Dahlia_ kaptanım bişey isticem de geçen sene dmet abladan rica etmiştim kabul etmişti benim tartı günüm pazartesi olsa ama siz cuma günkü sonuca yazsanız olur mu?ben pazartesi günleri nedense daha uğurlu geliyor.fark eder mi?
pazartesi 84
bugün 83,5
fark _500
aa teşekkür ederim canımHatırlıyorum canım, listede olmadığın için farketmez, nasıl istersen öyle yap :)
Zaten pazartesi biz de bildirim yapıyoruz :)
aa teşekkür ederim canımo zaman artık cumaarı bildirim yapmicam pazartesi günü yazıcam
Kilo bildirimim;
Geçen hafta; 65.6
Bu hafta; 65.0
Fark; -600gr
Yüzde;0.9
Mesaj sayısı,30+
Fotoğraf yükleme konusunda mazeretimi tekrarlıyım bellek dolu olduğu için yükleme olmuyo hafıza kartımı değiştirdim olur sandım fakat yine olmadı telefonu değişsem ancak olur herhalde
Sağol cnmÜzülme canım, elinden geleni yaptın artık..
Tebrik ederim bu arada, hem de listedesin hayırlı olsun :)
Bmde mide sorunu var aslında ekşime gaz gibitamam canım ölçüsü doğru aslında. ama sen istersen yarım çay kaşığı koyup bir de öyle ye, yine rahatsız edersen yeme bence. zencefil zerdeçal her vücudun kabul edeceği baharatlar değil.
Tamam canım edicemOlsun canım, haftaya gider inşaAllah..
Bu hafta çok dikkat et menülerine..
Canım 87.3 görünüyor fotoda :)Merhaba bende 100 gr cık vermişim
Geçen hafta 88.40
Bu hafta 88:30
Dünkü menüm
Sabah yumurta peynir çay tam tahıllı
Öğle patlıcan kebap salata
Akşam 4 kaşık pilav 3 kaşık fasulye
İyiyimcanım sağol sen nasılsın?Hoşbuldum canım, nasılsın ? :)
İnşallah düzelir canımİyi diyeyim iyi olsun inşallah. Buna da şükür
Kazada kafaya darbe almış. Kazadan sonraki yaşadıklarını iki dakika sonra unutuyor.bizim tanıyor isimlerimizi biliyor. Ama hastane de olduğunu anlamıyor bir türlü. Günde 50 defa anlatıyoruz yine unutuyor hemen. Eve gidelim deyip duruyor. Ameliyat olamadı hala. Dr.çok riskli diyor.kalp hastası ,damarları tıkalı. Cigerleri zedelenmis.Şeker kolesterol yüksek. Bekliyoruz artık. Elimizden birşey gelmiyor.
Görüşürüz canımKilo veren arkadaslari tebrik ediyorum kizlar:)
Aksam gelip kim ne kadar kilo verdi iyice incelerim insallah simdi cikmam lazim
Benim de yüzde kirkti en sonEvet kontrollu olmasi supet oldu cunku konrol yapilcsk demeden once icimden diodum brn bu listeyr 1 hafta dayanirim 15 gunde bi gelcen diyince mecbur kaliosun artikin :) rezil olamamm lszim senin yagin ne kadar cikti :) benim vucudun yuzde 40i yag cikti yuzde 20e indirmeye caliscaz dedi
Aminnn :)Canlarım hepinizi tebrik ediyorum az ya da çok gitmiş kilolar . İnşallah kalıcı şekilde gider hiç gelmez o pis kilolar
Haftaya daha çok verirsin canım üzülmeDahlia_ canım çok üzgünüm ya 400 gr almışım niye boyle oldu anlamıyorum o kadar dikkat ettim ama inşaallah haftaya daha iyi olacak
Geçen hafta 61.6
Bu hafta 62
Fark +400gr
haftaya hedef : 61.3 insAllah
Çok güzel olmuş canımKızlar dünkü menüm
Kahvaltı, 1bardak süt ile müsli
ara;kayısı kuru üzüm
Öğlen, ;kıymalı ıspanak tam porsiyon, yoğurt,1dilim ekmek
Ara,elma ve kivi
Akşam ,zeytinyağlı pırasa yarım porsiyon, salata, 1dilim cavdar ekmegi
Su 2litre spor 15dk yürüyüş
Tebrikler asyacimpazartesi 84
bugün 83,5
fark _500
İyiyimcanım sağol sen nasılsın?
İnşallah düzelir canım
Görüşürüz canım
Benim de yüzde kirkti en son
Aminnn :)
Haftaya daha çok verirsin canım üzülme
Çok güzel olmuş canım
Tebrikler asyacim
napıyorsunuz kızlar nasılsınız?ben bugün spor yaparım diye düşünürken sabah bir kalktıkki elektrik tesisatımız komple yanmış elektrikçi getirdik bir dünya iş çıktı bana bugün spor kalmaya kaldı dedim evi temizledim şimdi yemek hazırlığı yapıcambaya tempoluydum bugün spor yapsaydım daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?