- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ya süpersinen azından aklın onda kalmayacak bence bi bakımdan o da iyi
günde 2-3 kare bitter çikolata yemek metabolizmayı hızlandırıyo canım aşırıya kaçmadığın sürece herhangi bi kötü yanı yok
ben 20 kilo verdiğim zamanlarda hiç bişeyden yememezlik yapmadım, herşeyi kararında yemeyi bilmek lazım, çünkü hedefe ulaştıktan sonra koruyabilmek önemli, e biz diyetteyken bünyeye onları sokmayıp yakmayı unutturursak diyet bittiğinde napıcazkiloları alıcaz. o yüzden ben herşeyi tamamen kesmeyi doğru bulmuyorum az az ve onu telafi ederek yemek en güzeli. ve ben ekmeği tamamen hayatımdan çıkarttım
sadece makarna pilav tarzı şeyleri öğlenlerde yiyosak akşam yemeğini, akşam yicek isek öğleni hafif geçirmek bence önemli. ha tabi yememek en güzeli o ayrı
çok konuştum saygılar
hahahahahah allahımm sesli güldüm, işten kovulcam valla bu topik yüzünden
bizim evde de çeşmeden filtre kahve akmıyor şirketteyken içebiliyorum
içimde sesin tercümanı ilan ettim seni. bu arada kızımın adı yağmurnickini görünce kuzum aklıma geliyor.
ne güzel şirketmiş o, ah ah ne varsa özelde var. devlette sadece çayaman tamam Rabbim devletime zarar vermesin
Ama bizim şirkette ondan yine yok, bizim şirket fak fakirhahahahahah allahımm sesli güldüm, işten kovulcam valla bu topik yüzünden
bizim evde de çeşmeden filtre kahve akmıyor şirketteyken içebiliyorum
oy maşallah rabbim adı gibi ömrünüde güzel eylesin inşallah. kaç yaşında prensesiçimde sesin tercümanı ilan ettim seni. bu arada kızımın adı yağmurnickini görünce kuzum aklıma geliyor.
ne güzel şirketmiş o, ah ah ne varsa özelde var. devlette sadece çayaman tamam Rabbim devletime zarar vermesin
nedir bu form falan var adını unuttum müsli bide bişey daha onlardan mı
nedir bu form falan var adını unuttum müsli bide bişey daha onlardan mı
evvvet kızlar geldik menü paylaşımına
sabah
servise geç kaldığım için hiçbir şey yapamadım arkadaş poğaça ikram etti yarısını yedim diğer yarısını almadım
ara 11:00 gibi yeşil çay
öğle:13:00 da
tavuk ızgara
salata yağsız tuzsuz
ayran 1 brdk
pilav 3 yemek kaşığı
ara 14:55 elma
akşam inşallah sadece yoğurt yine
su :3 litre oldu
spor : evde leslie 1 mile 2 kez + zıplama
bu arada zıplama şuana kadar sadece 500 oldu
anladım canım tadı nasıl peki ben korkuyorum açıkcası almaya blki beğenmem tadını diyePaketini ekledm sandım eklenmemiş canım şimdi oldu galiba
Kızlar bunu bimden alıyorum, tatlı ihtiyacına bire bir. Paketi 3.75 ve çok uzun süre gidiyor, süte karıştırıp içine 1 küçük muzun yarısını ekliyorum
oy maşallah rabbim adı gibi ömrünüde güzel eylesin inşallah. kaç yaşında prenses
anladım canım tadı nasıl peki ben korkuyorum açıkcası almaya blki beğenmem tadını diye
yulaf ezmesi alıyorum ben de lıtafit in arada bir yapıorum içine yoğurt ceviz gün kurusu ve tarçın ekliyorum ben de
Amin inşaAllah. önümüzdeki ay 5.yaş gününü kutlayacağız
bizde o da yok parayla cafeden alıyoruziçimde sesin tercümanı ilan ettim seni. bu arada kızımın adı yağmurnickini görünce kuzum aklıma geliyor.
müsli mi oKızlar bunu bimden alıyorum, tatlı ihtiyacına bire bir. Paketi 3.75 ve çok uzun süre gidiyor, süte karıştırıp içine 1 küçük muzun yarısını ekliyorum
pilavı yemeyecektim ama tabağa koymuşlar yazık dökülmesin diye yedim Allaha şükür artık az veriyorlar pilavı çorba ve ekmek vardı almadım onlar ayrı tabaktaydıcanım öğle çok yemektense sabah öğle aksam 3 öğün ama az az yemen daha iyi olur hani aksam sadece yoğurt yersen gece acikirsin gibime geliyor yine tabi sen kendini daha iyi bilirsin
haklısın canım vallahi, denemek lazım bende alırım belki yarın ya da diğer gün, yağmur yağıyo, bide sürekli su içiyorum o yol bitmez bana o yağmur su sesyletadı çok güzel bende senin gibi düşünüyodum, bildiğin şuan doydum diyebilirim akşam öğününü salata olarak yicem bugün ilk kez yedim bayıldım. Öyle fahiş fiyatlar ödemeyi doğru bulmuyorum bu tip şeylere,diyet yapıyoruz diye ocağımıza incir dikmenin anlamı yok :)
haklısın canım vallahi, denemek lazım bende alırım belki yarın ya da diğer gün, yağmur yağıyo, bide sürekli su içiyorum o yol bitmez bana o yağmur su sesyle
müsli mi o
Buralardayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?