Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kezlar menüm
1. öğün
1kk peynir
2 haş yum
1 salatalık
5 zeytin
şekersiz çay yeşillik

2. öğün
et sote
salata
yoğurt

su 2 lt
spor 50 twist 50mekik 100 ip atlama

menün güzel sporda güzel afiyet olsun yansın yağlar

afiyet olsun canım menün güzel

canım 1 yaş çok erken konuşmama için. niye böyle yapıpta aileleri strese sokarlar ki, mesela çocuğun söylenenleri anlıyor mu? yani tepki veriyor mu. birşey sorduğunda eliyle gösterebiliyor mu? sen ona seslendiğinde sana dönüyor mu? oyuncaklarını keşfedebiliyor mu? bunları yapıyorsa tamam sorun yok yani 4 yaşına kadar konuşmadı arkadaşımın çocuğu yani tek kelime ediyordu her çocuk bir değil. benim kızım pepee izlerdi ve inan bir çok şeyi öğrendi kreşe gittiğinde bir adım ilerideydi. 1 saat tv izlememenin sakıncası yok neden sen şimdi engelliyorsun ya yarın başka bir yere gitttiğinde onun açlığını yaşayacak. en basiti kızımdan 1 yaş küçük bir aile dostumuzun kızı var onların evde kesinlikle tv açık değildi, inancın olsun çocuk bize geldiğinde tv açılmasını istiyor bizde başlarda açıyorduk bu bahsettiğim 2 sene önce, çocuk merak ediyor. merakını gideremezsen bu sefer başka şeyler yapacak. her ailenin düşünce yapısı farklı ama ben kısıtlanarak izlenilmesi yapılması taraftarıyım. kızımın şu an 1 saat tablete bakma hakkı var başlarda ağladı itiraz etti şimdi kabullendi. pişik için de ahh ben neler çektim anlatsam bitme.z idrar enf dendi 6 ay tedavi süreci sürdü. her ay kültür ve tahlil isteniyordu daha 1 yaşındaydı durmuyor o torba olm uyor kayıyor enf kapmış bi daha al diyorlardı. resmen hastane ev arası gidip geliyordum. sonrasında bakıcımız sebat etti altını açtı tuttu bekledi su içirdi bekledi öyle öyle 6 ay geçti. çok geçmiş olsun. maalesef kız çocuğunun idrar alma olayı gerçekten bir eziyet çocuğa

afiyet olsun canım...mesleğin nedir merak ettim de

afiyet olsun

spor yine muhteşem

Pazar günü menüm
2 sb su
Kahvaltı
Kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek

Öğle
Bir tabak prasalı nohutlu zeytinyağlı kereviz
Bir kase yoğurt

Akşam
1 tabak zeytinyağlı kereviz

45 dk yürüyüş
2 lt su

canım pırasalı nohutlu ilk kez duydum. ben de genelde bezelye havuç patates tavuk ve portakal suyuyla yapıyorum. lezzetli oluyor mu pırasalı ?

06 MART PAZARTESİ menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam, yeşillik
ara: bitki çayı
öğlen; 3 adet tavuk köftesi, az salata
ara: 1 kutu süt, 1 dilim tam buğdaylı kek
akşam; 2 küçük kepçe tarhana çorbası , tavuklu kerevizli yoğurtlu salata, 3 tane acı biber turşusu
ara: kızımın krakerinden atıştırdım 8-10 tane

su: 2,5 lt , spor; 1 saat yürüyüş

canım geçenlerde ben de çörekotu yağı aldım ama grip falan olduğunda çok işe yarıyor. boğaz ağrısını alıyor diye. zayıflamaya etkisi varmıymış

canım geçenlerde ben de çörekotu yağı aldım ama grip falan olduğunda çok işe yarıyor. boğaz ağrısını alıyor diye. zayıflamaya etkisi varmıymış

canım ben şifa niyetine yiyorum hem de hani aç karnına yenince zayıflamaya etkisi var denildi ama pek ben de birşey yok henüz

Canım, sen böyle düzenli menülerle spor azlığından kilo az veriyorsun bence.. Yani 100-200 bir hafta için az..
Elinden geldiğince spor yapmaya çalış..

