Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
1 yumurta
Domayes salatalik yesillik
1 pardak sur 2 dilim tbe peynir
Oglen elma
Aksam
Sebzeli mantarli yemek
2 dilim tbe yogurt bulgur plavi
Spor 1 saat yuruyus.
Su 1 litre belki

Meraba menum
Sabah
Kasar peyniri 1 dilim ekmek
Ogle
1 kase corba
Aksam
80 grlik cikolata 2 tulumba tatlisi 2 kurupasta misafirlikte yedim
Su 2 lt spor yuruyus

Ya ben de böyle düşünüyorum canım da benim doktor saçmaladı ya.. Mutlaka pedagog görsün hiç beklemeyin dedi durdu. Hayır yani pedagog ne yapacak ki 1 yaşında çocuğa denver testi yapsın diyor araştırdım bu test 2-3 yaş çocuklara yapılan bir test doktor bunu bilmiyor mu yani insanı telaşa sürüklüyor yok yere.. Ay çok kızdım gerçekten değiştiricem bu doktoru zaten pişiği için de tutturdu idrar tahlili diye o idrar torbası yara yaptı kızımı eskiden küçücük bi pişiği vardı şimdi boydan boya pişik oldu çocuk onu taktıktan sonra ya.. kendime kızdım ne taktın şu torbayı diye daha kötü oldu yavrum tahlil de yaptıramadık kaç gündür pişik yüzünden ne tadı var ne tuzu.. acemilik böyle bir şey işte yazık olan çocuğa oluyor konuşmasını için de tv açmıyorum tabletten masal izliyordu günde taş çatlasa bir saat falan onu da kaldırdım ortadan. Bekliyip görücez artık acele etmeye gerek yok dediğin gibi..

iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
1 çay kaşığı tahin pekmez

Öğle
1 kase tarhana çorbası
fırında tavuk 2 dilim patates ve brokoli
salata

Ara 1 elma

Akşam
1 kase tarhana çorbası
yoğurt

Su 3 lt
Spor 5000 adım

@AKovser canım bu arada ben yardımcı olmak isterdim sana ama maalesef bebek hiç rahat vermiyor bütün gün bir yandan da tez yazmaya çalışıyorum.. Burada olursam tabii ki hallederim ama olamazsam diye söz veremiyorum

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kızlar menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, 1haşlanmış yumurta
Ara 1sade Türk kahvesi
Ara 1avuç beyaz leblebi
Öğle az çorba, 2köfte, salata, 1çiğköfte,1dilim kepek ekmeği
Ara yok
Akşam 1tabak çorba,6yk pırasa 1dilm tb ekmeği
Yatmadan 1bardak kefir
Su 4 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Menün güzel olmuş ama bence bu hafta da ben birinci olcam, ama regl olcam sanırım şişkinlik olabilir. Gerçi daha kocaaa 3 gün var. 3 günde çok dikkat etmem lazım. Cumartesi güne gidicem içli köfteler cevizli börekler havada uçuşucak ve ben hepsinden yiycem. Şimdiden yer açmam lazım.

Bebeğin için ister istemez panik yapıyor olabilirsin ama daha çok erken, çok küçük. Biraz daha rahat olmalısın. Dr un da sorumluluk altına girmemek için pedagoga yönlendirmiş olabilir

güzel olmuş canım :) suyu iyi artirmissin ama suyun azı kadar fazlasıda zarar canım 1.5 çok az ama 4 te çok fazla sen en iyisi 3 lt iç ortası iyi :)

Sabah
1 yumurta
Domayes salatalik yesillik
1 pardak sur 2 dilim tbe peynir
Oglen elma
Aksam
Sebzeli mantarli yemek
2 dilim tbe yogurt bulgur plavi
Spor 1 saat yuruyus.
Su 1 litre belki

güzel olmuş canim. Bulgurun miktarı ne kadar ?

güzel olmuş canım :)

Kusura bakmayın bu saatte anca yazabiliyorum
sabah
1 yumurta, peynir zeytin domates

öğlen
1 kase ezo gelin,
1 elma kadar patates salatası

ara yarım portakal

akşam
ızgara balık, bolca salta

ara 3 kayısı 3 ceviz

3 lt su, bolca şekersiz çay
2 fincan yeşil çay

3 mil leslie, toplam 12.440 adım

Pazartesi menüm
2 sb su
Kahvaltı
2 yumurta

Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak zeytinyağlı kereviz
1 dilim ekmek

Akşam
Bir kase sebze çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü

2 lt su
Yürüyüş yok malesef
200 ayakta mekik hareketi

Bugün ki tartılarınızı çok merak ediyorum ama anca yarın bakabilirim mesajlarınıza. Hepinize iyi geceler arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…