- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Oo tehlikeli zamanlardan geciyorsun demek ki az daha sık dişini 1 hafta sonra onu da istemeyecek emin ol ama lütfen yeme poğaça aşırı yağ içeriyorçok şükür abartmadım ne yazdıysam onu yedim Allahıma şükür akşamki çok geldi bana gözüm doymaya başladı çok şükür ama sabahları canım poğaça gibi şeyler çok istiyor kahvaltı yapmak istemiyorum çay ve poğaça istiyorum sadece
menün güzel kısırı da egzersizle eritmişsindir inşallahSelam fıstıklarr nasılsınız
Bugünün menüsü
Kahvaltı
1 haş. Yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tt buğday ekmeği
Öğlen
1 tabak taze fasülye
Yoğurt
Akşam
1 tabak kısır
Akşam misafirlikteydim kızlar o yüzden en zararsız olanı seçtim. Gözüm pastalara gidip geliyordu ama kendime hakim oldum kısırdan başka bir şey ağzıma sürmedim. Gece yatmadan önce yoğurt kürümü yaparım.
Su: 1,5 lt anca olur kızlar normalde 2 lt tamamlardım ama içemedim bugün .
Spor 400 yarım mekik, 50 basen hareketi, 30 köprü hareketi, 50 squat, 30 adını bilmediğim bi hareket7500 adım . Yatana kadar yürüyüş ve hareketlere devam ediyorum ama daha fazla saymıyorum.
Oo tehlikeli zamanlardan geciyorsun demek ki az daha sık dişini 1 hafta sonra onu da istemeyecek emin ol ama lütfen yeme poğaça aşırı yağ içeriyor
güzel menü bir de azmin de var tebriklermenüm
1. öğün
2 haş yum
yeşilbiber
salatalık
yeşillik
sütlü kahve
2. öğün
ıspanaklı yum
salata
yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
su 2 ye tamamlarım
Allah şifa versin bitanem tüm hastalara da inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun şeker çok zor.Kızlar bugün moralim çok bozuk. Sabah kan verdim. akşam üzeri sonucum çıktı. kan şekerim 110 çıktıbaba tarafımın neredeyse tamamı şeker hastası. moralim bozuldu bugün. Benim bu kiloları sağlıklı bir biçimde vermemin zamanı gelmiş de gecmiş bile. İnsülin direnci nedeni ile yavaş kilo veriyormuşum bu nedenle yarın endokrine gitcem tedavi için ilaç verecekmiş.
O neydi giiiizSarayy burma yedin mi hiic disi citir susam icii cikolataaaa
Acil bekleniyorsun beybisiHerkese iyi akşamlar :)
Sabah
1dilim ekmek
2bardak çay
Biraz ton balığı
Peynir, zeytin,domates
Öğlen
1 kase çorba
*türk kahvesi
*biraz kayısı
*bir elma
Akşam
Haşlama patates
1 tane hazır soğan halkası
2 bardak çay
Peynir, reçel
2 lt su
5000 adım yürüyüş
70 mekik, 50 squat, 50 İa
@AKovser Ablam geçen hafta bir video buldum. İç ve yan bacak yağlarını eritmek için egzersizler var içinde. O günden beri yapıyorum baya faydasını gördüm açıkçası. Grupta da paylaşmak istiyorum benim gibi basenlerden rahatsız olanlar varsa faydalanırlar belki diye bi sorun olur mu acaba
Saray helvasi candir
Bende gecen sene tanıştım ne tesadüfkastamonunun antep fistiklisi :)
Sarayy burma yedin mi hiic disi citir susam icii cikolataaaa
Ooo sen bayagi ilerlemisisinben serbetli sevmeeemm bazi istisnalar haricc seciciyim yani serbetli konusunda ama sutlu tatlii demee ölürüm: D sutu de cok severim zaten :)
Tatli olsun benim icin yeter be ablacim
Serbetli sutlu çikolatali farketmez hepsine asigim beeeen
Seker cok zararli amaolursa olumumuz ondan olsun dimiii hahaha
Aynen beeeeeeeeeEllah guzel yaratmis yani cok sükür ki varlar tatlilar :) diyet yapinca zorlaniyoruz ama deger yani
Bu arada kaptan gormesin bu yazismalari
Bende azucukk tirsiyorumm ,tehlikenin farkindayim
teşekkürler kaptanımm anladım.Her kes her şeyi doğru bildiğini sanıyor maalesef canım..
