Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi oldugum soylenemez benim ama sitede ses soluk yok motivasyonu m düştü: ( seni sormali nasil geçti misafirlik yoğunluğun: )

Cok iyi oldugum soylenemez benim ama sitede ses soluk yok motivasyonu m düştü: ( seni sormali nasil geçti misafirlik yoğunluğun: )

Hayırdır canım ne oldu ?
Haftasonu böyle oluyor maalesef.. Herkes ailesiyle, dışarda falan olunca pek kimse uğramıyor..
Yarın yine eski haline döner..

Gece anneme bugün hiç bitmeyecek sandım dedim Öyle bir gündü çünkü..
Hem öğle hem akşam kalabalık misafir akıllı insan işi değilmiş onu öğrendim..
Çok güzel geçti ama aşırı yorucuydu..

Siteye girmiyoruz diye pes etmek yok sonucta aksam menu yazacak herkes bu beni yeterince motive ediyo zaten kizlar yazmiyo diye hemen kacamak yapıp diyet bozacaksak ohoooo
Dogru diyosun :)
Yok bisey canim :) stresliyim genelde benu motive eden bu platform bana gore.zaten ihtiyacim olmasa sayfaya gelmezdim :) ses soluk kesilince sinir stresimi hissediyorum hemen diger turlu kafam dagiliyo burda o sebepten modum düştü ama toparlarim :)

Anladım canım...
Yok öyle mod düşürmek.. Sen hafta sonu için kafa dağıtacak birşeyler bul, takımın her haftasonu hali böyle çünkü..

Dahlia_ canım soğan kürü demiştin nasıl yaptın anlatırmısın bende bakıyım ona ya, yüzm çok kötü nişanlım bile diyo bunlar hiç mi geçmez diye. berbat oldu yüzüm lekelerden

Canım, kusura bakma geç cevap yazdım ama yeni gördüm yazını :)
1 avuç içi kadar soğanın sadece üst kabuğunu çıkart, yıka, sonra 4-e bölüp kaynayan 1 bardak suya at.. 5 dakika kısık ateşte kaynat.. Sonra içilecek sıcaklığa gelene kadar bekle..
10 gün sabah akşam yemekten önce içmelisin..
Soğanın kırmızı ve çimlenmiş olmamasına dikkat et..
Bir de bunu sadece 6 ayda bir yapabilirsin..
İnşaAllah sana da faydası olur, sadece regl zamanı çıkan sivilcelerin önünü hiç bir şey alamıyor sanırım
Yanağımda kocaman sivilceyle uyandım, sinirim bozuldu sabah sabah..

bende onu düşünüyodum dün kim demişti uzun süredir byle görmedim grubu konusuldu iyi oldu falan sanırım kaptanimomuz demişti nazarr değdii aaa Dahlia_

Yok valla bir daha demicemm
Ama haftasonu ne yapsak durum değişmez gibi :))

bende çok sıkıldımbelimde ağrıyor spora ara vericem 2 gün.bugün gündüz komşum çağardı gittim gitmeseydim keşke modum düştü

Nasıl oldun canım ?
Belin ağrıyor mu hala ?

Canim sey ya mesaj nasil siliniyo manumu silmek istiyorum da akovser gormeden

İyi ki silinmiyor, yoksa ye ye sill yapardın senn
O nasıl menüydü gerçektennn
Eskiden bir video vardı, çok şişman bir adam taksiye biniyor, taksici soruyordu "günde kaç defa yemek yiyorsun?" diye.. Adam da "1 defa, sabah saat 8-den gece saat 12-ye kadar" diyordu Şimdi senin yazını görünce de o aklıma geldi..

Kızlar tebrik ederim beşinci olmuşuz. Çok iyi değiliz belki ama elimizden geleni yaptık sonuçta. Haftaya daha iradeli, daha azimli olucaz inşallah. Kendi adıma söz veriyorum kaptanım Dahlia_

Bu mesajın çok sevindirdi beni canım..
İşte böyle olun, merak edin, takımın durumuyla, verilen kilolarla ilgilenin..
Bunlar da motive olmanıza yardımcı olacak..
Sonra her hafta 1. olan birinciliğinin sırrını yani nasıl kilo verdiğini yazıyor..
O bölümü de okuyabilirsiniz..

Bu arada listeye dahil oldun görmüşsündür herhalde :) Sen ve @heart of Gold ikiniz de listedesiniz arık.. Yani demem o ki, takım sorumluluğunu aldınız, kaçamak yapmayın, her hafta kilo vermiş olarak gelinn

silemiyorsun canım malesef Akovser görmesin diye dua et

Bliyorsun kii, görüyorumm

Gunaydin kizlar ben bisey sormak istiyorum deneyen var mi bilemedim korse giymenin zayiflamaya etkisi var mi acaba

Normal korseyi bilmem ama şu zayıflamak için olanlar var ya termal korse mi ne ondan var bizde, kardeşim kullanıyordu, giyip yürüyordu, koşuyordu.. Faydası vardı bildiğim kadarıyla..
Ben de kullandım ama uzun süre değil maalesef.. Aşırı terletiyor ben de onu sevmedim sanırım

Son cümlene bayağı güldüm Kilosu olan herkesin sorunu zaten onlar

Yok canım değilim çok şükür..
Misafir vardı dün, yoğunluktan hiç gelemedim..

