Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

içimde sesin tercümanı ilan ettim seni. bu arada kızımın adı yağmur nickini görünce kuzum aklıma geliyor.

hahahahahah allahımm sesli güldüm, işten kovulcam valla bu topik yüzünden
bizim evde de çeşmeden filtre kahve akmıyor şirketteyken içebiliyorum

ne güzel şirketmiş o, ah ah ne varsa özelde var. devlette sadece çay aman tamam Rabbim devletime zarar vermesin

Valla çok şükür ne ararsan var şirketimde
amin canım kimsenin ekmek kapısına zarar gelmesin

Kızlar bunu bimden alıyorum, tatlı ihtiyacına bire bir. Paketi 3.75 ve çok uzun süre gidiyor, süte karıştırıp içine 1 küçük muzun yarısını ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4315.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
oy maşallah rabbim adı gibi ömrünüde güzel eylesin inşallah. kaç yaşında prenses

canım öğle çok yemektense sabah öğle aksam 3 öğün ama az az yemen daha iyi olur hani aksam sadece yoğurt yersen gece acikirsin gibime geliyor yine tabi sen kendini daha iyi bilirsin

Kızlar bunu bimden alıyorum, tatlı ihtiyacına bire bir. Paketi 3.75 ve çok uzun süre gidiyor, süte karıştırıp içine 1 küçük muzun yarısını ekliyorum

yulaf ezmesi alıyorum ben de lıtafit in arada bir yapıorum içine yoğurt ceviz gün kurusu ve tarçın ekliyorum ben de

oy maşallah rabbim adı gibi ömrünüde güzel eylesin inşallah. kaç yaşında prenses

Amin inşaAllah. önümüzdeki ay 5.yaş gününü kutlayacağız

anladım canım tadı nasıl peki ben korkuyorum açıkcası almaya blki beğenmem tadını diye

tadı çok güzel bende senin gibi düşünüyodum, bildiğin şuan doydum diyebilirim akşam öğününü salata olarak yicem bugün ilk kez yedim bayıldım. Öyle fahiş fiyatlar ödemeyi doğru bulmuyorum bu tip şeylere,diyet yapıyoruz diye ocağımıza incir dikmenin anlamı yok :)

yulaf ezmesi alıyorum ben de lıtafit in arada bir yapıorum içine yoğurt ceviz gün kurusu ve tarçın ekliyorum ben de

Amin inşaAllah. önümüzdeki ay 5.yaş gününü kutlayacağız

yulaf yoğurt tarçın bende daha önce yapmıştım ceviz,gün kurusu hiç aklıma gelmedi, güzel olur denicem canım

canım öğle çok yemektense sabah öğle aksam 3 öğün ama az az yemen daha iyi olur hani aksam sadece yoğurt yersen gece acikirsin gibime geliyor yine tabi sen kendini daha iyi bilirsin
pilavı yemeyecektim ama tabağa koymuşlar yazık dökülmesin diye yedim Allaha şükür artık az veriyorlar pilavı çorba ve ekmek vardı almadım onlar ayrı tabaktaydı
akşam yersem abartıyorum hele çocuklar yemeği istemezlerse o yüzden hiç oturmuyorum bir haftadır

haklısın canım vallahi, denemek lazım bende alırım belki yarın ya da diğer gün, yağmur yağıyo, bide sürekli su içiyorum o yol bitmez bana o yağmur su sesyle

haklısın canım vallahi, denemek lazım bende alırım belki yarın ya da diğer gün, yağmur yağıyo, bide sürekli su içiyorum o yol bitmez bana o yağmur su sesyle

bende sabahtan beri wcden çıkamadım normalde hiç su içmiyorum günde 1 bardak bazen hiç ama şimdi yerimde duramaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…