Hahhaha öyle mi diyosun ablacimKaşiniyor du bakiyim valla kaşınıyorbakalim kaptanin tepkisi ne olacak
Gunaydin canim:)Günaydın kızlar mutlu pazarlar :))
E ama haftaici gozlerimiz iflas ediyo zatenForumun parlak yazisma doneminin ustesinden bir haftasonuu tatili geldi malesefki
Bizde haftasonu iflas ediyoruz ama boyle motivasyon yerlerdeHahhaha öyle mi diyosun ablacim
Gunaydin canim:)
E ama haftaici gozlerimiz iflas ediyo zaten
Birakta haftasonu dinlensin garibanlar
Cok iyi oldugum soylenemez benim ama sitede ses soluk yok motivasyonu m düştü: ( seni sormali nasil geçti misafirlik yoğunluğun: )Selam canlar..
Dün hiç gelemedim, gün bitti çok şükür ama ben de bittim :)
En son cuma son saatlerinde listeyi paylaştım alelacele, bir daha da gelemedim..
Siz nasılsınız ?
Ben bir 160 tanecik mesaj okuyup, alıntılarımı yazayım
Siteye girmiyoruz diye pes etmek yok sonucta aksam menu yazacak herkes bu beni yeterince motive ediyo zatenBizde haftasonu iflas ediyoruz ama boyle motivasyon yerlerde
Cok iyi oldugum soylenemez benim ama sitede ses soluk yok motivasyonu m düştü: ( seni sormali nasil geçti misafirlik yoğunluğun: )
Dogru diyosun :)Siteye girmiyoruz diye pes etmek yok sonucta aksam menu yazacak herkes bu beni yeterince motive ediyo zatenkizlar yazmiyo diye hemen kacamak yapıp diyet bozacaksak ohoooo
Yok bisey canim :) stresliyim genelde benu motive eden bu platform bana gore.zaten ihtiyacim olmasa sayfaya gelmezdim :) ses soluk kesilince sinir stresimi hissediyorum hemen diger turlu kafam dagiliyo burda o sebepten modum düştü ama toparlarim :)
Hayırdır canım ne oldu ?
Haftasonu böyle oluyor maalesef.. Herkes ailesiyle, dışarda falan olunca pek kimse uğramıyor..
Yarın yine eski haline döner..
Gece anneme bugün hiç bitmeyecek sandım dedimÖyle bir gündü çünkü..
Hem öğle hem akşam kalabalık misafir akıllı insan işi değilmiş onu öğrendim..
Çok güzel geçti ama aşırı yorucuydu..
Dogru diyosun :)
Yok bisey canim :) stresliyim genelde benu motive eden bu platform bana gore.zaten ihtiyacim olmasa sayfaya gelmezdim :) ses soluk kesilince sinir stresimi hissediyorum hemen diger turlu kafam dagiliyo burda o sebepten modum düştü ama toparlarim :)
Dahlia_ canım soğan kürü demiştin nasıl yaptın anlatırmısın bende bakıyım ona ya, yüzm çok kötü nişanlım bile diyo bunlar hiç mi geçmez diye. berbat oldu yüzüm lekelerden
bende onu düşünüyodumdün kim demişti uzun süredir byle görmedim grubu konusuldu iyi oldu falan sanırım kaptanimomuz demişti nazarr değdii aaa Dahlia_
bende çok sıkıldımbelimde ağrıyor spora ara vericem 2 gün.bugün gündüz komşum çağardı gittim gitmeseydim keşke modum düştü
Canim sey ya mesaj nasil siliniyo manumu silmek istiyorum da akovser gormeden
Kızlar tebrik ederim beşinci olmuşuz. Çok iyi değiliz belki ama elimizden geleni yaptık sonuçta. Haftaya daha iradeli, daha azimli olucaz inşallah. Kendi adıma söz veriyorum kaptanımDahlia_
silemiyorsun canım malesefAkovser görmesin diye dua et
Gunaydin kizlar ben bisey sormak istiyorum deneyen var mi bilemedim korse giymenin zayiflamaya etkisi var mi acaba
Bizim doktorlar 2. sezeryanini yapacaklari kadinlara ameliyat sirasinda acaip sinirleniyordu korse kullanan kadinlara... dokular yapışmış nasil toparlanir bu, kim öneriyor bi saçma sapan şeyi diye sinirleniyordu ama normal dogumda öneriyorlardı. Du bakayim deneyeyim bi belki işe yarar. Mekik de cekemiyorum ya pöfff rezil durumdayim döt göbek basen üclusuyle basim dertte
Burası niye bu kadar sessiz hanımlar nerdesiniz? Kaçamak mı yapıyorsunuz yoksanasıl olsa cumayı atlattık diye ???
