Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltı az olmuş canım

aksam makarna olmasaymis iyiymis canım

kraker olmamış canım :)

Bilmiyorum ki canım öyle mi dersin

Bekle canım biraz..
Daha yeni başladın, bak bakalım kontrolde ne diyecek..

Afiyet olsun canım ama kalorin az.. 1000 bile az iken seninki onun da altında..

Bilmiyorum ki canım öyle mi dersin

Bence öyle..
Fırsat buldukca birşeyler yap..
Mesela diyorum git gel her fırsatta ip atlar gibi zıpla, mekik çek, jumping jack yap..

Valla bilmiyorum canım yedim ama kalori az oldu ya çocuk olduğu için pek vaktim olmuyor işlerimi zor yetistiriyorum napacam Bilmiyorum

Bugün menüm
Kahvaltı;2 tane yağda yumurta ,domates zeytin ekmek, çay
Öğlen;yarım porsiyon kıymalı patates yemeği,salata
Akşam; 3kasık pilav ,1kase yoğurt
Su 2litre spor 40 squat 1mile leslie 60 karın bacak egzersizi

afiyet olsun canım güzel olmuş :)
hehe ben bu hafta pek diyet modunda değilim ya nedense :) sen birinci ol canım ben de regl olcam bu hafta onun da etkisi olabilir geçen hafta lekelenme oldu regl oldum sandım ama yanlış alarmmış ben de erken oldum demiştim daha bekliyorum bakalım. :) bilmiyorum canım ya ilk bebek her şey panik telaş :) Doktor da sağolsun hiç yardımcı olmadı bu konuda :)
afiyet olsun spor da güzel olmuş canım :)
Pazar günü menüm
2 sb su
Kahvaltı
Kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek

Öğle
Bir tabak prasalı nohutlu zeytinyağlı kereviz
Bir kase yoğurt

Akşam
1 tabak zeytinyağlı kereviz

45 dk yürüyüş
2 lt su
afiyet olsun canım denizli yöresinde de yaparlar pırasalı nohutlu hatta küçük köfte de koyarlar içine biraz da limon ekşili köfte gibi mmmm canım çekti :)
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
cnım bence öğlen az yemişsin o yüzden akşam doymadın makarna yedin sanırım mümkün oldukça sabah ve öğlen güçlü ye akşam geçiştir
evet canım söylediğin her şeyi yapıyor çok şükür gelişim açısından bir gerilik yok.. Tv tablet de ben de günde 1 saat izletiyordum bir süredir ama hiç konuşmayınca acaba kötü mü etkiliyor diye düşündüm, biliyorsun çok söyleniyor bu olay bebeklere tv izletmeyin geç konuşur hatta otizm belirtisi vs allah korusun.. o yüzden kapatma yoluna gittim yani sonsuza kadar yasaklayacak değilim ama eğer negatif yönde etkiliyorsa da azaltmam gerek sonuçta.. şimdilik günde en fazla 15 dk falan açıyorum ve gerçekten de kızım daha çok kendi kendine konuşmaya başladı etraftan gelen ses olmayınca.. idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını anlayamadım çünkü alamadım tahlil için örnek canım şimdilik şu pişiği geçirmeye çalışıyorum önümüzdeki hafta ben de bakıcın gibi yapacağım bekliycem yapmasını çünkü o torba daha fena yara yaptı inşallah yoktur bir enfeksiyon benim kızım pek su da içmiyor ya sevmiyor bol bol emzirmeye çalışıyorum ben de sıvı kaybı olmasın diye..
afiyet olsun canım ben de biraz önce kaçamak yaptım ya
çok teşekkürler canım :)
Tatlim sen psigi bana sorucaksin :) trosid sur hem acisini alir hem hemen iyilesir cok agir oldugu durumda travazol kullan :) bana dua et :) psiik alerjik reaksiyondur unutma canm cisle alakasi yok
evet dermotrosyd sürüyorum cumadan beri ama geçmiyor bu akşam hametan sürdüm iyileşene kadar hepsini deniycem herhalde doktor da travazol dedi olmadı onu alıp sürücem.. çok sağol canım :)
afiyet olsun canım
Meraba kizlar menum:)
Sabah
2 dilim kasar 1 dilim ekmek
Ogle
2 dilim pizza
Aksam
3 kücük dilim laz boregi
Su 2 lt. Spor yuruyus
Oyy ben senin menülere yorum yapamıyorum ağzım sulanıyor :)))

Bugünkü menüm (kaçamak içerir) :)

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
3 zeytin

Öğle
1 urfa dürüm
salata
yoğurt

Ara 1 dilim ananas

Akşam
1 kase mercimek çorbası
6 yk etli nohut yemeği
salata yoğurt

Biraz önce bir eti karam gurme yedim dayanamadım gömdüm vallahi

Su 3 lt
Spor 6000 adım Dahlia_ cezama razıyım :)

Afiyet bal olsun cnm karamı bende çok severim ama ceza getirecek sana neyse sağlık olsun

sabah
1 yumurta, peynir, zeytin,
domates

ara 3 kuru kayısı, 3 ceviz
sade türk kahvesi

öğlen
1 tabak et sote 2 yk bulgur pilavı
3 kaşık yuoğurt

ara
1 elma yarım avuç kuru üzüm

akşam
1 kase ezogelin, salata

ara 2- avuç kuru üzüm beyaz leblebi ve fıstık karışımı

3,5 lt su, bolca şekersiz çay
5 mil leslie toplam 14.291 adım

aslında 3 mil yapacaktım akşam çerezi çok kaçırınca 5 mil yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…