Insallah... hafta sonu ya ondan bende bebegi uyuttum firsattan istifade sorayim dedim dogum sonrasi korse hic kullanmadim. Kendim ebeyim sezeryan oldum bizim doktor abilerimiz kullanmayin ilk 6 ay diyordu ama simdi de göbekli bisey oldum kaldim 8.5 ay oldu kullansam etkisi olur mu diye merak ediyorum.günaydın canım,sordugun soru hakkında bi fikrim yok ama forum bugun cok sessiz kalacaga benziyor :) umarım kullanan birileri yardımına kosar :)
dogumdan sonra korseyi benim doktorum da aksine önermişti ama bende kullanmadım :) göbüüüşş çktıı senin dediğin gibi 8.5 aydan sonra da bi faydası olur mu bilmiyorum.nacizane fikrim sezeryandan dolayı topralanma cabuk olsun diye veriyorlar bence ve bayagıda gecmiş sanmıyorum ama yinede deneyen bilen arkadaslar daha iyi bilirInsallah... hafta sonu ya ondan bende bebegi uyuttum firsattan istifade sorayim dedim dogum sonrasi korse hic kullanmadim. Kendim ebeyim sezeryan oldum bizim doktor abilerimiz kullanmayin ilk 6 ay diyordu ama simdi de göbekli bisey oldum kaldim 8.5 ay oldu kullansam etkisi olur mu diye merak ediyorum.
günayydıııngünaydın
Bizim doktorlar 2. sezeryanini yapacaklari kadinlara ameliyat sirasinda acaip sinirleniyordu korse kullanan kadinlara... dokular yapışmış nasil toparlanir bu, kim öneriyor bi saçma sapan şeyi diye sinirleniyordu ama normal dogumda öneriyorlardı. Du bakayim deneyeyim bi belki işe yarar. Mekik de cekemiyorum ya pöfff rezil durumdayim döt göbek basen üclusuyle basim derttedogumdan sonra korseyi benim doktorum da aksine önermişti ama bende kullanmadım :) göbüüüşş çktıı senin dediğin gibi 8.5 aydan sonra da bi faydası olur mu bilmiyorum.nacizane fikrim sezeryandan dolayı topralanma cabuk olsun diye veriyorlar bence ve bayagıda gecmiş sanmıyorum ama yinede deneyen bilen arkadaslar daha iyi bilir
aynılarından bende de var canımmmBizim doktorlar 2. sezeryanini yapacaklari kadinlara ameliyat sirasinda acaip sinirleniyordu korse kullanan kadinlara... dokular yapışmış nasil toparlanir bu, kim öneriyor bi saçma sapan şeyi diye sinirleniyordu ama normal dogumda öneriyorlardı. Du bakayim deneyeyim bi belki işe yarar. Mekik de cekemiyorum ya pöfff rezil durumdayim döt göbek basen üclusuyle basim dertte
Ah ah bende git gide anneme benziyorum afitaaaaap bizimde baba tarafi çöp bacak keske o ozelliklerini alsaymışım... yahu iyi bisey olsa miras olarak kalmazdi heeeaynılarından bende de var canımmmbirazda genetikk baba tarafından gelen bişi halamm falan o sekil yanii annem tarafına benzeseymişim sadece göbekle ugrasırdım eminimm
hahahaAh ah bende git gide anneme benziyorum afitaaaaap bizimde baba tarafi çöp bacak keske o ozelliklerini alsaymışım... yahu iyi bisey olsa miras olarak kalmazdi heee
ACanım pasta bir çatal almışsın olabilirdi ama kola içme canım çok zararlı bildiğin şeker yemişsin en büyük düşmanımız işte bu abur cuburlar gofret yerine buğdaylı bisküviler oluyor ya ondan yiyebilirsin canım . Spor ve su çok güzel canım :))
Kolay gelsin şimdiden :))
Haftasonu sessizliği :) kaptanin misafiri var ya bugün belki yarina kadar gelemez yogunluktan:)Burası niye bu kadar sessiz hanımlar nerdesiniz? Kaçamak mı yapıyorsunuz yoksanasıl olsa cumayı atlattık diye ???
Kaptanım @AKovser göremedim bugün seni canım rahatsız değilsindir inşaAllah :))
Yok canım artıdaydım 200 gram gerçi daha fazla bekliyordum ama korkutğum gibi olmadı şükür bu hafta onu da verir devam ederim inşallah :)Tebrikler canım regl olmana rağmen eksidesin ben hasta olunca + görmesem iyidir.
ben de hiç takmadım korse ama takıp fayda gören çok duydumdogumdan sonra korseyi benim doktorum da aksine önermişti ama bende kullanmadım :) göbüüüşş çktıı senin dediğin gibi 8.5 aydan sonra da bi faydası olur mu bilmiyorum.nacizane fikrim sezeryandan dolayı topralanma cabuk olsun diye veriyorlar bence ve bayagıda gecmiş sanmıyorum ama yinede deneyen bilen arkadaslar daha iyi bilir
ah o üçlüyü allah bildiği gibi etsin zaten :) ne çekiyosak o üçlüden çekiyoruzBizim doktorlar 2. sezeryanini yapacaklari kadinlara ameliyat sirasinda acaip sinirleniyordu korse kullanan kadinlara... dokular yapışmış nasil toparlanir bu, kim öneriyor bi saçma sapan şeyi diye sinirleniyordu ama normal dogumda öneriyorlardı. Du bakayim deneyeyim bi belki işe yarar. Mekik de cekemiyorum ya pöfff rezil durumdayim döt göbek basen üclusuyle basim dertte
Dokular yapisiyormus baksanaben de hiç takmadım korse ama takıp fayda gören çok duydum
ah o üçlüyü allah bildiği gibi etsin zaten :) ne çekiyosak o üçlüden çekiyoruz
Bana uyar canim yaparim insallah:)Ozaman yarın için basen hareketleri yapalım mı kızlar ? Ne dersiniz? Madem herkes göbek ve basenden şikayetçi biraz basenleri çalıştıralım .
İsteyen 1 tur yapar isteyen 2 veya 3 tur fark etmez yeter ki boş durmayalım.
Eki Görüntüle 1969385
Ben bi kac gun izin istiyorum oo squat brni mahvettiOzaman yarın için basen hareketleri yapalım mı kızlar ? Ne dersiniz? Madem herkes göbek ve basenden şikayetçi biraz basenleri çalıştıralım .
İsteyen 1 tur yapar isteyen 2 veya 3 tur fark etmez yeter ki boş durmayalım.
Eki Görüntüle 1969385
Sorma ya azicik kilo vereyim yüzümden veriyorum kilo alincada hoooop basenlereah o üçlüyü allah bildiği gibi etsin zaten :) ne çekiyosak o üçlüden çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?