Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Meraba kizlar menüm:)

Sabah
2.dilim kasar
1 dilim ekmek
Ara
Portakal
Ogle
1 kase corba
1.dilim ekmek
Aksam
1 sis kebap yarim dilim ekmek
yarim tek lahmacun salata 3bar.ayran
Bide pasta yaptım bizimkilere yemedim ama muhallebinin tencerede kalan dibini yedim yani ziyan olmasin diye:/ cok azdi gerci ama
Su 2 lt spor yuruyua

Oy oy cok mu yorulmus canim arkadasim benim<3 takiliyorum sana yaaa walla bak..yoksa ne kadar iyi yurekli oldugumu biliyosun sen hic dermiyim oyle seyler

E meydan bana kaldi konustum bende ya ne yapacağğdımmmm

at mi kosturaydim

Seviyor musun dövüyor musun belli değil ama
İyi yapmışsın ama ortalık hala çok sessizz

Sorma sporu fazla yaptim sirf sabahki pişiyi sindirmek icin... hatuna diyet yapiyorum dedikçe burnuma hamuru dayiyor insallah yarin sabah tartı da yarım ton çıkmam

Diyet düşmanı anneler Gidene kadar idare edeceksin artık canım :)

Okuyunca bile acıktımmm
Öyle bir yemek olsa da ekmek banıp yesem düşüncesindeyim şu ann

Yarin oldurucam ben o menuyuu ,sorun yok

Tamam canım :)

Dahlia_ günlerdir internetsizim. Ayrılmayı düşünüyordum ama izinli olarak. Durumu değiştirme şansın var mı? Karar defterinde kendi isteği ile ayrılan 6ay dönemez diyor

evet gülüm ya iyi niyet çok önemli...imisi mahsus can sıkıyor kedi ulaşamadığı ciğere mındar der misali...Rabbim hep iyilerle karşılaştırsınAblamda başladı diyete

seviyorum seviyorum

Evet canim haftaici duzelir takim

Yabide site cok yavas kac kere geldim yorum yazdim cevaplanmiyo mecbur cıkiyorum bende:/

evet senden hic bisey kaçmaz kaptanım

ıspanaklı börek olmamış canım onun haricinde güzel olmuş

tebrik ederim :)

aksam hic olmamış canım ya

sabah pisi olmamış canım benim bildiğim o yağda kizartiliyor..aksamda makarna yemissin

canım güzel olmuş ama keske aram arasinda yedigin meyveleri öğle arasında yedeydin aksam için çok fazla olmuş meyve

çok güzel olmuş menü :)

güzel olmuş abla

güzel olmuş abla

Aksam pek olmamış canım

Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Patates haşlaması

Öğle
2 dilim ekmek
6 7 tane ızgara köfte
5 6 tane aci biber tursusu

Ara
1 bardak salep

Aksam
1 tabak mantar sote
1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Egzersiz 5000 adim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-19-23-16-34.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 24
kızımın ısrarıyla akşam 1 mil daha yaptık :)

menün güzel canım afiyet olsun

Yaaa kizlar hooofff
2 gecedir bu saatlerde öyle bi tatli krizi geliyoki cirdircam yaa :/ regl donemim de degil ama ölüyorum cikolata tatli falan icin cok şükür yemiyorum ama napcam ben ya://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…