Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle tam olarak anlatmak istediğim bu. onu yeme buna dokunma biryerde yeter dedirtiyor insana ve hoop silbaştan benim diyetisyenim benimle aynı düşüncede sporla desteklendiğinde ve abartılmadığı sürece hiçbir zararı yok hatta yararı var net. tahammülünü sınamıyor mesela.. mutlu oluyorsun gerilmiyorsun onu yemeyeyim bundan kaçayım stresi bir numaralı diyet düşmanı.

bende sabahtan beri wcden çıkamadım normalde hiç su içmiyorum günde 1 bardak bazen hiç ama şimdi yerimde duramaz oldum
Birde bizim iş yerinde wc uzak, tutsan gönül razı değil (tutunca gidene kadar o üretim içinde koyvermek var), tutmasan hemen gitsen tesiri yok dönene kadar tekrardan geliyo. daralıyorum valla sonunda wc ye taşıycam odamı

Bende bu dediklerine katiliyorum canim:)
Diyette insan kendini cok sikarsa diyet yapasi gelmiyo herkes kendi bunyesini bilir.
Mesela ben gecen hafta kalori diyeti yaptim burda ve 1300 kcali asmamak sartiyla canim ne isterse yedim. Ama varya ne isterse bazen 80 gr.lik cikolata bazen kurabiye bazen pizza ve sonunda noldu biliyo musun her hafta 100-200 gr.verebilen ben bu hafta 400 gr.verdim ve sok oldum yani az yemek önemli:)
Ama kaptanimiz rica etti sagligin icin daha iyi beslenmelisin kilo versen bile sagliginda cok onemli diye bende bu hafta o kadar cok aburcubur tüketmemeyi düşünüyorum. Gecen hafta bi deneme süresi yaptim ve hem psikolojikmen hemde metabolizma olarak çok rahattim..umarim kendimi iyi ifade etmisim canim:)

yok niçin yanlış anlayayım sadece ben bu yasaklayıcı tavrın tamamen karşısındayım. bunu yeme o olmaz aman dokunma kaç kaç hiç o yenirmi falan.. yemişsem canım çekmiştir hiçte pişmanlık duymam tamam kilo vermeye çalışıyoruz ama yaşıyoruzda yemek yapıyoruz yemekli ortamlara giriyoruz. yiyeceklerden korkmamalıyız nihayetinde ölçülü biçimde yenildikten sonra bize zararları dokunmayacak. tabi ölçüyü tutturamıyorsak o ayrı onu bilemem. hayatım boyunca aşırılıklardan uzak duran bir insan oldum. herşey dozunda güzel. birde hani kinoa yok chia falan bu işleri sevmiyorum diyet hiçbirşeyi kullanmıyorum hepsine karşıyım.. çünkü ben ömrüm boyunca sürdürülebilir bir yaşam ve beslenme mücadelesindeyim. hergün yiyemeyeceğim diyet bitince bırakacağım ürünlerin bana bir faydası olmayacak bilmiyorum kendimi ifade edebildim mi

Slm gencler ben 1 kg vermiaim bi diyetisyen bana yaramadi cok programli bana 2 3 saattebi sunu sunu yicen dio ama ben takip edemiomko ya benm hareketli oglum var. Yarim kg yemege 1 yemek kasigi yag dio. Hic adam yermi onu. Eee bende kendime ozel yapmam. Ben gene kalori diyetine baslicam kasmadan gidicem. Bayadrda aksattim yuruyuslerimi. 4 gundur yapmiorum. Cocugun doktor isi ivir zivirlarsan. Sizler nasilsinz napyosun kalori diyeti yapan varmi fatimem nasilsin

iyi akşamlar kızlarrr :)

sabah:
1 bardak süt
salata
1 kibritkutusu kadar peynir
4-5 zeytin
2 kayısı kıvamında yumurta
2lt su
yarım saat yürüyüş

Yimeeğem bitti bugünki menümü yazayım
Sabah: 4 bardak su uyanınca
İşe gelince: 1haş. Yumurta 1k k peynir 4zeytin
Ara bolca su
Öğlen: tavuklu şehriye çorbası 4 yk ıspanak yemeği - avuç içinin yarısı kadar su böreği (ufak yani canım istedi nedense normalde sevmem) 1ufak kase yoğurt
Ara : şekersiz kahve

Ara 1kahve fincanı fıstık 3 4 tane leblebi

Akşam: 1kase domates çorbası + çok az tavuk göğsü yani yarısının yarısının yarısı gibi azıcık
Anne başlayınca da bi türk kahvesi + 2 kare bitter kapatır yoluma bakarım
Spor 25 dk yürüdüm anne bitince zıplıycam yüksek ihtimalle

çok güzel

Herkese iyi akşamlaaaar bugünkü menümmm

Sabah

Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Yeşilçay

Öğle

Yeşil mercimek
Yoğurt

Ara

Meyveli müsli-süt

Akşam

Hellim peynirli salata

Leslie 3 mil-2 litre su

Gün içerisinde içtiğim sade türk kahvesi ve sade filtre kahvelerin sayısını bilmiyorum o sebeple belirtemicem

Sağol canııö
Süpersiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…