KaptanımDahlia_ göremedim bugün seni canım rahatsız değilsindir inşaAllah :))
Ben bi kac gun izin istiyorum oo squat brni mahvettiotururken aglayasim geliyo acidan
Fatıme canım dün telefonum bozuldu birden oyüzden bildirim yapamadım söz falan derken bu saate kaldı
Bişey değişmez ama bide cezama nedir ?
Gecen hafta 64.00
Bu hafta 63.500
Fark- 500 gr
Mesaj +30
Dünkü öenüm
Sabah
Yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen
Makarna 1/2
Ayran
Akşam
10 yaprak sarma
Ayran
Su 2 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Meraba kizlar nabersiniz :)) kaptan yok buralar sessiz ....napacaksiniz ya o gicik kaptaniben varim size yeterim Dahlia_ akovseeeeeeeerrr napiyosun kiz cok mu calistin cok mu yoruldun ..calis çalış tembel gelin
Hemen menumude yazim bari
Sabah
Peynir zeytin 2 kk ekmek
Ara
1 turp
Ogle
1 karniyarik
3 kasik pirinç
Salata boooolca
Aksam
1 kase corba 1 dilim ekmek biraz yerfistigi biraz findik
Su 2 lt spor 25 dk kosu bandinda yuksek tempo yuruyus
sabah
2 yumurta haşlaması
4-5 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
öğle
yemedim
akşam
1,5 porsiyon barbunya
1 porsiyon bulgur pilavı
1 dilim ekmek
elma
1,5 lt su
spor yok
ben karatay yapıyorumekmek ve elma yememem gerekiyordu ama eve girdiğimde halsiz düştüm yiyecek hiçbirşey yoktu. Bende birşey hazırlayamadan gittim yattım. Rüyamda şekerim düşmüş dışarda gördüğüm heryerde uyuyordum. saat:16 civarı uyandı ve yemek yapadan önce ekmek ve elma yedim. Ama bundan sonra öğünlerime daha dikkat edeceğim.
hayır ben bugünü bu kadar vasat kapatırsam baştan kaybetmeyi kabullenmiş sayılırım. tam bu saatte leslie 3 mil e başladım :) Kalkın kızlar haydi harekete
bugun vasattı benim içinyarın kaldıgım yerden devam edicem allahın izniyle
İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Salam kaşar sansiviç
Çay
Öğlen
2si 1 arada
Akşam
2 haşlanmış patates
2 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Kaşiniyor du bakiyim valla kaşınıyorbakalim kaptanin tepkisi ne olacak
Birakmadim zaten devamm acisada devamm dun arkadas basen hareketleri paylasmisti 2tur yaptim kasilmlar oldui braktim baska seyler deniyorum suanCanım, kusura bakma geç cevap yazdım ama yeni gördüm yazını :)
1 avuç içi kadar soğanın sadece üst kabuğunu çıkart, yıka, sonra 4-e bölüp kaynayan 1 bardak suya at.. 5 dakika kısık ateşte kaynat.. Sonra içilecek sıcaklığa gelene kadar bekle..
