Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar,

dün menü paylaşmadım;
sabah; 2 kk bpeynir,5 zeytin,2 dilim kaşar, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tt ekmek.
ara yok
akşam üstü; 130 gr kadar ızgara et, 2 dilim pide ekmeği, 5 çatal patates kızartması
ve maalesef akşam cips yedim.

su 1,5lt spor da yok. pek iyi bir gün değildi yani

Bu işte bir terslik var yahu nasıl iş... diyetisyenin tam listesine uy bakalım çarşamba günü ne olacak?

Bir de gittiğinde aklına gelirse sorarmısın chia tohumu emzirirken yenilebilir miymiş

tamam canım inşaAllah unutmazsam sorarım.

canım eliptik bisikletinin markası nedir? memnun musn ?

tamam canım inşaAllah unutmazsam sorarım.

canım eliptik bisikletinin markası nedir? memnun musn ?
voit d40 canım. memnunum. gayet yeterli. ama hevesle alınıp sonra evde yer kaplayan bir hale gelebiliyor. sürekli kullanacaksan al. ben alalı 4 sene oluyordur. bir ara kullandım. sonra öylece kaldı. şimdi yeniden başladım

Günaydın kızlar; iyi haftalar olsun inşallah

c.tesi menü bildirdim mi hatırlamıyorum.

05 mart pazar menüsü; neredeyse yarım günden fazla dışarıdaydım

kahvaltı: 2 dilim salam, 1 yumurta, 2 dilim tuzsuz etimek, 5 zeytin, boş yeşillik, 2 kk beyaz peynir
öğle: 1 ayran, çıtır tavuklu salata
akşam.2 tane etli biber dolması
ara: 1 fincan türk kahvesi, 3 kare bitter

spor yok su 1,5 lt fırsat olmadı

bakayım canım ben de almayı düşünüyorum ama 2.el olarak. o kadar para veremem şu an. yani eşim de kullanır diye düşündüm. bazen dışarı çıkma şansım olmuyor.

inşAllah boyle doyuyorsundur Canım :)

Hafta sonu ve hafta içi evde olduğum günler geç uyanıyoruz doğal olarak 2 öğün yetiyor dün 11 de kahvaltı yaptık

Biterler akşam olmazaymış iyiymiş

Afiyet olsun canım güzel olmuş
Ya gerçekten motive ediyor kalori hesabı ben de memnundum ama sonra günlük 1400 kcal geçmememe rağmen veremedim aldım nasıl başardım inan bilmiyorum :)

Günaydın canlar..

Afiyet olsun canım..

Güzel olmuş canım :)

Güzel olmuş :)

Bu nasıl menü canım ????
Kalori sayıyorsun diye her ne bulursan yiyemezsin kiii..

Öğlen dışında iyi canım..
Sen ayrıılıp ayrılmama konusunda düşündün mü ? Mesajıma cevap vermemişsin..
Öyle bir fikrin varsa bana söyle listeye yazmam gerek çünkü..

Fiyuuuu rahatladim ya ama bi paket yedim ha 80 gr. Ona gore yani
Yani simdi hocam kalori hesabiyla NE İSTESEK yiyebiliyo muyuz sonra @AKovser kizmasin gerci 1 hafta bu diyeti yapin karismicam demisti :)

Yaaa beni ciddiye almiyosun Dahlia_ az daha gelme takima gor bak isyan cikariyo muyum

Ne isteseniz yeyin dedim ama böyle menüye de razı değilim..
Menü de yemek yok..
Bütün günü canın ne isterse yiyerek geçir, akşam biraz yemek ye bitsin.. Ben böyle menüyü nasıl kabul edeyim canım ? Benim kabul etmememi geç genel olarak kalori diyeti böyle birşey değil.. Bununla kilo verebileceğine inanmıyorum açıkcası..
Doğru kalori diyeti başka diğetlere göre daha kolay, daha keyifli..
İstediğin çoğu şeyi yeme imkanı yaratıyorsun kendine..
Ama oturup 1000 kaloriyi çikolata, pasta bilmem neden alırsan vermek yerine alırsın..
Doğru beslenmedikce kalori saymanın hiç anlamı yok..