Fazla yemekten ne zaman fayda gelmiş ki ?
Doğum yaptı diye dünyayı yemeli sanki
Hele de tatlılar, hamurlar.. Sanki sütü onlar yapacak
Tamam yemelisin, hatta eskisinden çok yemelisin ama ne yediğin de önemli..
Sen hiç moralini bozma, motivasyonunu kaybetme..
Sürekli yaptığını düşünerek kendini sıkarsın ve bir süre sonra bırakırsın..
Yemeklerini kısıtlama, çorbalar, sebze, et yemekleri, salatalar hepsinden ye.. Araya 1-2 dilim ekmek de koy :)
Ya o gün pilav, makarna yediysen ekmek yeme.. Dengelemeye çalış.. Ama en iyi karbonhidrat ekmek bence..
Canım, menünü akşam toplu şekilde yaacaksın, su miktarı ve sporunu da..
Akşam yazmak sıkıntı olursa ertesi gün sabah da yazabilirsin..
Yok canım benim, bu tabloyu ben hazırlıyorum..
Siz sadece cezanız var mı yok mu ona bakın tabloda :)
İlk yere yazılan menün, ikincisi sporun için..
Menün iyiyse her hangi bir ifade koyuyorum, yok değilse cezanı yazıyorum..
İkincisinde de spor yaptıysan ifade, yapmadıysan cezan yazılacak..
Kardeş çok olunca böyle oluyor işte :)
Baban nerden geliyor ki, canım ?
Öğlen uzun süre buradaydım ama sen yoktunn
Menün güzel canım :)
Şimdilik öpme yok :) Esas listeye girdikten sonra ola bilir bak :)
Ama sabit ya da artıyla gelmen deneme süreni uzatır.. 2 hafta 3 hatta 4 olabilir..
Misafirlikler bitirdi diyetleri :)
Afiyet olsun canım, kek dışında güzel..
Yuvarlananlar takımı olduk
Kaç haftadır ben de dikkat etmedim, edemedim..
Bu gün tekrar başladım, hedef koydum 20 nisanda 52-53 olmalıyım
Tebrikler canımmm
Seviyorum böyle anlayışlı insanlar, ye diye ağzına tıkmıyorlar
Aleykum selam canım :)
Bir tebriklik yarışmacı daha
Afiyet olsun canım..
bende sen gibiyim canım midem kaldırmıyo şerbetiiOoo sen bayagi ilerlemisisinben serbetli sevmeeemm bazi istisnalar haricc seciciyim yani serbetli konusunda ama sutlu tatlii demee ölürüm: D sutu de cok severim zaten :)
güzelmiş canım menün maşallahGünaydın...
