Kullanıcı Adı :Cheyenne brando
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogrenci
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :155
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :depresyon nedeniyle antidepresan kullandım ve ictigim antidepresanlar kilo almama neden oldu 2013 yilina kadar zayiftim kendimi tutamıyorum antidepresanlar yüzünden gecen yıl bıraktım tam on kilo verdim ilaca başlayınca geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz :eski halime dönmek ve istediğim kıyafeti giymek için
napıyorsunuz kızlar dün kaç günün yorunluğu vardı akşam öyle bir yatmışım ki varya kütük gibi.çocuğu da eşim yatırdı gözümü açacak halim yoktu.uzun süre misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.dün 87 kiloyken aldığım kotumu gitdim yeni daha ama dışarı çıkmadım diye giymemiştim 2 haftadır 3 parmak belki daha fazla genişliği olmuş o pantolona sığacam diye helak oluyordum 3 hafta önce çok mutlu oldum. ama kimse zayıflamışsın falan demedi
Kızlar size yalan söylemek istemiyorum bugün kendimi tutamadım ama su andandan itibaren kendim için birşey yapmam lazim her gün yarin diyorum bir turlu baslayamiyorum anlatmıştır ictigim antidepresanlar iştahını acıyı özellikle seker gordummu gözüm dönüyor ama bu şişman halinden sıkıldim simdi başlıyorum ve kendimi utanılacak duruma sokmiycam başlıyorum DEDİYSEM başlamıştır dun başlıyorum demedim zaten o yüzden sadece gruba katılmak istediğimi söyledim herneyse umarım yine gözüm dönmez ve kendime verdiğim sözu tutarın zaten tutamazsam yarin bozarsam söyler aranızdan çıkarım
İlaçlar kilo almama neden oluyor birakamiyorumda bırakınca hastalaniyorum özellikle şekerli şeylere saldırı yorum hemen eskiden boyle değildim aksama kadar AC kapsam umrumda olmazdı öyle yaniTekrar hoşgeldin canım..
Kusura bakma hastayım ilgilenemedim seninle de
Adım Fatime, 22 yaşındayım, seninle aynı boydayız :)
İnşaAllah kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın..
Sıkma canını, daha yeni başladın canım.. Zamanla onu da duyacaksın inşaAllah
Canım, önce kesin karar ver sonra da kendini değiştirmeye başla..
Seni zorlayan ne ise önce onlara çare bulmalısın..
Açlık mı, tatlı krizi mi ve s. her ne ise onları konuşalım.. Bakalım neler yapabiliriz, sana nasıl yardımcı olabiliriz..
İnşallah Fatimem..takım çok sessiz yaTekrar hoşgeldin canım..
Kusura bakma hastayım ilgilenemedim seninle de
Adım Fatime, 22 yaşındayım, seninle aynı boydayız :)
İnşaAllah kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın..
Sıkma canını, daha yeni başladın canım.. Zamanla onu da duyacaksın inşaAllah
Canım, önce kesin karar ver sonra da kendini değiştirmeye başla..
Seni zorlayan ne ise önce onlara çare bulmalısın..
Açlık mı, tatlı krizi mi ve s. her ne ise onları konuşalım.. Bakalım neler yapabiliriz, sana nasıl yardımcı olabiliriz..
İnşallah Fatimem..takım çok sessiz ya
İlaçlar kilo almama neden oluyor birakamiyorumda bırakınca hastalaniyorum özellikle şekerli şeylere saldırı yorum hemen eskiden boyle değildim aksama kadar AC kapsam umrumda olmazdı öyle yani
Tesekkur ederim dediklerini yapmaya calisicamAnladım canım..
Öncelikle tatlı isteğini bastırmanın yolunu bulmalısın..
Mesela günlük 2 fincan yeşil çay iç, ara öğünlerine hurma, kuruyemiş ekle.. Suyunu asla eksik etme..
Ani gelen tatlı krizi için tarçınlı süt içebilirsin..
Yanlis alinti olmus bana mi dedin canim:))Anime seviyorsun profilinde anladığım kadarıyla
Tesekkur ederim dediklerini yapmaya calisicam
Yanlis alinti olmus bana mi dedin canim:))
Gecmis olsun kaptaaggggggggggggnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİyi akşamlar canlar..