1 simit çok olmuş canım..

Afiyet olsun canım..

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
Omlet, peynir, bal

Öğlen
1 kupa ekinezya çayı
Yanında kurukayısı ve badem

Akşam
1 kase çorba
6 yk musakka

2 litre su
50 mekik

Güzel olmuş canım :)

Eskisi gibi değil ama daha rahat beslenebilirsin..
Demem gerekenleri dediğimi düşünüyorum, ama yine de bu hafta karışmıyorum, sadece fikrimi bildirdim yani bildirmek zorundayım..
Ama kilo versen bile bu şekilde verdiğin kilo ne kadar kalıcı olur onu da bilmiyorum..

Suyun az, akşam olmamış, spor yok..
Farkıdasın zaten iyi olmadığının..

Dahlia_

cuma: 77,7
p.tesi: 77,4

c.tesi de 76,8 idim nasıl oluyorsa artık.

Senin kilonun kafası karışık sanırım canım Yine de cumaya göre eksidesin..
Bakalım bu cuma kaç olacak..

Günaydın
Cuma : 68
Bu gün : 67,7

Herkese güzel günler

Eki Görüntüle 1962839

Günaydın canım..
Şimdiden eksi gelmiş ne güzel :)

Yok canım ayrılmıycam biraz daha azmetcem üç hafta daha ciddi şekilde 60 düşmessem cıkıcam Dahlia_ isimsiz965

Sevindim canım, ayrılmanı ben de istemem yani, bir yerde takıldın diye hemen vazgeçmek olmaz..
Menünü değiştir biraz, protein ağırlıklı bir diyet yapmaya çalış, bakalım nasıl olacak..
Aynı şekilde devam etme, görüyorsun ki, gitmiyor böyle..

Canlar, benim bir yardımcıya ihtiyacım var..
Aranızdan olmak isteyen varsa bana haber versin lütfen..
isimsiz965 sağolsun menülere bakıyor ama şimdi hem takımı takip edip, hem cuma liste hazırlayabilecek birine ihtiyaç var..
Ben zaten kaptanlığı 1-2 aylık kabul etdim, ondan sonrası zor benim için..
Mayısa kadar buralardayım inşaAllah ama sonrası için birini bulmak gerekecek..
Takımdan biri olmazsa başka takımdan biri gelecek..
Şimdiden yoğun olduğum zamanlar gelememeye başladım, o yüzden bir yardımcı olursa çok iyi olur, cuma günü gelemezsem benim yerime listeyi hazırlayıp, paylaşım alanına taşısın yeter aslında bana :)

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Ya gerçekten motive ediyor kalori hesabı ben de memnundum ama sonra günlük 1400 kcal geçmememe rağmen veremedim aldım nasıl başardım inan bilmiyorum :)
Bakalim benimki nolcak:)
Iyide canim ben eskiden gordugun gibi bikac kacamak disinda normal düzgun besleniyodum. Ve yine gordugun gibi haftada en fazla 200 gr.verdim. bu sekilde inan artik cok sıkıldım lütfen beni anlayin...
Yani en azindan 1 hafta sure istedim eger 100 gr.eksiyle bile gelsem bu diyeti birakirim...
Tecrubem olmasa emin ol boyle bisi sizden istemezdim yani 2 sene once yaptim ve hayatımda ilk kez 15 kiloyu aşkin bi kilo verdim 2 sene korudum sence yeterli degil mi yani 3.5 ayda verdiğimi 2 sene korumak az degil bence amacim kilo vermek onun icin takimdayim.. Ama yinede eger takimda sorun cikarcaksam yapmam böyle bisi olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…