Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar Çarşamba ve Perşembe bildirimde bulunanadım. Çarşamba misafirim vardı, Perşembe biz misafirliğe gittik çok yorucuydu bizim için. Gelince dinlenmeyi tercih ettim siteye giremedim kusura bakmayın.

Çarşamba günü menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Iki ince dilim ekmek arası tost
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez

Öğlen
Haşlanmış tavuk eti, bir kase salata

Akşam
Sebze çorbası

2,5 litere su
30 dk yürüyüş

Perşembe günü menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez

Öğlen
Bir tabak kısır, iki puaça

Akşam
Fırında balık ve salata

2,5 litere su
1 saat yürüyüş

Günaydın canım..
Hiç önemli değil, baban nasıl oldu ?
İyi diyeyim iyi olsun inşallah. Buna da şükür
Kazada kafaya darbe almış. Kazadan sonraki yaşadıklarını iki dakika sonra unutuyor.bizim tanıyor isimlerimizi biliyor. Ama hastane de olduğunu anlamıyor bir türlü. Günde 50 defa anlatıyoruz yine unutuyor hemen. Eve gidelim deyip duruyor. Ameliyat olamadı hala. Dr.çok riskli diyor.kalp hastası ,damarları tıkalı. Cigerleri zedelenmis.Şeker kolesterol yüksek. Bekliyoruz artık. Elimizden birşey gelmiyor.

Evet kontrollu olmasi supet oldu cunku konrol yapilcsk demeden once icimden diodum brn bu listeyr 1 hafta dayanirim 15 gunde bi gelcen diyince mecbur kaliosun artikin :) rezil olamamm lszim senin yagin ne kadar cikti :) benim vucudun yuzde 40i yag cikti yuzde 20e indirmeye caliscaz dedi

Güzel canım menülerin ama dün poğaça olmamış..

Allah şifa versin, sizin de onun da yardımcısı olsun..
Zor bir durum ama inşaAllah atlatacak..

haftalık kontrol açıkcası beni daha çok tetikliyor. benim ilk başladığımda yağ yüzdem 40,4 idi, şimdi kontrolden geldim 38.0 olmuş. toplamda 11 haftada 5,4 kg yağdan verdim... benim diyetisyenimde tartıdaki rakama takılmayın diyor önemli olan yağ yüzdesi dedi. %20-%28 benim aralığım aynen 20 ye indirmek istiyor

Günaydın
Dahlia_
Geçen haftaki kilo ( 2 gün önce): 70
Bu haftaki kilo : 69.5
Fark: 500gr
Yüzde : 0,714
Geleçek hafta için hedef kilo: 68,5

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Eki Görüntüle 1958385
Geçen hafta 83.00
Bu hafta 81.7
Fark 1.3
Yüzde 1.6
Gelecek hafta 80 li biseler
Msj sayısı +30

Geçen hafta kg:81.9
Bugün kg:81.6
Fark:0.3kg

Eki Görüntüle 1958396 Günaydın kızlar
Bu hafta kilom 84.7
Gecen hafta 85.2
Fark 0.5kg
Yüzde 0.59
Mesaj 30+
Dahlia_

Eki Görüntüle 1958407 Kilo bildirimi;
Geçen hafta 84,1
Bu hafta 84
Fark 0.1
Yüzde 0.12
Mesaj sayısı 20

Bi onceki hafta 79
Bu hafta 78.7
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum az ya da çok gitmiş kilolar . İnşallah kalıcı şekilde gider hiç gelmez o pis kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…