- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Sen de takımın eskilerindensin ablacım..
Takımın o halini gördün yani..
Hepimiz kilo vermek için buradayız ama yarışmada olduğumuzu da unutmamalıyız..
Bu yarışma motive etmek için var..
Yoksa kaç tane zayıflama topiği forumda..
Keyfince kilo vermek isteyen orda olmalı burda değil..
Diğer takımdaki disiplinin 10-da 1-i bile bizde yok..
Ben yakında ayrılacağım gibi gözüküyor, takımdan da kimse kaptan olmaya aday olmadığı için başka takımdan biri gelecek ve eminim ki, şimdiki rahatlığa asla göz yummayacak.. Yummamalı da zaten..
Bugün ortalamamız çok düşük..
Böyle giderse nota almaya devam edersek kaç hafta sonuç listesi hazırlamak durumunda kalacağız.. Daha doğrusu kalacağım..
Yeter ki, çaba gösteren birilerini göreyim, haftalarca ceza alsak sesimi çıkarmam ama yok..
Hayirli geceler
Sabah
1dilim ekmek,1 yumurta,1kk peynir, 5 zeytin
Ara 2 hurma
Oglen tavuk doner domates
Ara salatalik
Aksam 1 kase sehriye çorbası 1 adet sigara boregi yogurt
2 lt su
Spor yapmayi hala dusunuyorum :)
Cuma günü menüm
2sb su+1 sb elma sirkeli su
Kahvaltı
2kk peynir
2 dilim ekmek
Çeri domates
Öğle
Bir kase yoğurt
2 küçük galeta
Bir kase mevsim salatası
Akşam
Bir porsiyon zeytinyağlı pırasa
2 sb ayran
2 lt su+200 ayakta mekik hareketi
Bize düsen neyse yapmak zorundayiz canim.. sen bize olumlu olumsuz elestirilerini yap yinede ona gore davranalim @isimsiz965 arkadasimizda emin olum dediklerinizle motivasyonumuz kat kat artiyo :)Takımı böyle görünce benim de hevesim kaçıyor ister istemez..
Bir kaç haftadır ilgilenemedim ben de, benim de hatam var tabi ki..
Ama gecem gündüzüm burda geçiyordu, biraz yoğun olunca ilgilenemedim maalesef..
Ne isterseniz yapalım, yeter ki takım canlansın, motivasyon artsın..
Eski üyeler spor yaptılar mı hemen gelip yazıyorlardı, şu kadar spor yaptım, şunu yaptım, bunu yaptım diye..
Spor yarışmaları yapıyorduk kapışmaları görmeniz lazımdı..
20.000 adıma çok derken zamanla 30.000-i geçenleri gördük..
İnsan onların yazılarıyla bile motive oluyordu.. Şimdi onlar gibi canla başla spor yapan da yok..
Olmadığı için haftada 100-200 gram veriliyor.. Hele kaçamakları saymıyorum bile..
Bir abesle-istigal vardı, kadına hayrandım resmen..
İster azmine ister sporuna..
Hatta son yazılarından bir tanesini paylaşayım..
"Canim diyetisyene gitmedim
Biyoloji mezunuyum besinlerle ilgili bilgim cok fazla
Yagmi kasmi bilemem ama sporda set sayilari tekrarlari spordan sonra beslenme tarzi seyleri biliyorum kas kaybetmemek icin onlarida kizkardesim spor akademisi okudu ona ve ozgeye danistim...
Youtube dan cok video izledim kilo verenleri ve diyetisyenleri instgramdan takip ettim
Hergun duzenli multivitamin kullandim
Spor olarak 1gun kosu bandinda min.45dk yurudum kosar adim
Diger gun20-30dk isinmak icin yuruyup kas calistim ev imkaniyla
Spordan sonra muhakkak protein aldim
Ve her gece karnim guruldayarak uyudum istisnasiz canim
Umarim aciklayici olmustur
Elbet zor bir surec ama asla imkansiz degil"
Cok üzucu bi durum :/10. olduk bu hafta..
Dediklerini mutlaka önemsiycem canim...Tamam ama senden bir ricam var fazla tatlı, abur cubur yeme..
Onun yerine doya doya sevdiğin yemekleri yiyerek kalorini al..
Şöyle düşün, eğer bu hafta daha sağlıklı şeylerden alsaydın kalorini belki 1 kilonun bile üstünde kilo verecektin..