Ben bi kac gun izin istiyorum oo squat brni mahvetti otururken aglayasim geliyo acidan

Aslında bırakmak değil de devam etmek lazım..
Tabi her gün o kadar çok yapmana gerek yok ama günde 50 yaparak devam edebilirsin..

Anladım canım, merak ettim ben de seni..
Geçti artık, ceza falan yok canım :)
Sadece haftaya listede yüzden 2-ye bölünecek o kadar..

Benmiymişim o gıcıkkk
Söylemesi ayıp bir tarafım yer görmedi 2 gün hala tembel miyim benn

Öğün atlayınca da ya yemen gereken saati gecikirince böyle oluyor canım..
O yüzden yemeyine özen göstermen gerek.. Kendine dikkat et, yemek deyip geçmemeik lazım bir tarafı sağlık çünkü..

hayır ben bugünü bu kadar vasat kapatırsam baştan kaybetmeyi kabullenmiş sayılırım. tam bu saatte leslie 3 mil e başladım :) Kalkın kızlar haydi harekete

Azmin daim olsun canım :)

bugun vasattı benim için yarın kaldıgım yerden devam edicem allahın izniyle

İnşaAllah canım..
Bırakmak yok, her bıraktığında emeklerin ziyan oluyor bunu unutma..

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Salam kaşar sansiviç
Çay

Öğlen
2si 1 arada

Akşam
2 haşlanmış patates
2 dilim ekmek

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Akşam karbonhidrat fazla olmuş canım..

Kaşiniyor du bakiyim valla kaşınıyor bakalim kaptanin tepkisi ne olacak

Konuşmuş da konuşmuş arkamdann.. Nasıl da belli oluyor kaşındığııı

Birakmadim zaten devamm acisada devamm dun arkadas basen hareketleri paylasmisti 2tur yaptim kasilmlar oldui braktim baska seyler deniyorum suan

Şimdi yine işim var biraz, akşam geleceğim..

İnşaAllah ilk sayfadaki daralma tablomuza herkesi ekleyeceğim, takımın bu haftaki listesinin tam halini sizinle paylaşacağım, bu haftadan menü, spor tablosunu hazırlayacağım dedim, 2 gün kaybettim ama olsun bugünden ona da başlarım.. Yarın yarım mekik yarışması da yapalım istek üzerine :)
Bir de Yağmur arkadaşımız önermişti yanlış hatırlamıyorsam, tartıldıktan sonra hedef belirleyelim cuma günü hedefine ulaşan istediği bir şeyi ödül öğünü olarak yesin.. Normalde ödül öğünü vardı ama artık yok..
Şimdi hedefine ulaşarak ödül yemek fikrine tamam derseniz uygulayalım.. Cuma yazılan hedefleri listeleyip akşam yazarım.. Ama öyle 100-200 gramlık hedef olmaz..

Arada fırsatım oldukça kilo verenlerin tüyolarını okuyorum zaten canım. Ama sen tasvip etmezsin sanıyorum çünkü şok diyet yaparak vermişler. Zaten haftada 3-4 kilolar normal değil. Azar azar ama her hafta kilo vermiş olmak en güzeli bence...

Eskiden bir video vardı, çok şişman bir adam taksiye biniyor, taksici soruyordu "günde kaç defa yemek yiyorsun?" diye.. Adam da "1 defa, sabah saat 8-den gece saat 12-ye kadar" diyordu Şimdi senin yazını görünce de o aklıma geldi..

Yok yaaaa ben öyle bi insan miyim

Hahahha hikayeye bayildim e ama napim yani neler vardi sofrada yine iyi kurtuldum

Yok yaaaa ben öyle bi insan miyim

Hahahha hikayeye bayildim e ama napim yani neler vardi sofrada yine iyi kurtuldum

dün yürümicem dedim ama yine dayanamadım.bugün yapmadım spor hem belim hem de tartı günüm yarın diye.hem ev işi hem spor hem hem derken hış oluyorum.

kızlar ablamı 1 aydır göremiyordum izinsiz çalışıyordu.bugün geldi ne kadar zayıflamışsın diye bir şaşkınlık yaşadı falan sonra diyete başlamaya karar verdi.ne yapmak lazım metabolizmam yavaş falan diye yakındı ben buna bir konuşmaya başladım hemen bugün diyete başlıyorum dediama benim için bir süre baya şaşkınlık yaşadı ben almışsındır diyordum dedi dedim heeyyyheyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…