- 10 Mart 2017
- 46
- 69
- 3
- 31
evet canım pantolunu üstümde öyle görünce acayip sevindim diz kapağımdan yukarı zor çekmiştim gözlerim dolmuştu hatta çok sinirim bozulmuştu.5 kilo verdim ama dediğin gibi bir 10 kilo verilmeden anlaşılmicak galibamerhaba arkadaşlar
yeni eve geldim yemek lazım misafirim var
spor yapamamak beni geriyor
hoş geldin canım umarım kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
çok güzel canım tebrik ederim
80 larda bir 7-8 kilo hatta 10 kilo verilmeden fark anlaşılmıyor canım
bu olay motivasyonu nu arttırmıştır eminim
daha yolum çokkkk uzun 80 lerdeyimasya_01 dedi: ↑
napıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi. Tebrik ederim darısı başımıza artik umarım daha da zayiflarsin
Olsun 10 kilo vermeyi basardiysan devamı gelir azimlisin demekki bende o yok istedaha yolum çokkkk uzun 80 lerdeyim
yook 10 kilo vermedim daha 5 kilo verdim henüz.ama bırakmak yok kararla azimle devamBugün yedikleri. 3 h
Olsun 10 kilo vermeyi basardiysan devamı gelir azimlisin demekki bende o yok iste
Umarım bende motive olurum hedefin aylık 5 kilo yani yazın zayıf olmak istiyorum temmuz gibiyook 10 kilo vermedim daha 5 kilo verdim henüz.ama bırakmak yok kararla azimle devamburda motive olursun hedef koy kendine ben aylık hedef koydum takım içinde haftada1 tartılıyorum.
öyle uçuk bir hedef değil bence aylık 5 liloyu gayette güzel verebilirsin.bazen duruyor kilo verme vucut oynuyor insanla ama biz bırakmadıktan sonra sıkıntı yok çünkü tersi durumda bırakırsak geri alırız o bizim için daha kötüUmarım bende motive olurum hedefin aylık 5 kilo yani yazın zayıf olmak istiyorum temmuz gibi
Canim hosgeldin insallah birlikte hedef kglere ulasiriz:) bende 20 yasindayim boyum 1.62 65 kg:)Umarım bende motive olurum hedefin aylık 5 kilo yani yazın zayıf olmak istiyorum temmuz gibi
İnşallah aramızda 3 yas var benim boyun 155 sen nasıl kilo aldinCanim hosgeldin insallah birlikte hedef kglere ulasiriz:) bende 20 yasindayim boyum 1.62 65 kg:)
Ben n yazın birden on kilo verdim nasıl oldu anlamadım ilacı bıraktım sadece inşallah yine birden veririmöyle uçuk bir hedef değil bence aylık 5 liloyu gayette güzel verebilirsin.bazen duruyor kilo verme vucut oynuyor insanla ama biz bırakmadıktan sonra sıkıntı yok çünkü tersi durumda bırakırsak geri alırız o bizim için daha kötü
Evet canim :) ama abla demiyeyim sana dimi :)5 yas farka kadar demiyorum ablaİnşallah aramızda 3 yas var benim boyun 155 sen nasıl kilo aldin
Verirsin yeter ki inanB
Ben n yazın birden on kilo verdim nasıl oldu anlamadım ilacı bıraktım sadece inşallah yine birden veririm
İnşallah canım inşallah oluruz bende birden almıştım çok zor oluyorEvet canim :) ama abla demiyeyim sana dimi :)5 yas farka kadar demiyorum abla
Oy oooyyy canim ben nasil kilo aldim bi anlasam gecen yaz 60lardaydim bi baktim olmusum 69 aslinda 14 yasimdan beri tombistim sonra 18imde buyuk bi azimle 75ten 58e kadar dustum iste bu sene yine aldim amacim yaza FİTT bi sekilde girmek insallah olurum yani oluruz :))
Abla deneme gerek yok bu arada :)Evet canim :) ama abla demiyeyim sana dimi :)5 yas farka kadar demiyorum abla
Oy oooyyy canim ben nasil kilo aldim bi anlasam gecen yaz 60lardaydim bi baktim olmusum 69 aslinda 14 yasimdan beri tombistim sonra 18imde buyuk bi azimle 75ten 58e kadar dustum iste bu sene yine aldim amacim yaza FİTT bi sekilde girmek insallah olurum yani oluruz :))
Anime seviyorsun profilinde anladığım kadarıylaİnşallah canım inşallah oluruz bende birden almıştım çok zor oluyor
Abla deneme gerek yok bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?