Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım :)

kızlar bir haftalık listemde hergün bir adet gofretim var herkes sormuş şimdiden söyleyeyim hergün var yani cumartesiye kadar
herkes sorar tabi ben bir kere poğaça paylaştım diye demediklerini bırakmamışlardı başka bir grupta 2 yıl önce bir dövmedikleri kaldıydı.

evet 5-6 kilom var canım. birde artık diyetten çok bunaldım bunuda söyledim doktoruma hedef azaldıkça stres fazlalaşıyor çünkü zorlaşıyor artık kilo vermek
az kalmış
çoğu gitti azı kaldı
ben 5-6 kilo fazlam olsa nasıl kutlamalar yaparım bir bilsen ama yemekle alakalı yapmam
çünkü yemek cısss ı ı acı cıssssss

keske browni intense yetmeseydin canım onun haricinde güzel :)

yedim yedim çok güzeldi hiç pişman değilim çoktan yaktım onu bile. makarna pilav hamburger yesem daha mı iyiydi hayır en azından mutlu oldum.
evet 5-6 kilom var canım. birde artık diyetten çok bunaldım bunuda söyledim doktoruma hedef azaldıkça stres fazlalaşıyor çünkü zorlaşıyor artık kilo vermek

ama niçin? insanız yahu bu kadar kasmak gereksiz değilmi? zaten bu sebepten diyetler uzun soluklu olmuyor bence..

be nde ben de çok sıkıldım o yüzden diyetisyene ara vermeyi düşündüm bakalım ama c.tesi gideceğim 2 hafta olacak.

H hedefeyedikilo katılıyorum sana. sonra ne oluyor yemiyorsun ya hani diyelim ki 8 ay, tamam unutuyorsun tadını evet yani isteklerin azalıyor kendini aynada güzel görüyorsun ne gerek diyorsun, ama bu süreçte mesela ben mutsuz oldum , ben kahvenin yanında 2 kare bitter yemeyi seviyorum, oturupta 1 paket yemiyorum, yediğim zamanlarda oldu.

sonra ulaştın ideale, ee zaten verdim diyip yiyorsun sonuç: dön başa...bence yakmak kaydıyla az da insanın nefsi köreltilmeli. 1 çatal bile olsa ucundan tadına bakılmalı.

ama niçin? insanız yahu bu kadar kasmak gereksiz değilmi? zaten bu sebepten diyetler uzun soluklu olmuyor bence..
Canım yanlış anlama sakın ben kötü maksatla söylemedim takıldım sadece aman yanlış anlaşılma olmasın.
Ben de zaten o grubu terk ettim o sözlerden sonra.
ben de çok güzel pasta börek yaparım ve eşimin ailesi yakında olduğu için sürekli kutlama oluyor ben çikolata gibi şeyleri 2-3 senedir bayramda anca yerim onun yerine işte böyle özel günlerim çok olduğu için o günlere saklıyorum hakkımı
valla ben beş senedir cips çikolata alıp yemiyorum arada lokmalık ağzıma atarım önceden günde 4 tane albeni bile yediğim oldu maalesef çok şükür kızıma hamile kalınca kestim yoksa ben o hızla ve bu kafayla 10 a çıkardım maazallah

Hem doktor izin verdikten sonra yiyebilirsin tabiki biz karışamayız
ben olsam senin yerinde belki bana onu bile vermezdi beni görünce ağzıma fermuar takar fermuarı da kilitlerdi

irade meselesi güçlü olan kazanıyor. ben artık yemek yerine hobi edindim kendime onlarla mutlu olmaya çalışıyorum artık neden onu yemeliyim ki diye soruyorum kendime ben sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ve ihtiyaçtan fazla yiyip israf edenlerden olmak istemiyorum artık çünkü. Tabi biz de bazen tökezliyoruz insanız en nihayetinde nefis diye bir belamız var şeytandan daha tehlikeli bence Bir kitap görmüştüm o beni çok etkiledi inşallah en kısa sürede alıp okuyacağım adı "şeytan ye diyor" o günden (1 ay oldu) beri israf ve kilo üzerinde düşünüyorum yerken bir daha düşünüyorum

tebrik ederim 5 yıldır ağzına sürmediysen büyük bir irade, ben aylardır pasta börek yapmıyorum evde malzemem bile yok almıyorum. hatta bugün dedim ki, yapmaya yapmaya unutacağım. bazen kızımın okuluna gönderiyorum çünkü.

mesela benim diyetisyenim de çok katı, pilav tatlı makarna çorba ekmek bazen vardı bu saydıklarım olmadı hiç. ama bir yerden sonra bunaldım. geçenlerde 2 yk bile olsa pilav yedim sırf karbonhidrat alayım diye, ya da 3 yk makarna. bana yetiyor nefsimi köreltiyorum. hiç yemesem bu sefer daha çok saldıracağım. her gün yenmediği sürece de sıkıntı yok aslında, vücut zaten kendi istiyor

mesela bir dönem canım baharatlı şeyler ister, ya da tuzlu acılı. bence eksik olanı istiyor.

evet bazen vücut eksik olanı arıyor abartmadıktan sonra problem yok lokmalık yeter bence

peki sen memnunsan sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…