000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…