Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar maalesef hedefe ulaşıncaya kadar hepimiz biraz kasacağız kendimizi istemesekte:)) Ama işin sırrı spor ve bol su bunları aksatmadan düzenli yaptığımız sürece hedefe ulaşmak daha kolay olacak.
Spor Spor Spor :))

Evet ya biraz zorladi ama oh olsun bana bu kadar boslarsam boyle olurum!!
Biraz agri varda gecicek ins.yilmak yok ablacim :))

Aynen canim dehset bisi
Gecen sene ocakta 1 ay yaptim level 1i ama nasil incelmistim varyaa 58e dusmustum o zamanlar ah ahh nasil bu kadar kilo aldim bi kac ayda :/

Hala süpheliyim calmis olabilir hic guvenim yok benim o kiza @AKovser kulagin cinlamiyo dimi yok yok cinlamiyo sivrisinektir ooo

Yaa ciddi misin canim ilk göz agrisi miyim bilmiyorum artik üstte yazdiklarimdan sonra pekde ilkgoz agrisi olcagimi sanmiyorum

evet canım en önemlisi su ve spor ve tabi düzenli menü

evvvet kızlar geldik menü paylaşımına
sabah
servise geç kaldığım için hiçbir şey yapamadım arkadaş poğaça ikram etti yarısını yedim diğer yarısını almadım

ara 11:00 gibi yeşil çay
öğle:13:00 da
tavuk ızgara
salata yağsız tuzsuz
ayran 1 brdk
pilav 3 yemek kaşığı

ara 14:55 elma

akşam inşallah sadece yoğurt yine

su :3 litre oldu
spor : evde leslie 1 mile 2 kez + zıplama

bu arada zıplama şuana kadar sadece 500 oldu

ne dersi çalışıyorsun canım?

Başla canım başla kötü havalarda birebir :) minnoşlar da katılınca eğlenceli oluyor onlara da bize de :) allah bağışlasın canım kızını :)
aminn canm seninkinide allah bagıslasın :)
hoşgeldin canım :) benimde 1.5 yaşında bir oğlum var senin minnos kız mi erkekmi
allah bagıslasın canım,benimki kıızz :)

ya süpersin en azından aklın onda kalmayacak bence bi bakımdan o da iyi
günde 2-3 kare bitter çikolata yemek metabolizmayı hızlandırıyo canım aşırıya kaçmadığın sürece herhangi bi kötü yanı yok
ben 20 kilo verdiğim zamanlarda hiç bişeyden yememezlik yapmadım, herşeyi kararında yemeyi bilmek lazım, çünkü hedefe ulaştıktan sonra koruyabilmek önemli, e biz diyetteyken bünyeye onları sokmayıp yakmayı unutturursak diyet bittiğinde napıcaz kiloları alıcaz. o yüzden ben herşeyi tamamen kesmeyi doğru bulmuyorum az az ve onu telafi ederek yemek en güzeli. ve ben ekmeği tamamen hayatımdan çıkarttım
sadece makarna pilav tarzı şeyleri öğlenlerde yiyosak akşam yemeğini, akşam yicek isek öğleni hafif geçirmek bence önemli. ha tabi yememek en güzeli o ayrı
çok konuştum saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…