10 gün sabah akşam yemekten önce içmelisin..
Soğanın kırmızı ve çimlenmiş olmamasına dikkat et..
Bir de bunu sadece 6 ayda bir yapabilirsin..
İnşaAllah sana da faydası olur, sadece regl zamanı çıkan sivilcelerin önünü hiç bir şey alamıyor sanırım
Yanağımda kocaman sivilceyle uyandım, sinirim bozuldu sabah sabah..
Yok valla bir daha demicemm
Ama haftasonu ne yapsak durum değişmez gibi :))
Nasıl oldun canım ?
Belin ağrıyor mu hala ?
İyi ki silinmiyor, yoksa ye ye sill yapardın senn
O nasıl menüydü gerçektennn
Eskiden bir video vardı, çok şişman bir adam taksiye biniyor, taksici soruyordu "günde kaç defa yemek yiyorsun?" diye.. Adam da "1 defa, sabah saat 8-den gece saat 12-ye kadar" diyorduŞimdi senin yazını görünce de o aklıma geldi..
Bu mesajın çok sevindirdi beni canım..
İşte böyle olun, merak edin, takımın durumuyla, verilen kilolarla ilgilenin..
Bunlar da motive olmanıza yardımcı olacak..
Sonra her hafta 1. olan birinciliğinin sırrını yani nasıl kilo verdiğini yazıyor..
O bölümü de okuyabilirsiniz..
Bu arada listeye dahil oldun görmüşsündür herhalde :) Sen ve @heart of Gold ikiniz de listedesiniz arık.. Yani demem o ki, takım sorumluluğunu aldınız, kaçamak yapmayın, her hafta kilo vermiş olarak gelinn
Bliyorsun kii, görüyorumm
Normal korseyi bilmem ama şu zayıflamak için olanlar var ya termal korse mi ne ondan var bizde, kardeşim kullanıyordu, giyip yürüyordu, koşuyordu.. Faydası vardı bildiğim kadarıyla..
Ben de kullandım ama uzun süre değil maalesef.. Aşırı terletiyor ben de onu sevmedim sanırım
Son cümlene bayağı güldümKilosu olan herkesin sorunu zaten onlar
Yok canım değilim çok şükür..
Misafir vardı dün, yoğunluktan hiç gelemedim..
Aslında bırakmak değil de devam etmek lazım..
Tabi her gün o kadar çok yapmana gerek yok ama günde 50 yaparak devam edebilirsin..
Anladım canım, merak ettim ben de seni..
Geçti artık, ceza falan yok canım :)
Sadece haftaya listede yüzden 2-ye bölünecek o kadar..
Benmiymişim o gıcıkkk
Söylemesi ayıp bir tarafım yer görmedi 2 gün hala tembel miyim benn
Öğün atlayınca da ya yemen gereken saati gecikirince böyle oluyor canım..
O yüzden yemeyine özen göstermen gerek.. Kendine dikkat et, yemek deyip geçmemeik lazım bir tarafı sağlık çünkü..
Azmin daim olsun canım :)
İnşaAllah canım..
Bırakmak yok, her bıraktığında emeklerin ziyan oluyor bunu unutma..
Akşam karbonhidrat fazla olmuş canım..
Konuşmuş da konuşmuş arkamdann.. Nasıl da belli oluyor kaşındığııı
Birakmadim zaten devamm acisada devamm dun arkadas basen hareketleri paylasmisti 2tur yaptim kasilmlar oldui braktim baska seyler deniyorum suan
Arada fırsatım oldukça kilo verenlerin tüyolarını okuyorum zaten canım. Ama sen tasvip etmezsin sanıyorum çünkü şok diyet yaparak vermişler. Zaten haftada 3-4 kilolar normal değil. Azar azar ama her hafta kilo vermiş olmak en güzeli bence...Bu mesajın çok sevindirdi beni canım..İşte böyle olun, merak edin, takımın durumuyla, verilen kilolarla ilgilenin. Bunlar da motive olmanıza yardımcı olacak..
