Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onu ben yazdım direk isim verebilirsin. Konuyu çok uzattın bence. Ben seni kast ederek demedim ayrıca gerçekten geneli kast ettim. Nasıl istersen öyle beslenirsin
Evet direk seni kastettim nasıl istersemde öyle beslenirim

Kızlar varya bugün öyle bir sınavdan geçtim ki sormayın abim yemeğe çağırdı yememem gereken ne varsa vardı ikramlarinda canim abim diyette yim deyince hiç üstüme gelmedi hatta hoşuna bile gitti aferim dikkat et kendine böyle dedi

Kızlar varya bugün öyle bir sınavdan geçtim ki sormayın abim yemeğe çağırdı yememem gereken ne varsa vardı ikramlarinda canim abim diyette yim deyince hiç üstüme gelmedi hatta hoşuna bile gitti aferim dikkat et kendine böyle dedi

kızlar menümü vereyim ben
1. öğünüm
şekersiz sütlü kahve
5 zeytin az peynir
2 yumurta
yeşillik

2. öğünüm
etli çiğ köfte boll yeşillik ayran 2 kepçede çorba

su 2 lt

Merhabalar,

Günlük Menü:

Sabah:
Kalkınca 500 ml su+ 1 limon suyu
Kahve

Kahvaltı:
1 yumurta , peynir, yeşil zeytin, bolca roka,maydonoz.

Ara: 10 badem, çay

Akşam: 1 tabak karnıbahar + naneli, biberli yoğurt

Saat 19.00 itibariyle yemek mevzu kapanmıştır

Su şimdiye kadar 2,5 lt su.
3.000 adım
100 mekik

Az yemişsin sanki canım..
Doydun mu ?

O zaman direk söyle ne lafı dolandıryorsun. Herkes istediği gibi yorum yapar burası zayıflama takımı tabi ki yorum yapılacak
dolandırmadım ki gayet açık konuştuğumu düşünüyorum.dün de yazdım çok kere ben menümü eleştiriyorsunuz neden eleştiriyorsunuz demedimki sağlıksız diyet yapıyormuşum gibi konuşmussunuz bunu dile getirdim.karatay diyeti yapan herkes böyle yapıyor sadece ben koştrmaktan menümü tamamlamaya fırsatım kalmıyor artık mecburen bu şekil yemek zorunda kalıyorum dedim zaten günlerdir yani bence sizin daha bunu dile getirmeniz hata çünkü keyfi birşey değil yani

yok gülüm ya ne gerginliği olacak

Canım ben bile gerildim burdaa

Öyle bir yerdeyiz ki, yazarak anlaşmaya çalışıyoruz, kabul edersiniz ki, bu da hiç kolay birşey değil..
Bir cümle yazarım, bir virgülü koymamakla ya da yanlış yere koymakla cümlemin anlamı bambaşka olur, o zaman da yanlış anlaşılırım.. Demem o ki, bir birimizi anlamamamız ya da yanlış anlamamız çok normal..
Kapatalım artık lütfen mevzuyu..

Ben bunu senin için demediğimi dedim genel yazdım dedim sana. Ayrıca emzirmediğini bildiğim için farkındaysan hiç menülerine yorum bile yapmadım. Keyfi ya da değil beni ilgilendirmez. Yarası olan gocunur seni kast ederek demedim

bencede gülüm hsxslı geçen yıldan tanırım direk bana yazsaydı hoşuma giderdi iletişim kurardık ama genel üstünden yazmasına şaşırdım ben kötü bişeyde demedim zaten sadece açıklamamı yaptım ve kırıldığımı söyledim hepsi bu.ve gerçektende gerilmedim yani

tamam hazal sağol

kızlar şimdi ben sezeryanla doğum yaptım ya yürüyüş dışında ne tür spor yapabilirim yaa bugün karın egzersizi denedim de dikiş yerim sanki ağrıdı gibi oldu onun dışında ne yağabilirim

Canım bnde polikistik over sorunu var yani yumurtalarım catlamıyo kistim falan yok ama işte adet olmuyorum uzun süre ilaç alınca hem şişiyorum kilo alıyorum hemde kıllanma yapıyo birde doğum kontrol hapının yumurtayı değilde rahim duvarını catlatıp adet yaptığını duydum yani normal adet denilmiyo böle olunca ibadetler riske giriyo ama çok sıkıldım iyice şiştim karnım davul gibi tık yok ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…