- 10 Mart 2017
- 46
- 69
- 3
- 31
Kıymalı böreğin çeyreğini yedimSabah 1 kıymalı börek peynir çok az biraz domates öğlen meyve aksam 1 dilim pizza aralarda cay bugün su icemedim bu kadar
ben o kismi tersinden anlamisim demekkiCanim zaten öyle yapiyoruz aksam herkes Menusunu yaziyoda bazilari gece siteye gelemedigi icin sabahtan menu paylasiyor:)
Menün bana hiç sağlıklı gelmedi, hep bu şekilde mi besleniyosunacaba merak ettimKıymalı böreğin çeyreğini yedim
Merhaba kızlar menümü paylasayım
Kahvaltı; 1haslanmis yumurta, labne,zeytin,çay,1dilim ekmek
Öğlen; haşlanmış tavuk 2tane, salata,3kasık makarna
Ara;meyve,2kare bitter
Akşam; lahana çorbası,yoğurt,
Su 2litre
Spor; 6000 adım,80 squat,5dk plank,230 zıplama
Merhaba kızlar menümü paylasayım
Kahvaltı; 1haslanmis yumurta, labne,zeytin,çay,1dilim ekmek
Öğlen; haşlanmış tavuk 2tane, salata,3kasık makarna
Ara;meyve,2kare bitter
Akşam; lahana çorbası,yoğurt,
Su 2litre
Spor; 6000 adım,80 squat,5dk plank,230 zıplama
Sabah 1 kıymalı börek peynir çok az biraz domates öğlen meyve aksam 1 dilim pizza aralarda cay bugün su icemedim bu kadar
Evet genellikle boyleMenün bana hiç sağlıklı gelmedi, hep bu şekilde mi besleniyosunacaba merak ettim
Evet genellikle boyle
Ama diğer şeyleri pek canım çekmiyor o yüzden yemiyorumMenün bana hiç sağlıklı gelmedi, hep bu şekilde mi besleniyosunacaba merak ettim
eksikli oldu birazcik yarin daha basarili olucamm bildirme de posta posta oldu aziciik farkndayim :) suyla skntim yok o sebepten 2bucuk lt icerimm :)
gecmiss olsunn.grip mi bende de varr oksurukte cabasi .tam kis bitiyorr ohh derken havaalar yaniltti bizi :)
maşallah de
iyiyiz sen nasılsın
İyiyiiz sağol sen nasılsıın, nasıl oldun ?
bende kahveleri asla şekerli içemem midem kaldırmıyo içerken ağzıma iğrenç bi tat geliyo. ama normal çayıda şekersiz içemiyorum, diğer yeşil çay bitki çaylarınıda şekersiz içiyorum. değişikk
Günaydıınn, çalışıyoruz napalım bi yandan da muhabbet işte
Sen nasılsın canım?
Teşekkürler kaptancigim sen nasılsın?
Arkadaşlarındada dediği gibi lessi 3 mil ideal başlangıç için platesi hedefe yaklaştığında başlayabilirsin. Şimdiki hedef yağ yakımı olsun. Sıkılırım diyorsan aç müziği hem kızın oynasın hem sen maksat hareket etmek değil mi :))
Çalışıyoruz , yazışıyoruz :)) sen nasılsın canım?
Bende hayatta içemem derdim 5. seferde türk kahvesine 2. seferde nescafeye alıştım şekersiz. Şimdi şekerli içemiyorum:)
Kızlar Dün Öğlene Kadar 750ml su içmiştim. Bugün an itibariyle 1lt su içtim ve yudum yudum zorlanmadan yaptım.Beslenme olarak da karatay yapıyorum. Geçen yıl 12 kilo vermiştim ama dediğim gibi rahatsızlığımdan dolayı bıraktım ve ilaçlardan kilo aldım. Bu arada ben listeye 3 hafta sonra gircem değil mi?
@sevgili8284 canım normal herhangi bir gofret ben ülker çikolatalı gofret yedim
Tamam canim erken eklerim ins.bende.:)Hayırlı geceler canlar..
Bu hafta benden pek umut yok :) Uğrayamıyorum bile.. Takım ne güzel canlanmış, kıskanıyorum ama konuşmalarınızıMaşaAllah deyim de
Cumartesi misafirimiz var, hem öğlen hem akşam olmak üzere 70-80 kişi olacak
Bugünüm alışverişte, yarınım da temizlikle geçecekDiğer günler de hazırlık, yemek, tatlı derken cumartesi gelecek :)
Listede olanlardan ricam var, lütfen mümkün olduğu kadar cuma günü erken bildirim yapın..
Listeyi erkenden taşıyayım paylaşım alanına, sonra gün içinde uğrayamazsam unuturum falan etap dışı kalmayalım..
Zaten 1 notamız da var, onu da sildirmeliyiz dereceye girerek.. Bir tane daha almayalım..
***4. Takım 509. Etap ***
Papillon (84.3///%)
isimsiz965 (62///%)
Elizan-seyma (64///%)
yeos (83.4///%)
Kyohei14 (65.7///%)
aseeel (81.4///%) 1. kez bildirimde bulunmadı
LaMiaVita (63.5///%)
tahataprens1990 (64.9///%)
hawar (67.4///%)
4. Takim Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?