yok gülüm test yapmadım olmadığını biliyorum korunduğumuzdan dolayı emindim yaniasya_01 canım test yaptın mı hamile olma ihtimalin var mı
aslında benimde olmuştu 3 ay düzenli regl oldum
sonra günüm 20 gün geçti test yaptım bir şey yok bir 5 gün daha bekledim dr gittim
dr bazen böyle durumlar olabiliyor dedi doğumdan sonra
Senin kilonun kafası karışık sanırım canımYine de cumaya göre eksidesin..
Bakalım bu cuma kaç olacak..
Günaydın canım..
Şimdiden eksi gelmiş ne güzel :)
Sevindim canım, ayrılmanı ben de istemem yani, bir yerde takıldın diye hemen vazgeçmek olmaz..
Menünü değiştir biraz, protein ağırlıklı bir diyet yapmaya çalış, bakalım nasıl olacak..
Aynı şekilde devam etme, görüyorsun ki, gitmiyor böyle..
Bakalim benimki nolcak:)
Iyide canim ben eskiden gordugun gibi bikac kacamak disinda normal düzgun besleniyodum. Ve yine gordugun gibi haftada en fazla 200 gr.verdim. bu sekilde inan artik cok sıkıldım lütfen beni anlayin...
Yani en azindan 1 hafta sure istedim eger 100 gr.eksiyle bile gelsem bu diyeti birakirim...
Tecrubem olmasa emin ol boyle bisi sizden istemezdim yani 2 sene once yaptim ve hayatımda ilk kez 15 kiloyu aşkin bi kilo verdim 2 sene korudum sence yeterli degil mi yani 3.5 ayda verdiğimi 2 sene korumak az degil bence amacim kilo vermek onun icin takimdayim.. Ama yinede eger takimda sorun cikarcaksam yapmam böyle bisi olur biter.
biraz öyle oldu. çrş kontrol var ve diyetisyene bir süre ara vereceğim konuşacağım kendisiyle çok katı geliyor bazı şeyler sinirlerim yıprandı mutsuzum 3 ayım bitiyor 6 kg verdim tamam sıkılaştım görüntüm iyi ama şu an benim 72-73 olmam gerekirdi 1 aşağı 1 yukarı yerimde saydım küçük kaçamaklar büyük sonuçlar doğurdu.
günaydın kızlar,
dün menü paylaşmadım;
sabah; 2 kk bpeynir,5 zeytin,2 dilim kaşar, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tt ekmek.
ara yok
akşam üstü; 130 gr kadar ızgara et, 2 dilim pide ekmeği, 5 çatal patates kızartması
ve maalesef akşam cips yedim.
su 1,5lt spor da yok. pek iyi bir gün değildi yani
Günaydın kızlar; iyi haftalar olsun inşallah
c.tesi menü bildirdim mi hatırlamıyorum.
05 mart pazar menüsü; neredeyse yarım günden fazla dışarıdaydım
kahvaltı: 2 dilim salam, 1 yumurta, 2 dilim tuzsuz etimek, 5 zeytin, boş yeşillik, 2 kk beyaz peynir
öğle: 1 ayran, çıtır tavuklu salata
akşam.2 tane etli biber dolması
ara: 1 fincan türk kahvesi, 3 kare bitter
spor yok su 1,5 lt fırsat olmadı
Hafta sonu ve hafta içi evde olduğum günler geç uyanıyoruz doğal olarak 2 öğün yetiyor dün 11 de kahvaltı yaptık
Biterler akşam olmazaymış iyiymiş
Yok canım ayrılmıycam biraz daha azmetcem üç hafta daha ciddi şekilde 60 düşmessem cıkıcamDahlia_ isimsiz965
gerçekten olmamış canım önceleri daha iyiydi menülerin hatırladığım kadariyla bu ara neden boyle oldu canım .. Su miktarında az olmuş
Canm o yapisal kimin ilk 40gunu saymassak gunu gunune oluo gibi 2 ay bazen 6 ay olmuyorkızlar ya bişey sorucam da bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?doğum sonrası adet düzeni nasıl olur
Cocuk isi zor ya vallahi ben biriyle zorlaniom yazik o napsinTakıma gelemiyor, daha doğrusu çocuklardan fırsat bulamıyor..
O yüzden ayrıldı, kısa zamanda döner inşaAllah..
bugün bir nişan geldi gülüm belimde ağrıyor bakim devamı gelicek miCanm o yapisal kimin ilk 40gunu saymassak gunu gunune oluo gibi 2 ay bazen 6 ay olmuyor
Canim ilk 6 ay hersey olabilir sasrma hicbugün bir nişan geldi gülüm belimde ağrıyor bakim devamı gelicek mi
Tesekkurler canim biliyorum beni düsundugunu tesekkur ederim:) ama dedigim gibi takima geldigimden beri 1 kilo veremedim toplam böyle yaparsam daha iyi gider diye inaniyorum super menuyle gelip hic kilo vermemekte sacam olur diyet topiginde:)Yok hayır sorun çıkarmak falan değil bu..
Ben daha çok senin için söylüyordum, yani aç kalma, mutlaka yemek de ye, yoksa bu haftalık izinlisin, cuma bakacağız duruma
Haklısın canım, bir yerden sonra yoruluyor insan..
Biraz da kendin kilo vermeye çalış, hele listelere bağlı kalmaya çalışmak ayrıca çok sıkıcı..
Su an kararsizim her an cikabilir tetikte ol sençıkar bakalım isyancı başı
Tesekkurler canim biliyorum beni düsundugunu tesekkur ederim:) ama dedigim gibi takima geldigimden beri 1 kilo veremedim toplam böyle yaparsam daha iyi gider diye inaniyorum super menuyle gelip hic kilo vermemekte sacam olur diyet topiginde:)
Elbette ac da kalicam ama kilo vermek icin baska yolu yok
Su an kararsizim her an cikabilir tetikte ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?