Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım,sordugun soru hakkında bi fikrim yok ama forum bugun cok sessiz kalacaga benziyor :) umarım kullanan birileri yardımına kosar :)
Insallah... hafta sonu ya ondan bende bebegi uyuttum firsattan istifade sorayim dedim dogum sonrasi korse hic kullanmadim. Kendim ebeyim sezeryan oldum bizim doktor abilerimiz kullanmayin ilk 6 ay diyordu ama simdi de göbekli bisey oldum kaldim 8.5 ay oldu kullansam etkisi olur mu diye merak ediyorum.

dogumdan sonra korseyi benim doktorum da aksine önermişti ama bende kullanmadım :) göbüüüşş çktıı senin dediğin gibi 8.5 aydan sonra da bi faydası olur mu bilmiyorum.nacizane fikrim sezeryandan dolayı topralanma cabuk olsun diye veriyorlar bence ve bayagıda gecmiş sanmıyorum ama yinede deneyen bilen arkadaslar daha iyi bilir

Bizim doktorlar 2. sezeryanini yapacaklari kadinlara ameliyat sirasinda acaip sinirleniyordu korse kullanan kadinlara... dokular yapışmış nasil toparlanir bu, kim öneriyor bi saçma sapan şeyi diye sinirleniyordu ama normal dogumda öneriyorlardı. Du bakayim deneyeyim bi belki işe yarar. Mekik de cekemiyorum ya pöfff rezil durumdayim döt göbek basen üclusuyle basim dertte

aynılarından bende de var canımmm birazda genetikk baba tarafından gelen bişi halamm falan o sekil yanii annem tarafına benzeseymişim sadece göbekle ugrasırdım eminimm

aynılarından bende de var canımmm birazda genetikk baba tarafından gelen bişi halamm falan o sekil yanii annem tarafına benzeseymişim sadece göbekle ugrasırdım eminimm
Ah ah bende git gide anneme benziyorum afitaaaaap bizimde baba tarafi çöp bacak keske o ozelliklerini alsaymışım... yahu iyi bisey olsa miras olarak kalmazdi heee

Günaydın arkadaşlar
Bu gün göğün geçecek
A
Canım çok abarttım farkındayımzsten tartıda da bir önceki haftaya döndüm
Kola normalde de içmem ama tostun yanına anca o gider diye içtim
Diğer önerilerin içinde teşekkürler aklımda olsun.

Bu hafta çok dikkat etmem lazım

Burası niye bu kadar sessiz hanımlar nerdesiniz? Kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa nasıl olsa cumayı atlattık diye ???

Kaptanım @AKovser göremedim bugün seni canım rahatsız değilsindir inşaAllah :))
Haftasonu sessizliği :) kaptanin misafiri var ya bugün belki yarina kadar gelemez yogunluktan:)

Tünaydın kızlar herkese iyi haftasonları :)
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
yumurta
peynir zeytin

Öğle
1 kase çorba
2 dilim çavdar ekmeğine ton balıklı sandviç

Ara 1 elma
1 avuç kuruyemiş
1 dilim kek (ödül)

Akşam
fırında tavuk sebze
salata
1 dilim ekmek

Su 3 lt
Spor 7000 adım
@AKovser

ben de hiç takmadım korse ama takıp fayda gören çok duydum

ah o üçlüyü allah bildiği gibi etsin zaten :) ne çekiyosak o üçlüden çekiyoruz

ah o üçlüyü allah bildiği gibi etsin zaten :) ne çekiyosak o üçlüden çekiyoruz

Ozaman yarın için basen hareketleri yapalım mı kızlar ? Ne dersiniz? Madem herkes göbek ve basenden şikayetçi biraz basenleri çalıştıralım .

İsteyen 1 tur yapar isteyen 2 veya 3 tur fark etmez yeter ki boş durmayalım.

Ben bi kac gun izin istiyorum oo squat brni mahvetti otururken aglayasim geliyo acidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…