Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

21 mart menü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 3 gün kurusu, 10 çiğ fındık, 1 yumurta, yeşillik, 2 kk süzme peynir
ara: adaçayı, 10 çiğ badem
öğle; 100 gr et döner, 1 kutu ayran, 1 dilim ekmek
ara: 3 adet limon lifli bisküvi, çay
ara: 1 armut, 1 elma yemek olana yedim yiyivereyim dedim armut çok küçüktü ondan elma da yedim :)
akşam; 5 parça haşlanmış brokoli(limon sarımsak pulbiber zeytinyağlı),3 kepçe tarhana çorbası, 1 çb kefir ve 1 kase salata

su: 4 lt nereme içtim bilmiyorum rekor kırdım sanırım
spor: 45 dk zumba dans oryantal aklınıza ne gelirse
50 yarım mekik, ve 1 tur bacak hareketleri. 3 tur yapamadım zorlayacaktım çünkü gerek yok dedim yavaş yavaş arttıracağım

Son düzenleme:
Oo tehlikeli zamanlardan geciyorsun demek ki az daha sık dişini 1 hafta sonra onu da istemeyecek emin ol ama lütfen yeme poğaça aşırı yağ içeriyor

menün güzel kısırı da egzersizle eritmişsindir inşallah

Allah şifa versin bitanem tüm hastalara da inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun şeker çok zor.

Acil bekleniyorsun beybisi

Günaydın kızlar, misafirim bugün gidiyor ve spora ağırlık vereceğim şükür.
Dünki Menüm
Sabah: 2 çavdar ekmeği, 1 yumurta, peynir, zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen : Tavuk şinitsel, yoğurt çorbası, salatalık, domates
Ara: 4 çatal menemen, 2 lokmalık ekmek
Akşam: Yarım şebit, 8 kaşık nohut, 2 kornişon
Spor:70 mekik su 1,5 lt

Saray helvasi candir

Bende gecen sene tanıştım ne tesadüf kastamonunun antep fistiklisi :)

Sarayy burma yedin mi hiic disi citir susam icii cikolataaaa

Ooo sen bayagi ilerlemisisin ben serbetli sevmeeemm bazi istisnalar haricc seciciyim yani serbetli konusunda ama sutlu tatlii demee ölürüm: D sutu de cok severim zaten :)

Tatli olsun benim icin yeter be ablacim
Serbetli sutlu çikolatali farketmez hepsine asigim beeeen

Seker cok zararli ama olursa olumumuz ondan olsun dimiii hahaha

Aynen beeeeeeeee Ellah guzel yaratmis yani cok sükür ki varlar tatlilar :) diyet yapinca zorlaniyoruz ama deger yani
Bu arada kaptan gormesin bu yazismalari

Bende azucukk tirsiyorumm ,tehlikenin farkindayim

kaptanı bilmem ama burası yemek portalına dönmüş birbirinizi çok güzel gaza getiriyorsunuz yaramazlar sizi kızımın ifadesiyle tatlı yaramazlar oluyor mu ama böyle daha ifade kaldı mı bilmiyorum

teşekkürler kaptanımm anladım.
aaa bunu bilmiyodum kaptanımmm, ama olsun ben + çıkmıyım da sabit olup sürem uzasada kendi hatam der susarımm
Ooo sen bayagi ilerlemisisin ben serbetli sevmeeemm bazi istisnalar haricc seciciyim yani serbetli konusunda ama sutlu tatlii demee ölürüm: D sutu de cok severim zaten :)
bende sen gibiyim canım midem kaldırmıyo şerbetii
güzelmiş canım menün maşallah
iş yerimde sabahları çorba oluyodu, 1 kase çorba içerdim kahvaltı niyetine, 1 günde yumurta peynir zeytin olurdu o şekilde yerdim. günde en az 3 lt su içerdim 2 kere yeşil çay. makarna pirinç ekmek un hiç bi şekilde kullanmadım. arasız geçirmezdim günümü bide yeşil elmayı çok yerdim ki hala yiyorum onun metobolizmayı hızlandırdığını biliyorum. ilk başlarda yiyince midem kötü olurdu şimdi tok tutuyo. hatta herşeyden yerdim ama patates vs karbonhidrattan uzak dururdum yemezdim yesem de sayardım kaçtane yedim diye. akşamlarıda oldukça hafif geçiriyodum. böylece kilo vermediğim hafta olmadı. kaçamak illaki oluyodu ama onu o gün tolere ediyodum ya yürüyodum ya merdivenleri 3 katlı iş yerinde 3- 4 defa inip çıkıyodum ve kaçamak yapınca suyu arttırıyodum. böylece 3 ayda istediğim kiloya pat diye gelmiştim herkes şaşırmıştı. şimdi yine bi oturtsam kendimi o düzene miis.. kilo verdikçe veresi geliyo insanın ama şuan ben asılmadığım için az olunca şevkim kırılıyo sanırım
hoşgeldin canımm tekrardan
ona alışmış demekki bilinç altın canım. zamanla geçicektir
süpersin canımm

alıntıları nasıl karıştırdıysam 3defa eklenmiş

günaydın kızlaaarrr dün ki menümü paylaşıyımm

sabah: 1tane haş. yumurta 1 kk peynir zeytin 1 dilim ekmek çok ağrım vardı aç hissedince artıyo gibi geliyo bana

ara: yok

öğlen: 1 kase mantar çorbası , 1 porsiyon nohut ve salata

ara 1 türk kahvesi

akşam : 1 kabağı haşlayıp yoğurt pul biber ile karıştırıp 7 tane minik grissini nin diğer adı neydi unuttum şuannn dilimin ucunda bulamıyorum neyse serçe parmağımdan ufak olanlardan yedim kepekli ekmek yoktu.. 101den aldım hatta heh buldum galeta ondan yedim

ara: dizi vardı maluummmm , 1 armut ufak 1 de yeşil elma yedim bol tarçınlıı

su: 2,5 lt
spor : 25 dk eve yokuş yukarı yürüdüm sonra tekrar evden çıktım 20 dk daha yürüdüm hava güzeldi geldim
25 squats

hosbuldum tesekkurler
hosbuldum..

tesekkurler canım bakalım basladık ınsallah bole devam eder.

afıyet olsun sennkılerde cok guzel olmus..

O neydi giiiiz suan gözlerim aynen boyle neyse suyu o dediğini hayal ederek iciyorum
Afiyet olsun caniimm :)
kaptanı bilmem ama burası yemek portalına dönmüş birbirinizi çok güzel gaza getiriyorsunuz yaramazlar sizi kızımın ifadesiyle tatlı yaramazlar oluyor mu ama böyle daha ifade kaldı mı bilmiyorum
Hahaha hayal ettik sadece: D bombastik fazlasiyla anca hayal edebiliriz onu zaten
Bende bazi istisnalar var ama boyle cumbul cumbul serbetli seyleri pek sevmem acikcasj

gunaydn...

dıyetsyene gıttıysen tabı sende ıyı bılırsın bende yemeklerın yannda doyurucu dıye yogurt yıyorm salata yapmaya usendıgımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…