Uğrayamadım gün içinde, dün boğaz ağrısıyla başladı bugün iyice hastayım
Siz nasılsınız ?
Ehiehiehii dogru bana niye soruyolar beni sana sorsunlar yaaaSenden başka anime mi varr ??
Gecmis olsun kaptaaggggggggggggnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ehiehiehii dogru bana niye soruyolar beni sana sorsunlar yaaa
Gerçekten kız çocuğu daha zor canım ya :)günaydın herkese
biz de köşe kapmaca oynardık ve ben sürekli çiş çiş derdim az da olsa yapardı. erkek çocuğu ne rahat bu konuda
Tamam canım en son travazol sürdüm onunla hafifledi biraz çok şükür ne trosyd ne hametan fayda etmedi.. Fito da aklımda olsun ben de onunla travazol karıştırırımbence dene canım. kullanıp iş yaramadığını söyleyeni duymadım. ben troysd la fito yu parmak ucumda karıştırıp sürüyordum, dr o şekilde önermişti. yengem sadece fito sürdü o da baya etkili olduğunu söyledi. kullanırsan sonucundan etiketle merak ettim.
teşekkürler canım ben de iyiyimSağol canım yolunda çok şükür sen nasılsın.
İyiyim Fatimem sen nasılsın.
öyle gerçekten canım ya çok zormuş :)Papillon_ canım havalandır altını bol bol
o ttorbadan çocuklar rahatsız oluyor sanırım ondan yapmıyorlar bende günlerce tahlil veremediğimizi bilirim
artık yüz hareketlerinden idrar yapacakları zamanı tahmin etmeye çalışıyordum hemen torbayı takıyordum
yani eyer evin soğuk değilse aç bebeğin altını biraz açık kalsın,
bide kremlerin dışında nişasta ve suyu karıştırıp sürebilirsin çok hızlı yapman gerek çünkü nişasta çabuk donuyor
çok teşekkürler canım yarın doğum günü partisi yapıcaz miniğime o yüzden hiç gelemedim kaç gündür kusura bakmayın eksik menülerimi yazıcam birazdan :)Haftaya gider inşaAllah canım..
Doğum günü kutlu olsun canım miniğinin
Sıkma canını, takımca artılardayız bu hafta
çok teşekkür ederim canım aminCanım kızının doğum günü kutlu olsun, sağlıklı, mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin Rabbim.
amin canım çok teşekkür ederim tüm miniklerin güzel günleri olsun inşallahmutlu yaşları olsun tatlı kızınız. Rabbim güzel sağlıklı günlerini göstermeyi nasip etsin.
Çok sağol canım..
Delii
Sen nasılsın kaçak ?
Misafirlerin gitti mi ?
Tamam teşekkürler ilacı birakicam kendim iyileşmeye calisicam çünkü boyle insanlar var iyileşen yaniKilo vermek istiyorsan yapman şart canım..
Gün içinde yoğurt yemek de faydalı, unutma..
:) evet hala alisamadimSenden başka anime mi varr ??
Gerçekten kız çocuğu daha zor canım ya :)
Tamam canım en son travazol sürdüm onunla hafifledi biraz çok şükür ne trosyd ne hametan fayda etmedi.. Fito da aklımda olsun ben de onunla travazol karıştırırım
teşekkürler canım ben de iyiyim
öyle gerçekten canım ya çok zormuş :)
çok teşekkürler canım yarın doğum günü partisi yapıcaz miniğime o yüzden hiç gelemedim kaç gündür kusura bakmayın eksik menülerimi yazıcam birazdan :)
çok teşekkür ederim canım amin
amin canım çok teşekkür ederim tüm miniklerin güzel günleri olsun inşallah
Senle konusmayi özledim kaptan:)
He gitti simdi abim geldi istdan ev kalabalik:) cok şükür idare ediyorum canim simdi anneannemleri ugurluyoruz bende yaziyorum sana oyle
Tamam teşekkürler ilacı birakicam kendim iyileşmeye calisicam çünkü boyle insanlar var iyileşen yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?