- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Pazartesi menüm
2 sb su
Kahvaltı
2 yumurta
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak zeytinyağlı kereviz
1 dilim ekmek
Akşam
Bir kase sebze çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2 lt su
Yürüyüş yok malesef
200 ayakta mekik hareketi
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
Haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,reçel,
Öğlen
1 kupa ekinezya çayı
Kurukayısı
Badem
Fındık
Akşam
1 kase çorba
6 yk kaşığı bezelye
2 yk makarna
2 litre su
50 mekik
06 MART PAZARTESİ menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam, yeşillik
ara: bitki çayı
öğlen; 3 adet tavuk köftesi, az salata
ara: 1 kutu süt, 1 dilim tam buğdaylı kek
akşam; 2 küçük kepçe tarhana çorbası , tavuklu kerevizli yoğurtlu salata, 3 tane acı biber turşusu
ara: kızımın krakerinden atıştırdım 8-10 tane
su: 2,5 lt , spor; 1 saat yürüyüş
Canım, sen böyle düzenli menülerle spor azlığından kilo az veriyorsun bence.. Yani 100-200 bir hafta için az..
Elinden geldiğince spor yapmaya çalış..
Afiyet olsun canım :)
Güzel olmuş canım :)
Afiyet olsun canım..
Pilav 1-2 tabak yemedin umarım
Afiyet olsun canım, güzel olmuş :)
Çok teşekkür ederim canım, düşünmen yeter :)
Allah yardımcın olsun işlerinde..
ŚIKAYETCIYIM...... !
Diyetisyenin verdigi listede ben kg veremedim zaten 6 igunede vallahi yetisemiyorum ya. Cocukla kolaymi bu is. Okdar yuruyorum bi ise yaramiyor ya. Ben bu listeyi begenmedim. Ben kalori diyetiyle 4 kg verdim hemencik birakmama ragmen asla kiloyu geri almadim hala 78im. Gerci kadin yagdan vercez dei ooofff. Persembe kontrolum var ona gore karar vericemmm yoksa kalori diyetiyle devam edicem. 1 ogu u atladigim zaman elim ayagim titriu
Yor kotu oluom yaaaaaa ! Cok sikayetciyimmm!
Sabah
3 dilim ekmek
3 kaşık et kavurma
4 5 tane karnabahar kızartması
Kk peynir
Öğle
1 bardak şekerli cay
5 kaşık patates kavurması
Kk peynir
Aksam
1 tabak turlu yemek
Yarim kase yoğurt
Su 2 lt 1 bardak yesilcay
Egzersiz 2000 adim 150 bacak ve karin egzersiz
Bilmiyorum ki canım öyle mi dersin
Bekle canım biraz..
Daha yeni başladın, bak bakalım kontrolde ne diyecek..
Afiyet olsun canım ama kalorin az.. 1000 bile az iken seninki onun da altında..
Bence öyle..
Fırsat buldukca birşeyler yap..
Mesela diyorum git gel her fırsatta ip atlar gibi zıpla, mekik çek, jumping jack yap..
Laz böreği mi mmm afiyet olsun cnm bu listeyle kilo verirsen çok süper olacak cuma tartını gerçekten merak ediyorum inşallah eksi çıkarMeraba kizlar menum:)
Sabah
2 dilim kasar 1 dilim ekmek
Ogle
2 dilim pizza
Aksam
3 kücük dilim laz boregi
Su 2 lt. Spor yuruyus
afiyet olsun canım güzel olmuş :)Kızlar menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost, 1haşlanmış yumurta
Ara 1sade Türk kahvesi
Ara 1avuç beyaz leblebi
Öğle az çorba, 2köfte, salata, 1çiğköfte,1dilim kepek ekmeği
Ara yok
Akşam 1tabak çorba,6yk pırasa 1dilm tb ekmeği
Yatmadan 1bardak kefir
Su 4 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
hehe ben bu hafta pek diyet modunda değilim ya nedense :) sen birinci ol canım ben de regl olcam bu hafta onun da etkisi olabilir geçen hafta lekelenme oldu regl oldum sandım ama yanlış alarmmış ben de erken oldum demiştim daha bekliyorum bakalım. :) bilmiyorum canım ya ilk bebek her şey panik telaş :) Doktor da sağolsun hiç yardımcı olmadı bu konuda :)Menün güzel olmuş ama bence bu hafta da ben birinci olcam, ama regl olcam sanırım şişkinlik olabilir. Gerçi daha kocaaa 3 gün var. 3 günde çok dikkat etmem lazım. Cumartesi güne gidicem içli köfteler cevizli börekler havada uçuşucak ve ben hepsinden yiycem. Şimdiden yer açmam lazım.
