- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Ahahah ben iyisi mi karbonhidrat diyeti yapayim gecenlerde de ekmek yiyip kilo vermiştimyiyerek zayifladim derim artik pişi forever
Günaydııııııııııınnn hanımlar nasılsınız ben hafta sonu gelemedim ekranı yaptıramadık parça gelecekmiş telefondan da giremedim sürekli eror veriyordu. Sizi çok özledim yaaaa
Cuma günü kilom 98,5
bu sabah 98.00
Bugunde mi tartiliyoruz bildirim yapıyoruz arkadaslarGünaydın
Cuma : 66.9
Bu gün : 66.6
Bugunde mi tartiliyoruz bildirim yapıyoruz arkadaslar
Benim dijital tarti yok bulunduğum yerde simdi annemdeyim evime de carsamba donucem en gec napsam ki :/evet ama hani h.sonu kaçamağı var mı yok mu diye. yoksa yarışmayı etkilemiyor. yani takip amaçlı.
Benim dijital tarti yok bulunduğum yerde simdi annemdeyim evime de carsamba donucem en gec napsam ki :/
Ya bi an once gitsin şu fazlaliklar resmen yaz geldi yaben de geçen hafta 1 dilim yedim. bu hafta vermedi onun yerine fındık badem var
tebrikler canım int çok yavaş emojiler çıkmıyor puff
Ya bi an once gitsin şu fazlaliklar resmen yaz geldi ya
Heralde sorun olmaz gibime geldi. Bu arada isminin altina yazdiklarin yüzünden gun boyu ayni şarkıyı tekrar edip duruyorumBenim dijital tarti yok bulunduğum yerde simdi annemdeyim evime de carsamba donucem en gec napsam ki :/
Burdaki havayi bi görsen hafta sonu hissedilen 25 derece filandi 2 ay daha dursun ya sonra incecik giyelim.yok yok daha var strese girme. nisan mayıs bitsin hele, o zamana kadar bu verdiğimiz kadar veririz inş.
Burdaki havayi bi görsen hafta sonu hissedilen 25 derece filandi 2 ay daha dursun ya sonra incecik giyelim.Simdi ince giymek istemiyorum bıngıl bıngıl her yerim
Haha özür mü dilemeliyim bilemedim: D bi an.aklima geldii yazdimm :)Heralde sorun olmaz gibime geldi. Bu arada isminin altina yazdiklarin yüzünden gun boyu ayni şarkıyı tekrar edip duruyorummutlu olmak için seeeeevmek icin görme hissetme ah red ah ne güzel şarkı gun boyu bunu söylicem belli oldu. O değil bebişim suratima bön bön bakiyor nini degil de rock söylüyorum cocuga
Yok yok hosuma gitti sıkıntı yok :))Haha özür mü dilemeliyim bilemedim: D bi an.aklima geldii yazdimm :)
15 cm kar mı o neeeeydi gııızzzooo buralar soğuk daha c.tesi 15 cm kar yağdıatkı bere takmaya devam.
o zaman sıkılaşmak için hareketleri yapmaya başlayacaksın.
Peki ozaman canimmm :) yeni sarkilarda buluşmak dileğiyleYok yok hosuma gitti sıkıntı yok :))
Günaydnlar herkesePeki ozaman canimmm :) yeni sarkilarda buluşmak dileğiyle
Peki ozaman canimmm :) yeni sarkilarda buluşmak dileğiyle
Gunaydinn canimGünaydnlar herkese
Rock forever
Ben kahvaltı yaptktan sonra aklma geldi tartı gnü olduğu cumaya artk bildirimi fotolu yapcamGünaydnlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?