Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Farlutal yada tarlusal tarzi birsey kullandın mi ? Civan perçemi diye bir ot var aktarlarda onu demleyip içebilirsin bi de sogan suyu 10 günlük kür isine yarayacaktir

Canım benim de var polikistik over ben hep soğan suyu icerdim önce doğum sonrası 2 kere adet oldum şimdi yine 20 gün günüm geç ti sanırım yine tekrar ediyor.mübarek dr da bu rahatsızlık için sürekli zayıflama n gerek der durur du adet olmadan nasıl zayiflicaksak

Kuzum bendede aynı sorun var maalesef. Ama yumurtayı çatlatıyor kuzum. Allah'ın izniyle ibadetler riske girmiyor. Kullandığın ilaç o sürede oluşan yeni yumurtayı çatlatıp bu vesile ile kist olanları da dışarı atıyor

o zaman bende sevmem :) ilk defa duyuyorum yalnız

ayy ben hic sevmem canım :) zaten kokorecte sevmem

Bendensinnnn
Hiç ama hiç yiyemem öyle şeyler..
kızlar sakatat ürünlerini bmde dışarda katiyen yemem ama kokoreç gibi değil bu çooook harika kokoreçe neler neler koyuyolar ama bumbar gercekten çok lezzetli helede benim annem yapıyosa

soğan suyu iyi geldimi tam olarak kaç gün yapmam gerek

ya allaha şükür kistim yok ama ben 4 yıl boyunca baya bir soğuk yedim ayaklardan çalışıyorken banada hep zatıfla diyo doktor eskiden insülin sorunum vardı yemek yiyince hemen şekerim düşer tatlıya sarılırdım şimdi iyi çok şükür bakalım bnde hocamdan öyle duydum diyanet tam olarak bi fetva veremiyormuş kesin olarak kanıtlanmadığı için

Kistten kastım bir kaç ay adet olmayınca içerde tembellik yapan yumurtalar kuzum. Pco olan çoğu kişinin zayıflaması gerek örneğin ben

15 gün kullanıyordum canım o ay adet oluyordum sonra iki ay sonra kist tekrar ediyordu sanırım yine yapıcam yada dr a gidicem

Menüm
Sabah 1,5 yumurta 1kk bpeynir 4-5Zeytin biraz bal tereyağ 4 dilim kızarmış ekmek
Ara 1muz
Ara1 bardak kefir
Öğle çorba 3yk ıspanak 2dilim ekmek
Akşam patlamış mısır yedim hala acıkmadım
Yatmadan yulaf yoğurt yerim

Su 2lt
Spor 35 dk eliptik/10km
20dk zumba
50spuat
50 diz çekme

menüm

sabah
haşlanmış yumurta 2 adet
peynir zeytin, domates
yarım dilim çavdar, 2 kuru kayısı

ara yarım elma ,
yarım armut, çeyrek ayva

akşam 1 tabak tavuk sote
bolca salata

ara 2 avuç beyaz leblebi ve kuru üzüm

1,5 lt su, bolca şekersiz çay
4 mil leslie sporla beraber toplam adım 11.100

4 dilim kızarmış ekmek biraz fazla olmuş sanki :)

Bu haftanın birincisi de sen olcaksın heralde, güzel olmuş menün

Afiyet olsun sporlarn çok güzel olmuş ve diğerleride

Benim bugün kü menüm
Sabah süt 1 bardak

Ara 2 kaşık menemen

Öğle kfc tavuk patates

Ara 3 zeytin

Akşam 1 bardak süt yarım diyet çikolata
2 saat yürüyüş
Bol ev işi 3 çocuk bakımı
Günde tek öğün besleniyorum onada bıraz yüklenmiş olabilirim

Afiyet olsun sporlarn çok güzel olmuş ve diğerleride
Bugün kü kaçamaklı menüm
SABAH
1Fincan yeşil cay
3kaşık melemn,4zeytin
2ince dilim kaşar peynir
Beyaz peynir,bal
2dilm kepek ekmek
ARA
1fincan türk kahvesi 3hurma
AKŞAM
5 zeytinyaglı yaprak sarma
3kaşık patates salatası
1kaşık cerkez tavuğu
1tane muska ıspanaklı börek
1ince dilim muzlu pasta

1.5lt su içtim sabah 1saat yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…