Bebeğin için ister istemez panik yapıyor olabilirsin ama daha çok erken, çok küçük. Biraz daha rahat olmalısın. Dr un da sorumluluk altına girmemek için pedagoga yönlendirmiş olabilir
afiyet olsun spor da güzel olmuş canım :)Kusura bakmayın bu saatte anca yazabiliyorum
sabah
1 yumurta, peynir zeytin domates
öğlen
1 kase ezo gelin,
1 elma kadar patates salatası
ara yarım portakal
akşam
ızgara balık, bolca salta
ara 3 kayısı 3 ceviz
3 lt su, bolca şekersiz çay
2 fincan yeşil çay
3 mil leslie, toplam 12.440 adım
afiyet olsun canım denizli yöresinde de yaparlar pırasalı nohutlu hatta küçük köfte de koyarlar içine biraz da limon ekşili köfte gibi mmmm canım çekti :)Pazar günü menüm
2 sb su
Kahvaltı
Kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Öğle
Bir tabak prasalı nohutlu zeytinyağlı kereviz
Bir kase yoğurt
Akşam
1 tabak zeytinyağlı kereviz
45 dk yürüyüş
2 lt su
afiyet olsun canım çok güzel olmuşPazartesi menüm
2 sb su
Kahvaltı
2 yumurta
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak zeytinyağlı kereviz
1 dilim ekmek
Akşam
Bir kase sebze çorbası
Haşlanmış tavuk göğsü
2 lt su
Yürüyüş yok malesef
200 ayakta mekik hareketi
cnım bence öğlen az yemişsin o yüzden akşam doymadın makarna yedin sanırım mümkün oldukça sabah ve öğlen güçlü ye akşam geçiştirBugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
Haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,reçel,
Öğlen
1 kupa ekinezya çayı
Kurukayısı
Badem
Fındık
Akşam
1 kase çorba
6 yk kaşığı bezelye
2 yk makarna
2 litre su
50 mekik
evet canım söylediğin her şeyi yapıyor çok şükür gelişim açısından bir gerilik yok.. Tv tablet de ben de günde 1 saat izletiyordum bir süredir ama hiç konuşmayınca acaba kötü mü etkiliyor diye düşündüm, biliyorsun çok söyleniyor bu olay bebeklere tv izletmeyin geç konuşur hatta otizm belirtisi vs allah korusun.. o yüzden kapatma yoluna gittim yani sonsuza kadar yasaklayacak değilim ama eğer negatif yönde etkiliyorsa da azaltmam gerek sonuçta.. şimdilik günde en fazla 15 dk falan açıyorum ve gerçekten de kızım daha çok kendi kendine konuşmaya başladı etraftan gelen ses olmayınca.. idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını anlayamadım çünkü alamadım tahlil için örnek canım şimdilik şu pişiği geçirmeye çalışıyorum önümüzdeki hafta ben de bakıcın gibi yapacağım bekliycem yapmasını çünkü o torba daha fena yara yaptımenün güzel sporda güzel afiyet olsun yansın yağlar
afiyet olsun canım menün güzel
canım 1 yaş çok erken konuşmama için. niye böyle yapıpta aileleri strese sokarlar ki, mesela çocuğun söylenenleri anlıyor mu? yani tepki veriyor mu. birşey sorduğunda eliyle gösterebiliyor mu? sen ona seslendiğinde sana dönüyor mu? oyuncaklarını keşfedebiliyor mu? bunları yapıyorsa tamam sorun yok yani 4 yaşına kadar konuşmadı arkadaşımın çocuğu yani tek kelime ediyordu her çocuk bir değil. benim kızım pepee izlerdi ve inan bir çok şeyi öğrendi kreşe gittiğinde bir adım ilerideydi. 1 saat tv izlememenin sakıncası yok neden sen şimdi engelliyorsun ya yarın başka bir yere gitttiğinde onun açlığını yaşayacak. en basiti kızımdan 1 yaş küçük bir aile dostumuzun kızı var onların evde kesinlikle tv açık değildi, inancın olsun çocuk bize geldiğinde tv açılmasını istiyor bizde başlarda açıyorduk bu bahsettiğim 2 sene önce, çocuk merak ediyor. merakını gideremezsen bu sefer başka şeyler yapacak. her ailenin düşünce yapısı farklı ama ben kısıtlanarak izlenilmesi yapılması taraftarıyım. kızımın şu an 1 saat tablete bakma hakkı var başlarda ağladı itiraz etti şimdi kabullendi. pişik için de ahh ben neler çektim anlatsam bitme.z idrar enf dendi 6 ay tedavi süreci sürdü. her ay kültür ve tahlil isteniyordu daha 1 yaşındaydı durmuyor o torba olm uyor kayıyor enf kapmış bi daha al diyorlardı. resmen hastane ev arası gidip geliyordum. sonrasında bakıcımız sebat etti altını açtı tuttu bekledi su içirdi bekledi öyle öyle 6 ay geçti. çok geçmiş olsun. maalesef kız çocuğunun idrar alma olayı gerçekten bir eziyet çocuğa
afiyet olsun canım...mesleğin nedir merak ettim de
afiyet olsun
spor yine muhteşem
canım pırasalı nohutlu ilk kez duydum. ben de genelde bezelye havuç patates tavuk ve portakal suyuyla yapıyorum. lezzetli oluyor mu pırasalı ?
