- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
bu benim için bir hafta sonu klasiği maalesef. hafta sonu çok dikkat edemiyorum. bu haftasonu o cipsler olmasaydı gene iyi atlattım diycektim. hafta içi telafi etmeye çalışıcam artık
doğru söylüyorsun gülüm.2 ay kaldı 6 ayı doldurmamaCanim ilk 6 ay hersey olabilir sasrma hic
Papillon_ Canm 1 yas cok erken daha konusmuyor demek bi 2olsun 2bucuk olsun. Benmkide ayni ilk psikiyatriye goturduk. 6 yasina kadar normal dedi sorular sordu. Ama daha once benimki az konusuodu anne baba eda falan diodu ama bilincsiz. 1.bucuktan sonra unuttu. Psikiyatri bizi oyun evine gonderdi orda pedagog gorcek dedi garanti olsun die yolladi bizi oraya. Bu ay randevumuz vsar gidicez. Ama 1 yasta endiselenmek yanlis bence ben cok arastrdim anne baba olarak biz cok titiziz cunku panigiz ayrica ama 1 yas cok kucuk daha hele erkekse cok normal
Ya ben de böyle düşünüyorum canım da benim doktor saçmaladı ya.. Mutlaka pedagog görsün hiç beklemeyin dedi durdu. Hayır yani pedagog ne yapacak ki 1 yaşında çocuğa denver testi yapsın diyor araştırdım bu test 2-3 yaş çocuklara yapılan bir test doktor bunu bilmiyor mu yani insanı telaşa sürüklüyor yok yere.. Ay çok kızdım gerçekten değiştiricem bu doktoru zaten pişiği için de tutturdu idrar tahlili diye o idrar torbası yara yaptı kızımı eskiden küçücük bi pişiği vardı şimdi boydan boya pişik oldu çocuk onu taktıktan sonra ya..Bu arada benim oglan 2.5 yasinda suan. Bu kadar erken goturmem bile insanlar nasil tepki veriyor neden bu kadar acele edion cocugu yipration kendinizi yiprationz diolar.
Ayrica benim doktor ozman kerim konusmuoken 2 yasini bekleyelim demisti sonra 2.5 olsun dedi. 2.5 ta krese verin dedi ben oneriyorum dedi akranlariyla oyin oynasin iletisime gecsin dedi benim oglum en son artik yabani gibi oldu ne insan goruyor nede cocuk. Krese bi basladi insansiz yapamio vocuk gordumu sarilio opuyo :) ama biz gene kontrol amacli psikiyatriye gittik pedagog tarihini bekliozPapillon_
Kızlar menümü paylasayım
Kahvaltı; 2haslanmış yumurta 5zeytin 2dilim kasar peyniri 1dilim cavdar ekmegi
Öğlen; sebzeli kıyma kavurma yarım lavaş salata ayran
Akşam; çorba yoğurt 1dilim ekmek
Su 2litre spor 30dk yürüyüş
iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 kase tarhana çorbası
fırında tavuk 2 dilim patates ve brokoli
salata
Ara 1 elma
Akşam
1 kase tarhana çorbası
yoğurt
Su 3 lt
Spor 5000 adım
@AKovser canım bu arada ben yardımcı olmak isterdim sana ama maalesef bebek hiç rahat vermiyor bütün gün bir yandan da tez yazmaya çalışıyorum.. Burada olursam tabii ki hallederim ama olamazsam diye söz veremiyorum
Kızlar menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, 1haşlanmış yumurta
Ara 1sade Türk kahvesi
Ara 1avuç beyaz leblebi
Öğle az çorba, 2köfte, salata, 1çiğköfte,1dilim kepek ekmeği
Ara yok
Akşam 1tabak çorba,6yk pırasa 1dilm tb ekmeği
Yatmadan 1bardak kefir
Su 4 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Sabah
1 yumurta
Domayes salatalik yesillik
1 pardak sur 2 dilim tbe peynir
Oglen elma
Aksam
Sebzeli mantarli yemek
2 dilim tbe yogurt bulgur plavi
Spor 1 saat yuruyus.
Su 1 litre belki
iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 kase tarhana çorbası
fırında tavuk 2 dilim patates ve brokoli
salata
Ara 1 elma
Akşam
1 kase tarhana çorbası
yoğurt
Su 3 lt
Spor 5000 adım
@AKovser canım bu arada ben yardımcı olmak isterdim sana ama maalesef bebek hiç rahat vermiyor bütün gün bir yandan da tez yazmaya çalışıyorum.. Burada olursam tabii ki hallederim ama olamazsam diye söz veremiyorum
Haklısın canım ama oldu bikere üzgünümaksam olmamış pek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?