Sonra her hafta 1. olan birinciliğinin sırrını yani nasıl kilo verdiğini yazıyor..
Bu arada listeye dahil oldun görmüşsündür herhalde :) Sen ve @heart of Gold ikiniz de listedesiniz arık.. Yani demem o ki, takım sorumluluğunu aldınız, kaçamak yapmayın, her hafta kilo vermiş olarak gelinn
dün yürümicem dedim ama yine dayanamadım.bugün yapmadım spor hem belim hem de tartı günüm yarın diye.hem ev işi hem spor hem hem derken hış oluyorum.Canım, kusura bakma geç cevap yazdım ama yeni gördüm yazını :)
1 avuç içi kadar soğanın sadece üst kabuğunu çıkart, yıka, sonra 4-e bölüp kaynayan 1 bardak suya at.. 5 dakika kısık ateşte kaynat.. Sonra içilecek sıcaklığa gelene kadar bekle..
10 gün sabah akşam yemekten önce içmelisin..
Soğanın kırmızı ve çimlenmiş olmamasına dikkat et..
Bir de bunu sadece 6 ayda bir yapabilirsin..
İnşaAllah sana da faydası olur, sadece regl zamanı çıkan sivilcelerin önünü hiç bir şey alamıyor sanırım
Yanağımda kocaman sivilceyle uyandım, sinirim bozuldu sabah sabah..
Yok valla bir daha demicemm
Ama haftasonu ne yapsak durum değişmez gibi :))
Nasıl oldun canım ?
Belin ağrıyor mu hala ?
İyi ki silinmiyor, yoksa ye ye sill yapardın senn
O nasıl menüydü gerçektennn
Eskiden bir video vardı, çok şişman bir adam taksiye biniyor, taksici soruyordu "günde kaç defa yemek yiyorsun?" diye.. Adam da "1 defa, sabah saat 8-den gece saat 12-ye kadar" diyorduŞimdi senin yazını görünce de o aklıma geldi..
Bu mesajın çok sevindirdi beni canım..
İşte böyle olun, merak edin, takımın durumuyla, verilen kilolarla ilgilenin..
Bunlar da motive olmanıza yardımcı olacak..
Bliyorsun kii, görüyorumm
Normal korseyi bilmem ama şu zayıflamak için olanlar var ya termal korse mi ne ondan var bizde, kardeşim kullanıyordu, giyip yürüyordu, koşuyordu.. Faydası vardı bildiğim kadarıyla..
Ben de kullandım ama uzun süre değil maalesef.. Aşırı terletiyor ben de onu sevmedim sanırım
Son cümlene bayağı güldümKilosu olan herkesin sorunu zaten onlar
Yok canım değilim çok şükür..
Misafir vardı dün, yoğunluktan hiç gelemedim..
Aslında bırakmak değil de devam etmek lazım..
Tabi her gün o kadar çok yapmana gerek yok ama günde 50 yaparak devam edebilirsin..
Anladım canım, merak ettim ben de seni..
Geçti artık, ceza falan yok canım :)
Sadece haftaya listede yüzden 2-ye bölünecek o kadar..
Benmiymişim o gıcıkkk
Söylemesi ayıp bir tarafım yer görmedi 2 gün hala tembel miyim benn
Öğün atlayınca da ya yemen gereken saati gecikirince böyle oluyor canım..
O yüzden yemeyine özen göstermen gerek.. Kendine dikkat et, yemek deyip geçmemeik lazım bir tarafı sağlık çünkü..
Azmin daim olsun canım :)
İnşaAllah canım..
Bırakmak yok, her bıraktığında emeklerin ziyan oluyor bunu unutma..
Akşam karbonhidrat fazla olmuş canım..
Konuşmuş da konuşmuş arkamdann.. Nasıl da belli oluyor kaşındığııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?