Çok az değil mi bunlarBenim bugün kü menüm
Sabah süt 1 bardak
Ara 2 kaşık menemen
Öğle kfc tavuk patates
Ara 3 zeytin
Akşam 1 bardak süt yarım diyet çikolata
2 saat yürüyüş
Bol ev işi 3 çocuk bakımı
Günde tek öğün besleniyorum onada bıraz yüklenmiş olabilirim
Akşam güne gitmiş gibisin. Baya kaçamaklı olmuşBugün kü kaçamaklı menüm
SABAH
1Fincan yeşil cay
3kaşık melemn,4zeytin
2ince dilim kaşar peynir
Beyaz peynir,bal
2dilm kepek ekmek
ARA
1fincan türk kahvesi 3hurma
AKŞAM
5 zeytinyaglı yaprak sarma
3kaşık patates salatası
1kaşık cerkez tavuğu
1tane muska ıspanaklı börek
1ince dilim muzlu pasta
1.5lt su içtim sabah 1saat yürüyüs
Gördüm de gördüklerime inanamadım doydun mu sen onlarlaNayııııır nolamaz Daha benim menüleri görmediniz
Canım şuan acayip açım ama bugün öğlen güzel yedim 1.400 kalori oldu totalde
:)evet doğum günü yarnda tartı var etkilyck bide rgl öncesi durumları artıları gòrcem pofff
Evet bi yoğurt yiyeyimÖğlen yedin tabi kızarmış tavukları şimdi deneylemeye çalışıyorsun yoğurt falan ye bari. Ben aç yatarsam gece kalkıp ne bulursam tatlı tuzlu götürüyorum. O yüzden aç yarmamam lazım
İyi geceler kzlar Allah rahatlık versin yarın kısmet olursak görüşmek üzreEvet bi yoğurt yiyeyim
Yok yok uyumusum sonraHala burda mısınnn ??
Ya ben hic yiyemiyorum oyle seyler:/ annem babam cok seviyo halbuki annem cokta temiz ve guzel yaparda ben hayatım boyunca hic yemedimHarika hayvanin bagrsaklarindan yapilio ufff super canm cekti
Yaa bende ayniyim kizlar:/Bendensinnnn
Hiç ama hiç yiyemem öyle şeyler..
Canim diyanet neye fetva veremiyo ben anlamadim ya bi aciklasan merak ettim :)kızlar sakatat ürünlerini bmde dışarda katiyen yemem ama kokoreç gibi değil bu çooook harika kokoreçe neler neler koyuyolar ama bumbar gercekten çok lezzetli helede benim annem yapıyosa
soğan suyu iyi geldimi tam olarak kaç gün yapmam gerek
ya allaha şükür kistim yok ama ben 4 yıl boyunca baya bir soğuk yedim ayaklardan çalışıyorken banada hep zatıfla diyo doktor eskiden insülin sorunum vardı yemek yiyince hemen şekerim düşer tatlıya sarılırdım şimdi iyi çok şükür bakalım bnde hocamdan öyle duydum diyanet tam olarak bi fetva veremiyormuş kesin olarak kanıtlanmadığı için
Kullan canm dahiliyeye gitmeden once saglik ocaginda yaptr tahlilini beklemezsin dahiliyede hemen ilacini yazar gecerŞu anda kullanmıyorum canım daha doğrusu insülin kullanıyordum dahiliye ye gidip hap tedavisi isticem neden sordun
Hakkatten yetisilmiyor ya benimde 6 ogunum var ama saatleri denk dusuremiyorum oglandan nerdeeee. Unutuyorum saatleri gecikiyor zordolandırmadım ki gayet açık konuştuğumu düşünüyorum.dün de yazdım çok kere ben menümü eleştiriyorsunuz neden eleştiriyorsunuz demedimki sağlıksız diyet yapıyormuşum gibi konuşmussunuz bunu dile getirdim.karatay diyeti yapan herkes böyle yapıyor sadece ben koştrmaktan menümü tamamlamaya fırsatım kalmıyor artık mecburen bu şekil yemek zorunda kalıyorum dedim zaten günlerdir yani bence sizin daha bunu dile getirmeniz hata çünkü keyfi birşey değil yani
Biri kokorecmi dedi vallahi kokusu burnuma geldiYok yok uyumusum sonra
Ya ben hic yiyemiyorum oyle seyler:/ annem babam cok seviyo halbuki annem cokta temiz ve guzel yaparda ben hayatım boyunca hic yemedim
Yaa bende ayniyim kizlar:/
Hatta ve hatta hicbir deniz ürunüde yiyemem balik falan hic yemem cokda faydali biliyorumda yiyemiyorum
Canim diyanet neye fetva veremiyo ben anlamadim ya bi aciklasan merak ettim :)
Beni idare et artik benim kafa gelio gidio b12 eksikligi unutkanlik yapio bide su 6 ogunu yazmak zor geliyor yaÇekemezzzzzz
Onu değill hiç bir şey çekemezzzz
Sen dünkü menünü yazdın mıııı ? Görmedim diye hatırlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?