kezlar menüm
1. öğün
1kk peynir
2 haş yum
1 salatalık
5 zeytin
şekersiz çay yeşillik

2. öğün
et sote
salata
yoğurt

su 2 lt
spor 50 twist 50mekik 100 ip atlama

Afiyet olsun canım :)

Güzel olmuş canım :)

Sabah
1 yumurta
Domayes salatalik yesillik
1 pardak sur 2 dilim tbe peynir
Oglen elma
Aksam
Sebzeli mantarli yemek
2 dilim tbe yogurt bulgur plavi
Spor 1 saat yuruyus.
Su 1 litre belki

Afiyet olsun canım..
Pilav 1-2 tabak yemedin umarım

Afiyet olsun canım, güzel olmuş :)
Çok teşekkür ederim canım, düşünmen yeter :)
Allah yardımcın olsun işlerinde..

Canım bende kerevizi ilk kez pişirdim. Kayınvalidem yapıyor hep o getirirdi. O bu şekilde yapıyor ve ben kerevizi böyle sevdim. Biraz araştırdım galiba Aydın yöresinde pırasalı ve nohutlu yapılırmış. Nohut da olduğu için çok doyurucu oluyor ben çok seviyorum.

Güzel olmuş canım :)
Ama suya dikkat et, su zehirlenmesi diye de birşey vardı, tam nasıl oluyor bilmiyorum ama çok içince dikkat etmek gerek..

Güzel olmuş canım, sporun harika :)

Afiyet olsun canım..

Güzel olmuş..
Derslerin nasıl gidiyor canım ? Sınava bir kaç gün kaldı sanırım..

Kek ve kraker dışında güzel canım..

bir dahakine nohutlu deneyeceğim bende. dün de pırasa pişirmiştim, hem de kereviz salatası yapmıştım. bileydim böyle yapardım

bir dahakine nohutlu deneyeceğim bende. dün de pırasa pişirmiştim, hem de kereviz salatası yapmıştım. bileydim böyle yapardım
Bir soğan, bir kereviz ( yeşil yapraklarıyla birlikte), bir havuç, bir prasa, bir patates, bir bardak kadar da nohut, bir kaşık salça ekle canım. Çok bereketli ve çok lezzetli. Denersen ve beğenirsen bende çok mutlu olurum.

Tatlim sen psigi bana sorucaksin :) trosid sur hem acisini alir hem hemen iyilesir cok agir oldugu durumda travazol kullan :) bana dua et :) psiik alerjik reaksiyondur unutma canm cisle alakasi yok

ŚIKAYETCIYIM...... !
Diyetisyenin verdigi listede ben kg veremedim zaten 6 igunede vallahi yetisemiyorum ya. Cocukla kolaymi bu is. Okdar yuruyorum bi ise yaramiyor ya. Ben bu listeyi begenmedim. Ben kalori diyetiyle 4 kg verdim hemencik birakmama ragmen asla kiloyu geri almadim hala 78im. Gerci kadin yagdan vercez dei ooofff. Persembe kontrolum var ona gore karar vericemmm yoksa kalori diyetiyle devam edicem. 1 ogu u atladigim zaman elim ayagim titriu
Yor kotu oluom yaaaaaa ! Cok sikayetciyimmm!

Sabah
3 dilim ekmek
3 kaşık et kavurma
4 5 tane karnabahar kızartması
Kk peynir

Öğle
1 bardak şekerli cay
5 kaşık patates kavurması
Kk peynir

Aksam
1 tabak turlu yemek
Yarim kase yoğurt

Su 2 lt 1 bardak yesilcay
Egzersiz 2000 adim 150 bacak ve karin egzersiz

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-07-17-40-36.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2017-03-07-17-40-36.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
Sabah
3 dilim ekmek
3 kaşık et kavurma
4 5 tane karnabahar kızartması
Kk peynir

Öğle
1 bardak şekerli cay
5 kaşık patates kavurması
Kk peynir

Aksam
1 tabak turlu yemek
Yarim kase yoğurt

Su 2 lt 1 bardak yesilcay
Egzersiz 2000 adim 150 bacak ve karin egzersiz

çok güzel olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…