afiyet olsun canım ben de biraz önce kaçamak yaptım ya06 MART PAZARTESİ menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam, yeşillik
ara: bitki çayı
öğlen; 3 adet tavuk köftesi, az salata
ara: 1 kutu süt, 1 dilim tam buğdaylı kek
akşam; 2 küçük kepçe tarhana çorbası , tavuklu kerevizli yoğurtlu salata, 3 tane acı biber turşusu
ara: kızımın krakerinden atıştırdım 8-10 tane
su: 2,5 lt , spor; 1 saat yürüyüş
çok teşekkürler canım :)Canım, sen böyle düzenli menülerle spor azlığından kilo az veriyorsun bence.. Yani 100-200 bir hafta için az..
Elinden geldiğince spor yapmaya çalış..
Afiyet olsun canım :)
Güzel olmuş canım :)
Afiyet olsun canım..
Pilav 1-2 tabak yemedin umarım
Afiyet olsun canım, güzel olmuş :)
Çok teşekkür ederim canım, düşünmen yeter :)
Allah yardımcın olsun işlerinde..
evet dermotrosyd sürüyorum cumadan beri ama geçmiyorTatlim sen psigi bana sorucaksin :) trosid sur hem acisini alir hem hemen iyilesir cok agir oldugu durumda travazol kullan :) bana dua et :) psiik alerjik reaksiyondur unutma canm cisle alakasi yok
afiyet olsun canımSabah
3 dilim ekmek
3 kaşık et kavurma
4 5 tane karnabahar kızartması
Kk peynir
Öğle
1 bardak şekerli cay
5 kaşık patates kavurması
Kk peynir
Aksam
1 tabak turlu yemek
Yarim kase yoğurt
Su 2 lt 1 bardak yesilcay
Egzersiz 2000 adim 150 bacak ve karin egzersiz
Oyy ben senin menülere yorum yapamıyorum ağzım sulanıyor :)))Meraba kizlar menum:)
Sabah
2 dilim kasar 1 dilim ekmek
Ogle
2 dilim pizza
Aksam
3 kücük dilim laz boregi
Su 2 lt. Spor yuruyus
afiyet olsun canım spor da çok güzel :)Bugün menüm
Kahvaltı;2 tane yağda yumurta ,domates zeytin ekmek, çay
Öğlen;yarım porsiyon kıymalı patates yemeği,salata
Akşam; 3kasık pilav ,1kase yoğurt
Su 2litre spor 40 squat 1mile leslie 60 karın bacak egzersizi
Sağol cnmafiyet olsun canım spor da çok güzel :)
Afiyet bal olsun cnm karamı bende çok severim ama ceza getirecek sana neyse sağlık olsunBugünkü menüm (kaçamak içerir) :)
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
peynir
yumurta
3 zeytin
Öğle
1 urfa dürüm
salata
yoğurt
Ara 1 dilim ananas
Akşam
1 kase mercimek çorbası
6 yk etli nohut yemeği
salata yoğurt
Biraz önce bir eti karam gurme yedimdayanamadım gömdüm vallahi
Su 3 lt
Spor 6000 adımDahlia_ cezama razıyım :)
Dilimler kucuktu cnm:)Laz böreği mi mmm afiyet olsun cnm bu listeyle kilo verirsen çok süper olacak cuma tartını gerçekten merak ediyorum inşallah eksi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?