- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Bu süreçte pilavları menünden çıkarsan süper olur aslında
5 dk plank harikasın
Hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah
Tebrikler su işini çözeceksin hadi bakalım :)
Güzel menü güzel spor herzamanki gib.. Sabah kahvaltısını atlamasan iyi olurmuş ama :)
Hoşbuldum teşekkürler.
Hoşgeldin tabikide afet olacağız beraber :))
Spor ve su ?
bence pilavlar çok fazla olmuş ekmekle birleşince ama olsunn
listede gofret demişsin ama keşke yarısını yeseydin. yine de en iyisini sen bilirsin
valla ben kendi isteğimle başka takımdan kaçtım
hoşbuldumm
hoşgeldiiin
yaa süperr
Dün bu video ile çalıştım çok iyi geldi motive edici, instagram kullanıyorsanız eceyi tanıyor olabilirsiniz gerçekten azmin zaferi kadın maşallah
Allah'hım Allah'ım daha yarım lt bile olmadı bugün vasatım
Ben cidden 1 bardak su içemezdim. Şimdi bardağa dolduruyorum klavyemin köşesinde sürekli yudum yudum içiyorum sürekli de susuyormuş gibi hissediyorum artık
meyve ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum ama 100 kaloriyi geçmiyorumAz da olsa bişeyler yemelisin metabolizmayı çalıştırmak lazım tatlım
Ben cidden 1 bardak su içemezdim. Şimdi bardağa dolduruyorum klavyemin köşesinde sürekli yudum yudum içiyorum sürekli de susuyormuş gibi hissediyorum artık
bir bilgi daha öğrendimzaten yudum yudum önerilir. direk içilirse boşaltım sistemine gider ve sık sık wc ihtiyacı olur, yudum yudum içilirse dolaşım sistemine gider hem temizler hem fayda sağlar.
ne dersi çalışıyorsun canım?inşallah Allah tüm müslüman kardeşlerime yardım etsin
haklısın şeker ve karbonhidrat herşey bu ikisi yüzünden tatlı yaramazlar sizi (kızım öyle der) ayyyyyyyy ben ders çalışıcam amaaaaaa
birtürlü bırakamadım
Başla canım başla kötü havalarda birebir :) minnoşlar da katılınca eğlenceli oluyor onlara da bize de :) allah bağışlasın canım kızını :)haha sekeri sevmesem kilo problemim olmaz zaten ama kahvede ayrı bi seviyorum ne bileyim ama sekersize gecme olayını denicem bakalım mnesela cayı sekersiz içebiliyorumm ama kahveyi sanki seker güzel kılıyor bana göre :)
benm kızımda 1.5 yasında :) leslieye baslıyım ozamann benn :)
nescafeyide içinde süt olunca rahatlıkla sekersiz içebiliyormda dediğim gibi türk kahvesi şekersiz anlamsız geliyo bana
meyve ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum ama 100 kaloriyi geçmiyorum
meyve de sakıncalıymış ama
evet her meyveyi yememek lazım canım yada oranlarını ayarlamak gerek biraz araştır istersen
Kullanıcı Adı :colorfullife
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1-1,5yaşında
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :168
Kilonuz:90
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :tamamen iradesizlik ve tatlı bağımlılığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?güzelliğime güzellik katmak için tabiki
Günaydın hanımlar ne yazmışsınız maşallah :)) Dün kendimi çok yordum sanırım bugün uykusuz ve yorgunum. Bide küçük hanımın canı şekerpare istemiş onu yaptık, irade sınaması vardı yine bolca:)
Dünkü Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin
Ara nescafe
Öğlen
3 küçük dilim kıymalı pide
Ara yarım portakal, yarım avuç beyaz leblebi
Akşam
1 kase yoğurt, 5 kaşık etli patates
3 lt su
jillian level 1
600 ip atlama
40 sn plank
Günaydın Kızlarrr. Musmutlu günlerimiz olsun inşallah. Karlı Bir Ankaradan Merhaba
yağ yakıcı özelliğinden dolayı kivi ve ananas tercih ediliyor ama çok pahalı ananas 12 tl yaaaa
öyleymiş Ankara. ben de Ankaralıyım, ama başka yerde yaşıyorum.
13 mart p.tesi menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 2 yk lor, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, 1/2 kapya, 1/2 yeşil biber, 1,5 dlm salam, 1 çk bal
ara: 1 kupa türk kahvsi, 16 gr lık browni intense ( özellikle yedim içtim yürüyüş öncesi)
öğlen; 100 gr ton balığı, 8-10 yaprak marul, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tane maden suyu
ara: 1 kivi
akşam; 200 gr tavuk ızgara, 2 kepçe yayla çorbası, 1 kase salata
su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş, 55 squat, 20 sn plank
kızıma dedim ki; yemekten sonra seninle zıplama yarışı yapalım mı? tamam dedi. yemek yedik ben hareketlerimi yaptım ısındım derken 20.30 olduı saat, anne uykum var yatalım dedi. tamam gel yatırayım seni dedim, ama hani zıplayacaktıkk diyoree uykun varmış dedim. yarın zıplarız diyince kaldı öyle ben de uyumuşum ağrı içinde bacaklarım kopacak gibi.
Günaydın kızlaaarr
menümü iftiharla sunacağım birazdansunuyorum
sabah: uyanır uyanmaz 3 bardak su
işe geldim : 1 haşlanmış yumurta 1 k k peynir + 3 zeytin 1 fincan çay
ara : 1 sekersiz nescafe + 1 yeşil çay
öğlen : 1 kase çorba 2 buçuk kadın budu köfte çok büyük değildi + biraz salata
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam : 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı kıvırcıklı salata
ara : 1 şekersiz türk kahvesi 1 avuç içi beyaz leblebi ( ellerim ufacıktır)
spor : 700 tane zıpladım
su: 3 lt
yürüyüş 40 dk
(gün içinde hiç ekmek tüketmeden kapattımm
var bende bir liste canım ordan bakıyorum amaevet her meyveyi yememek lazım canım yada oranlarını ayarlamak gerek biraz araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?