Teveccühün canim benimhoşgeldin canım :) yine her zamanki gibi çok mutevazisinevet baya şenlikli
Teveccühün canim benim
Günayın kızlar, maşaAllah 183 mesaj diyincededim yani kısım kısım okuyayım sonrasında çok işim var.
1 mil iyi ama terletmez açıkcası ben tam 2.milin ortalarında terliyorum. ama başlangıç için olabilir.
müzik açıp oynama kısmını ben de seviyorum
yap canım yap ben 3 gündür bacaklarım kasıklarım hissetmiyorum çok fena
o zaman sana bir tarif vereyim ben 1 haftadır uyguluyorum belki duymuşsundur. 6 bardak suya 3-4 tane kabuk tarçını atıp 15 dk kaynatıyorsun, sonrasında 1 adet kök zencefil, 1/2 elma dilimleri, 2-3 tane karanfil ve 2-3 defne yaprağını da ilave edip 10 dk daha kaynatıyorsun. süzdürüp soğutuyorsun. gün içinde yemeklerden önce 1 er bardak ve akşam yatmadan önce içiyorsun. ben limon sıkıp içiyorum tarçının acı tadı gelmesin diye. hem içimi serinletiyor hem yağ yaktırıyor hem de şekeri düzenliyor tatlı isteğini bastırıyor. demet akalın falan yapmışlar ayda 5-10 kg kişiye göre veriliyormuş ama çok da samimi bulmadım bunu.
ben de başladım dün 2.günüm bitti ama ben de ip atlama yok da, şınav war çekemiyorum ama dün resmen ağlayacaktım son sguatları yaparken bittim öldüm yaa
aynen ben de yürürken bile ağrıyor. 1 kez yaptım daha 2.ye cesaret edemedim.
hoşgeldin
ne güzel diyetisyenin. benim kiyle 3.ayımızı doldurduk daha 1 kez bitter bile vermedi.
ah o squat mahvetti beni akşam ağlayacaktım resmen eşime diyorum bacaklarımı hissetmiyorjum sağolsun biraz masaj yaptı da devamını yaptım. tek seferde mi yapıyorsun hepsini ben 10 arlı set olarak yaptım.
hoşgeldiniz.
anlıyorum seni dehşet bir şey. hareketler basit gibi duruyor ama çok yorucu
Hala süpheliyim calmis olabilirmenü güzel spor da süper olmuş
menüne ara da eklesen 1000 kalorinin altında gibi sanki
pideyi çeyrek yaparsan bir dahaki sefere bir de salataya proteinli bir şey eklersen menü süper olur karbonhidrat yerine protein olursa daha az acıkıyor insan
gofret nasıl bir gofret eti hoşbeş gibi ince ve küçük mü
spor gayet iyi su da güzel tebrikler
pastayı dengelemişsin kızının da doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallah
patlamış mısır yağsız ve tuzsuzsa süper menü
spor muhteşem
hoşgeldin canım
suyu biraz arttırsan
Çalmadı ama acıdı galiba bize kimse çağırmayınca
İlk göz ağrısı diye bir söz vardır hatırlatayım.
menü güzel ama aralara süt yoğurt mu eklesen acaba
tebrikler canım
Arkadaşlar maalesef hedefe ulaşıncaya kadar hepimiz biraz kasacağız kendimizi istemesekte:)) Ama işin sırrı spor ve bol su bunları aksatmadan düzenli yaptığımız sürece hedefe ulaşmak daha kolay olacak.
Spor Spor Spor :))
Canım yanlış anlama sakın ben kötü maksatla söylemedim takıldım sadece aman yanlış anlaşılma olmasın.
Ben de zaten o grubu terk ettim o sözlerden sonra.
ben de çok güzel pasta börek yaparım ve eşimin ailesi yakında olduğu için sürekli kutlama oluyor ben çikolata gibi şeyleri 2-3 senedir bayramda anca yerim onun yerine işte böyle özel günlerim çok olduğu için o günlere saklıyorum hakkımı
valla ben beş senedir cips çikolata alıp yemiyorum arada lokmalık ağzıma atarım önceden günde 4 tane albeni bile yediğim oldumaalesef çok şükür kızıma hamile kalınca kestim yoksa ben o hızla ve bu kafayla 10 a çıkardım maazallah
Hem doktor izin verdikten sonra yiyebilirsin tabiki biz karışamayız
ben olsam senin yerinde belki bana onu bile vermezdi beni görünce ağzıma fermuar takar fermuarı da kilitlerdi
aminn canm seninkinide allah bagıslasın :)ne dersi çalışıyorsun canım?
Başla canım başla kötü havalarda birebir :) minnoşlar da katılınca eğlenceli oluyor onlara da bize de :) allah bağışlasın canım kızını :)
allah bagıslasın canım,benimki kıızz :)hoşgeldin canım :) benimde 1.5 yaşında bir oğlum var senin minnos kız mi erkekmi
ya süpersinyedim yedim çok güzeldi hiç pişman değilim çoktan yaktım onu bile. makarna pilav hamburger yesem daha mı iyiydi hayır en azından mutlu oldum.
be nde ben de çok sıkıldım o yüzden diyetisyene ara vermeyi düşündüm bakalım ama c.tesi gideceğim 2 hafta olacak.
günde 2-3 kare bitter çikolata yemek metabolizmayı hızlandırıyo canım aşırıya kaçmadığın sürece herhangi bi kötü yanı yok@hedefeyedikilo katılıyorum sana. sonra ne oluyor yemiyorsun ya hani diyelim ki 8 ay, tamam unutuyorsun tadını evet yani isteklerin azalıyor kendini aynada güzel görüyorsun ne gerek diyorsun, ama bu süreçte mesela ben mutsuz oldum , ben kahvenin yanında 2 kare bitter yemeyi seviyorum, oturupta 1 paket yemiyorum, yediğim zamanlarda oldu.
sonra ulaştın ideale, ee zaten verdim diyip yiyorsun sonuç: dön başa...bence yakmak kaydıyla az da insanın nefsi köreltilmeli. 1 çatal bile olsa ucundan tadına bakılmalı.
Hosgelmissin canim sende:)aminn canm seninkinide allah bagıslasın :)
allah bagıslasın canım,benimki kıızz :)
hayyııır beynine bunu aşıla bu saatler yeşil çay, form çayları, leblebi, badem, ekşi yeşil elma saatleriişte bu saatlerçikolata,gofret,lokum,çerez saati
kpss canımne dersi çalışıyorsun canım?
Başla canım başla kötü havalarda birebir :) minnoşlar da katılınca eğlenceli oluyor onlara da bize de :) allah bağışlasın canım kızını :)
aminn canm seninkinide allah bagıslasın :)
allah bagıslasın canım,benimki kıızz :)
hayyııır beynine bunu aşıla bu saatler yeşil çay, form çayları, leblebi, badem, ekşi yeşil elma saatleri
helal olsuuunfiltre kahve içiyorum,kontrol bende
mıslık mı ayyy yaşa emihelal olsuuunbizim burda o didiğinden yok su içiyom bende mıslık suyu
helal olsuuunbizim burda o didiğinden yok su içiyom bende mıslık suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?