O zaman kalori saymamın ne anlamı var deme, ben de sana hiç yeme demiyorum zaten, ama her gün yeme..
1 gün sevdiğin şeyleri ye, sonraki gün sağlıklı şeyler ye.. Dengelemeye çalış yani canım..
O zaman daha çok kilo vereceğine inanıyorum..
Hayirli geceler
Sabah
1dilim ekmek,1 yumurta,1kk peynir, 5 zeytin
Ara 2 hurma
Oglen tavuk doner domates
Ara salatalik
Aksam 1 kase sehriye çorbası 1 adet sigara boregi yogurt
2 lt su
Spor yapmayi hala dusunuyorum :)
Haklisin canim diyecek bisey yok insAllah bu hafta sık sık spor yarismalari yapalim daha dikkatli olalim
Gidecek misin
Cuma günü menüm
2sb su+1 sb elma sirkeli su
Kahvaltı
2kk peynir
2 dilim ekmek
Çeri domates
Öğle
Bir kase yoğurt
2 küçük galeta
Bir kase mevsim salatası
Akşam
Bir porsiyon zeytinyağlı pırasa
2 sb ayran
2 lt su+200 ayakta mekik hareketi
Bize düsen neyse yapmak zorundayiz canim.. sen bize olumlu olumsuz elestirilerini yap yinede ona gore davranalimisimsiz965 arkadasimizda emin olum dediklerinizle motivasyonumuz kat kat artiyo :)
Cok üzucu bi durum :/
Dediklerini mutlaka önemsiycem canim...
Bu hafta denemeydi elbette sagligimi düsunmem lazim..insallah artik daha dikkat ederim :)
Bu arada kaptan yardimciligini cok dusundum canim ama inanki kendime hic guvenim yok liste hazirlama vs.islerde cok berbatim menulere bile cok az yorum yapiyorum sana destek olmayi cok isterim halbuki ama bu sorumlulugun altina giripte sonra bosveririm diye korkuyorum boyle bisiye asla hakkim yok o yuzden yani :/
Haklısın canım herkes bu hafta daha azimli ve dikkatli olmalıSen de takımın eskilerindensin ablacım..
Takımın o halini gördün yani..
Hepimiz kilo vermek için buradayız ama yarışmada olduğumuzu da unutmamalıyız..
Bu yarışma motive etmek için var..
Yoksa kaç tane zayıflama topiği forumda..
Keyfince kilo vermek isteyen orda olmalı burda değil..
Diğer takımdaki disiplinin 10-da 1-i bile bizde yok..
Ben yakında ayrılacağım gibi gözüküyor, takımdan da kimse kaptan olmaya aday olmadığı için başka takımdan biri gelecek ve eminim ki, şimdiki rahatlığa asla göz yummayacak.. Yummamalı da zaten..
Bugün ortalamamız çok düşük..
Böyle giderse nota almaya devam edersek kaç hafta sonuç listesi hazırlamak durumunda kalacağız.. Daha doğrusu kalacağım..
Yeter ki, çaba gösteren birilerini göreyim, haftalarca ceza alsak sesimi çıkarmam ama yok..
Sabah
2 bardak çay
1-2 kayısı
Akşam
1 kase çorba
6 yk barbunya
3 litre su
Günaydınlar herkese :)
Günaydın ben de kendime sebze suyu hazırladım bu sanah :)
Tamam doodurucam simdi bulursamGeç oldu ama günaydın :)
Canım, ilk sayfada katılım formu var onu doldurur musun ilk fırsatta ?
Hoşgeldin cnmBen geldim arkadaşlar takımınıza ne yapacağım şimdi
Hoşgeldin cnmKullanıcı Adı :Cheyenne brando
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogrenci
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :155
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :depresyon nedeniyle antidepresan kullandım ve ictigim antidepresanlar kilo almama neden oldu 2013 yilina kadar zayiftim kendimi tutamıyorum antidepresanlar yüzünden gecen yıl bıraktım tam on kilo verdim ilaca başlayınca geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz :eski halime dönmek ve istediğim kıyafeti giymek için
Kullanıcı Adı :Cheyenne brando
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogrenci
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :155
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :depresyon nedeniyle antidepresan kullandım ve ictigim antidepresanlar kilo almama neden oldu 2013 yilina kadar zayiftim kendimi tutamıyorum antidepresanlar yüzünden gecen yıl bıraktım tam on kilo verdim ilaca başlayınca geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz :eski halime dönmek ve istediğim kıyafeti giymek için
napıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?