Canım benim de var polikistik over ben hep soğan suyu icerdim önce doğum sonrası 2 kere adet oldum şimdi yine 20 gün günüm geç ti sanırım yine tekrar ediyor.mübarek dr da bu rahatsızlık için sürekli zayıflama n gerek der durur du adet olmadan nasıl zayiflicaksakCanım bnde polikistik over sorunu var yani yumurtalarım catlamıyo kistim falan yok ama işte adet olmuyorum uzun süre ilaç alınca hem şişiyorum kilo alıyorum hemde kıllanma yapıyo birde doğum kontrol hapının yumurtayı değilde rahim duvarını catlatıp adet yaptığını duydum yani normal adet denilmiyo böle olunca ibadetler riske giriyo ama çok sıkıldım iyice şiştim karnım davul gibi tık yok ama :/
Kuzum bendede aynı sorun var maalesef. Ama yumurtayı çatlatıyor kuzum. Allah'ın izniyle ibadetler riske girmiyor. Kullandığın ilaç o sürede oluşan yeni yumurtayı çatlatıp bu vesile ile kist olanları da dışarı atıyorCanım bnde polikistik over sorunu var yani yumurtalarım catlamıyo kistim falan yok ama işte adet olmuyorum uzun süre ilaç alınca hem şişiyorum kilo alıyorum hemde kıllanma yapıyo birde doğum kontrol hapının yumurtayı değilde rahim duvarını catlatıp adet yaptığını duydum yani normal adet denilmiyo böle olunca ibadetler riske giriyo ama çok sıkıldım iyice şiştim karnım davul gibi tık yok ama :/
o zaman bende sevmem :) ilk defa duyuyorum yalnız
ayy ben hic sevmem canım :) zaten kokorecte sevmem
kızlar sakatat ürünlerini bmde dışarda katiyen yemem ama kokoreç gibi değil bu çooook harika kokoreçe neler neler koyuyolar ama bumbar gercekten çok lezzetli helede benim annem yapıyosaBendensinnnn
Hiç ama hiç yiyemem öyle şeyler..
soğan suyu iyi geldimi tam olarak kaç gün yapmam gerekCanım benim de var polikistik over ben hep soğan suyu icerdim önce doğum sonrası 2 kere adet oldum şimdi yine 20 gün günüm geç ti sanırım yine tekrar ediyor.mübarek dr da bu rahatsızlık için sürekli zayıflama n gerek der durur du adet olmadan nasıl zayiflicaksak
ya allaha şükür kistim yok ama ben 4 yıl boyunca baya bir soğuk yedim ayaklardan çalışıyorken banada hep zatıfla diyo doktor eskiden insülin sorunum vardı yemek yiyince hemen şekerim düşer tatlıya sarılırdım şimdi iyi çok şükür bakalım bnde hocamdan öyle duydum diyanet tam olarak bi fetva veremiyormuş kesin olarak kanıtlanmadığı içinKuzum bendede aynı sorun var maalesef. Ama yumurtayı çatlatıyor kuzum. Allah'ın izniyle ibadetler riske girmiyor. Kullandığın ilaç o sürede oluşan yeni yumurtayı çatlatıp bu vesile ile kist olanları da dışarı atıyor
Kistten kastım bir kaç ay adet olmayınca içerde tembellik yapan yumurtalar kuzum. Pco olan çoğu kişinin zayıflaması gerek örneğin benkızlar sakatat ürünlerini bmde dışarda katiyen yemem ama kokoreç gibi değil bu çooook harika kokoreçe neler neler koyuyolar ama bumbar gercekten çok lezzetli helede benim annem yapıyosa
soğan suyu iyi geldimi tam olarak kaç gün yapmam gerek
ya allaha şükür kistim yok ama ben 4 yıl boyunca baya bir soğuk yedim ayaklardan çalışıyorken banada hep zatıfla diyo doktor eskiden insülin sorunum vardı yemek yiyince hemen şekerim düşer tatlıya sarılırdım şimdi iyi çok şükür bakalım bnde hocamdan öyle duydum diyanet tam olarak bi fetva veremiyormuş kesin olarak kanıtlanmadığı için
15 gün kullanıyordum canım o ay adet oluyordum sonra iki ay sonra kist tekrar ediyordu sanırım yine yapıcam yada dr a gidicemkızlar sakatat ürünlerini bmde dışarda katiyen yemem ama kokoreç gibi değil bu çooook harika kokoreçe neler neler koyuyolar ama bumbar gercekten çok lezzetli helede benim annem yapıyosa
soğan suyu iyi geldimi tam olarak kaç gün yapmam gerek
ya allaha şükür kistim yok ama ben 4 yıl boyunca baya bir soğuk yedim ayaklardan çalışıyorken banada hep zatıfla diyo doktor eskiden insülin sorunum vardı yemek yiyince hemen şekerim düşer tatlıya sarılırdım şimdi iyi çok şükür bakalım bnde hocamdan öyle duydum diyanet tam olarak bi fetva veremiyormuş kesin olarak kanıtlanmadığı için
Menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 4-5Zeytin biraz bal tereyağ 4 dilim kızarmış ekmek
Ara 1muz
Ara1 bardak kefir
Öğle çorba 3yk ıspanak 2dilim ekmek
Akşam patlamış mısır yedim hala acıkmadım
Yatmadan yulaf yoğurt yerim
Su 2lt
Spor 35 dk eliptik/10km
20dk zumba
50spuat
50 diz çekme
Teşekkürler canım nasılsın belin nasıl oldu? Dünden beri benim de belim tutuldu çok ağrıyorTebrik ederim canım
Allahımmmm çok kötü bir ağrı şimdi kontrollü hareket edebiliyorum çok geçmiş olsun nasıl oldu senin tutulmanTeşekkürler canım nasılsın belin nasıl oldu? Dünden beri benim de belim tutuldu çok ağrıyor
İyi akşamlar güzel olmuş menünİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Yumurta
4 zeytin
2 dilim kivi
Öğle
2 dilim çavdar ekmeği
Tavuk sote
Salata Yoğurt
Ara 1 armut
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Salata
Su 3 lt
Spor 6000 adım
@AKovser
Geçmiş olsunAllahımmmm çok kötü bir ağrı şimdi kontrollü hareket edebiliyorum çok geçmiş olsun nasıl oldu senin tutulman
Ekmek kızarmış olunca çok yediriyor, tutamadım kendimi4 dilim kızarmış ekmek biraz fazla olmuş sanki :)
Bu haftanın birincisi de sen olcaksın heralde, güzel olmuş menünİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir
Yumurta
4 zeytin
2 dilim kivi
Öğle
2 dilim çavdar ekmeği
Tavuk sote
Salata Yoğurt
Ara 1 armut
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Salata
Su 3 lt
Spor 6000 adım
@AKovser
Afiyet olsun sporlarn çok güzel olmuş ve diğerlerideMenüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 4-5Zeytin biraz bal tereyağ 4 dilim kızarmış ekmek
Ara 1muz
Ara1 bardak kefir
Öğle çorba 3yk ıspanak 2dilim ekmek
Akşam patlamış mısır yedim hala acıkmadım
Yatmadan yulaf yoğurt yerim
Su 2lt
Spor 35 dk eliptik/10km
20dk zumba
50spuat
50 diz çekme
Bugün kü kaçamaklı menümAfiyet olsun sporlarn çok güzel olmuş ve diğerleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?