Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok gülüm test yapmadım olmadığını biliyorum korunduğumuzdan dolayı emindim yanibuün oldum gibi bişey ama neredeyse hiç gelmiyor çamur gibi

kızlar merhaba çok berbat bir gündeyim bel ağrısından neredeyse kalkamıyorum bile adet oldum gbi ama sadece bir nişan geldi.

kilo bildirimim
geçen hafta 82,9
bugün 82
fark _900 gr

biraz öyle oldu. çrş kontrol var ve diyetisyene bir süre ara vereceğim konuşacağım kendisiyle çok katı geliyor bazı şeyler sinirlerim yıprandı mutsuzum 3 ayım bitiyor 6 kg verdim tamam sıkılaştım görüntüm iyi ama şu an benim 72-73 olmam gerekirdi 1 aşağı 1 yukarı yerimde saydım küçük kaçamaklar büyük sonuçlar doğurdu.

Yok hayır sorun çıkarmak falan değil bu..
Ben daha çok senin için söylüyordum, yani aç kalma, mutlaka yemek de ye, yoksa bu haftalık izinlisin, cuma bakacağız duruma

Haklısın canım, bir yerden sonra yoruluyor insan..
Biraz da kendin kilo vermeye çalış, hele listelere bağlı kalmaya çalışmak ayrıca çok sıkıcı..

gerçekten olmamış canım önceleri daha iyiydi menülerin hatırladığım kadariyla bu ara neden boyle oldu canım .. Su miktarında az olmuş

güzel olmuş canım da su az olmuş biraz

gerçekten olmamış canım önceleri daha iyiydi menülerin hatırladığım kadariyla bu ara neden boyle oldu canım .. Su miktarında az olmuş

bu benim için bir hafta sonu klasiği maalesef. hafta sonu çok dikkat edemiyorum. bu haftasonu o cipsler olmasaydı gene iyi atlattım diycektim. hafta içi telafi etmeye çalışıcam artık

Papillon_ Canm 1 yas cok erken daha konusmuyor demek bi 2olsun 2bucuk olsun. Benmkide ayni ilk psikiyatriye goturduk. 6 yasina kadar normal dedi sorular sordu. Ama daha once benimki az konusuodu anne baba eda falan diodu ama bilincsiz. 1.bucuktan sonra unuttu. Psikiyatri bizi oyun evine gonderdi orda pedagog gorcek dedi garanti olsun die yolladi bizi oraya. Bu ay randevumuz vsar gidicez. Ama 1 yasta endiselenmek yanlis bence ben cok arastrdim anne baba olarak biz cok titiziz cunku panigiz ayrica ama 1 yas cok kucuk daha hele erkekse cok normal

Bu arada benim oglan 2.5 yasinda suan. Bu kadar erken goturmem bile insanlar nasil tepki veriyor neden bu kadar acele edion cocugu yipration kendinizi yiprationz diolar.
Ayrica benim doktor ozman kerim konusmuoken 2 yasini bekleyelim demisti sonra 2.5 olsun dedi. 2.5 ta krese verin dedi ben oneriyorum dedi akranlariyla oyin oynasin iletisime gecsin dedi benim oglum en son artik yabani gibi oldu ne insan goruyor nede cocuk. Krese bi basladi insansiz yapamio vocuk gordumu sarilio opuyo :) ama biz gene kontrol amacli psikiyatriye gittik pedagog tarihini beklioz Papillon_

Tesekkurler canim biliyorum beni düsundugunu tesekkur ederim:) ama dedigim gibi takima geldigimden beri 1 kilo veremedim toplam böyle yaparsam daha iyi gider diye inaniyorum super menuyle gelip hic kilo vermemekte sacam olur diyet topiginde:)
Elbette ac da kalicam ama kilo vermek icin baska yolu yok

çıkar bakalım isyancı başı
Su an kararsizim her an cikabilir tetikte ol sen

Kızlar dünkü menümu unutmuşum
Sabah
2 dilim ekmek
4 kaşık patates kavurması
Kk peynir

Öğle
2 dilim ekmek
1 kase çorba

Aksam
1 kase çorba
Bir parca tavuk haşlama
4 kaşık pilav

Su 2lt
Egzersiz 3000 adim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-06-17-38-29.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 13
Bugünkü menünü

Sabah
2 dilim ekmek
1 kase yumurtasız menemen
Kk peynir

Öğle
2.5 dilim ekmek
3 tane nugget

Aksam
4 kaşık pilav
1 kase çorba
1 parca ızgara et

Su 2lt 1 bardak yeşil cay
Egzersiz 150 bacak ve karin egzersiz
20 squat

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-06-17-49-37.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 14

olur canım :) tetikteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…