- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
Afiyet olsun canım güzel menüDünķü menüm
SABAH
1Fincan acik cay
2 dilim kepek ekmek arasi beyaz peynir domates yesil biberli tost
ARA
1Fincan türk kahvesi 2kayisi
ÖĢLEN
4kaşık prasa
Yeşillkli salata limonlu zeytin yağlı
ARA
1 Elma
AKŞAM
2 kase lahana yemeği
1dilim mısr ekemeği
3lt su 2fincan yeşil cay 1saat yüryüş sabah
Güzel menü canım makarnayı görmezden geliyorum jillian la eritmişsindir onu :))BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
1FINCAN yesil çay
2haşlanmş yumurta
2kaşık lor peynir
Salata domates birer tane
1dilim kepek ekmek
ÖĞLE
3 Yemek kasıgı makarna
1kase yoğurt
ARA
Soda portakal
AKŞAM
1Kase lahana yeşillkli salata
2lt su yagmur yagdıgı icin jilian 1foncan karsk bitki cayi
hayır ben bugünü bu kadar vasat kapatırsam baştan kaybetmeyi kabullenmiş sayılırım. tam bu saatte leslie 3 mil e başladım :) Kalkın kızlar haydi harekete
sabah
2 yumurta haşlaması
4-5 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
öğle
yemedim
akşam
1,5 porsiyon barbunya
1 porsiyon bulgur pilavı
1 dilim ekmek
elma
1,5 lt su
spor yok
ben karatay yapıyorumekmek ve elma yememem gerekiyordu ama eve girdiğimde halsiz düştüm yiyecek hiçbirşey yoktu. Bende birşey hazırlayamadan gittim yattım. Rüyamda şekerim düşmüş dışarda gördüğüm heryerde uyuyordum. saat:16 civarı uyandı ve yemek yapadan önce ekmek ve elma yedim. Ama bundan sonra öğünlerime daha dikkat edeceğim.
Sabah
1.5 dilim ekmek
Kk peynir
4 5 tane zeytin
Öğle
2 dilim ekmek
1.5 tabak nohut
1 parca tavuk eti
2 bardak ayran
Aksam
4 5 tane ızgara köfte
Kk peynir
Su 2lt 1 bardak yeşilçay
Egzersiz 250 tane bacak ve karin egzersiz
Iyi akşamlar canım. Hafta sonu hepimizin yoğun geçiyor, formda kimsecikler olmuyor. Hafta içi de mesaj yoğunluğuna yetişemiyoruziyi akşamlar kızlar. Bugün hiç giremedim ama çok yoğundum ve evde de çok misafir vardı.
Kendi adıma her diyetim, bugün ipin ucunu kaçırdım zaten diyerek kendimi durdurmadığım için bitti. Artık ipin ucu kaçsa da kaldığımız yerden daha sıkı devam edicez canım. Üzülmek yok telafi etmek varbugun vasattı benim içinyarın kaldıgım yerden devam edicem allahın izniyle
Iyi geceler canım. Keşke akşam hem patates hem ekmek yemeseydin. Patatesi bir kase yoğurtla yeseydin daha iyi olurdu bence.İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Salam kaşar sansiviç
Çay
Öğlen
2si 1 arada
Akşam
2 haşlanmış patates
2 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Benimde o sebepten bitti ama bazende bugunluk böyle yarinn kaldigim yerden devam dediklerimde vardim istediğim noktaya ozaman tektim,simdi hep beraberizz :)Kendi adıma her diyetim, bugün ipin ucunu kaçırdım zaten diyerek kendimi durdurmadığım için bitti. Artık ipin ucu kaçsa da kaldığımız yerden daha sıkı devam edicez canım. Üzülmek yok telafi etmek var
Çok güzel menü canım :)
Arada olur öyle pes etmemek lazim.bugun vasattı benim içinyarın kaldıgım yerden devam edicem allahın izniyle
Kaşiniyor du bakiyim valla kaşınıyorMeraba kizlar nabersiniz :)) kaptan yok buralar sessiz ....napacaksiniz ya o gicik kaptaniben varim size yeterim @AKovser akovseeeeeeeerrr napiyosun kiz cok mu calistin cok mu yoruldun ..calis çalış tembel gelin
Hemen menumude yazim bari
Sabah
Peynir zeytin 2 kk ekmek
Ara
1 turp
Ogle
1 karniyarik
3 kasik pirinç
Salata boooolca
Aksam
1 kase corba 1 dilim ekmek biraz yerfistigi biraz findik
Su 2 lt spor 25 dk kosu bandinda yuksek tempo yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?