Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahahah ben iyisi mi karbonhidrat diyeti yapayim gecenlerde de ekmek yiyip kilo vermiştim yiyerek zayifladim derim artik pişi forever

ben de geçen hafta 1 dilim yedim. bu hafta vermedi onun yerine fındık badem var

tebrikler canım int çok yavaş emojiler çıkmıyor puff

Benim dijital tarti yok bulunduğum yerde simdi annemdeyim evime de carsamba donucem en gec napsam ki :/
Heralde sorun olmaz gibime geldi. Bu arada isminin altina yazdiklarin yüzünden gun boyu ayni şarkıyı tekrar edip duruyorum mutlu olmak için seeeeevmek icin görme hissetme ah red ah ne güzel şarkı gun boyu bunu söylicem belli oldu. O değil bebişim suratima bön bön bakiyor nini degil de rock söylüyorum cocuga

yok yok daha var strese girme. nisan mayıs bitsin hele, o zamana kadar bu verdiğimiz kadar veririz inş.
Burdaki havayi bi görsen hafta sonu hissedilen 25 derece filandi 2 ay daha dursun ya sonra incecik giyelim. Simdi ince giymek istemiyorum bıngıl bıngıl her yerim

Burdaki havayi bi görsen hafta sonu hissedilen 25 derece filandi 2 ay daha dursun ya sonra incecik giyelim. Simdi ince giymek istemiyorum bıngıl bıngıl her yerim

ooo buralar soğuk daha c.tesi 15 cm kar yağdı atkı bere takmaya devam.

o zaman sıkılaşmak için hareketleri yapmaya başlayacaksın.

Haha özür mü dilemeliyim bilemedim: D bi an.aklima geldii yazdimm :)

ooo buralar soğuk daha c.tesi 15 cm kar yağdı atkı bere takmaya devam.

o zaman sıkılaşmak için hareketleri yapmaya başlayacaksın.
15 cm kar mı o neeeeydi gııızzz bacaklarim ağrıyor ama bana misin demiyor yağlar 114 cm den 111cm e anca düştüm durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…