Salı menüm
Sabah
1 dılım ekmek
Peynır
3 zeytın
Domates
1 yumurta
Cay
Ara
Kayısı 2 adet yesıl cay
Oglen
Tavuklu salata
Ara 2 dılım ananas
Yarım paket etıform tahta dıyorum ben :)
Aksam spordan sonra az yedım dengesız oldu once yemem lazım ama
2 kasık karnıbahar yogurt
Ara
2 adet cevız
45 dkka zumba
iş yerimde sabahları çorba oluyodu, 1 kase çorba içerdim kahvaltı niyetine, 1 günde yumurta peynir zeytin olurdu o şekilde yerdim. günde en az 3 lt su içerdim 2 kere yeşil çay. makarna pirinç ekmek un hiç bi şekilde kullanmadım. arasız geçirmezdim günümü bide yeşil elmayı çok yerdim ki hala yiyorum onun metobolizmayı hızlandırdığını biliyorum. ilk başlarda yiyince midem kötü olurdu şimdi tok tutuyo. hatta herşeyden yerdim ama patates vs karbonhidrattan uzak dururdum yemezdim yesem de sayardım kaçtane yedim diye. akşamlarıda oldukça hafif geçiriyodum. böylece kilo vermediğim hafta olmadı. kaçamak illaki oluyodu ama onu o gün tolere ediyodum ya yürüyodum ya merdivenleri 3 katlı iş yerinde 3- 4 defa inip çıkıyodum ve kaçamak yapınca suyu arttırıyodum. böylece 3 ayda istediğim kiloya pat diye gelmiştim herkes şaşırmıştı. şimdi yine bi oturtsam kendimi o düzene miis.. kilo verdikçe veresi geliyo insanın ama şuan ben asılmadığım için az olunca şevkim kırılıyo sanırımsevgili, menün güzel olmuş. su da çok iyi sporu da yapabilirsen süper olacak.
kuzum diyiver hele 3 ayda 20 kg nasıl verilir yani ne yaptın da verdin
ne güzel işte, kazanan sen oldun. ısrarcı davranmayan arkadaşın demek ki halden anlıyormuş. ben de diyorum bana tabak hazırlamayın aa niye falan ucundan yesen tadına bak diyorlar ama yemiyorum diyince de tamam diyorlar. çünkü biliyorlar süreçlerimi o yüzden ısrar etmemeleri iyi.
ya süper yapmışsın hareketleri gerçekten benim halim kalmadı akşam zar zor yaptım kızım da tepemde rahat vermedi konsantre olamadım tek seferde akşam yapmak zor gün içine bölmek lazım ama iş yerinde ancak ayakta mekik çekilir.
gömsünler canım, gündüzden ziyade akşam tehlikeli. mesela gündüz yedin diyelim 1 dilim böreği o gün ki ekmek ve yağ hakkının birini çıkarırsın dengelersin ama akşam yediğinde onu yakmadan uyumamalısın
suyu arttır canım havalar da ısındı yeterli değil 2 lt, 3 lt yi mutlaka tamamla.
evet bu yarım kalma olayları bizde de var. babamız yanımızdaysa sorun yok o gömüyor ama ben yemiyorum ya kuşlara veriyoruz ya da eve getiriyoruz. kızım da alışmış bir şey kalınca annem yer , hayır yemiyorum. yiye yiye bu hale geldik çok üzülürüm dökülen atılan şeylere o yüzden az az yapıyorum ama her gün yapıyorum
canım endokrine gitmen doktor kontrolünde en iyisi. sen zaten karatay yapıyordun hatırlıyorum ama 3 öğün yiyordun bir kaç kez farkettim tam anlamıyla uyguılarsan eminim düzene girecek. geçmiş olsun.
sevdiğinden de olabilir, sevmediğinden de kişisine göre
afiyet olsun canım. güzel spor.
hoşgeldin canımm tekrardanEki Görüntüle 1971596 @AKovser
Kullanıcı Adı : asl1can
İsim (İsteğe Bağlı ): aslı
Mesleginiz: ön muhasebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz:67,7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : tatlıya düskün olmak bildim bileki böleyım sureklı al ver
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglık ıcın hemde daha ıyı gorunmek icin.
ona alışmış demekki bilinç altın canım. zamanla geçicektirçok şükür abartmadım ne yazdıysam onu yedim Allahıma şükür akşamki çok geldi bana gözüm doymaya başladı çok şükür ama sabahları canım poğaça gibi şeyler çok istiyor kahvaltı yapmak istemiyorum çay ve poğaça istiyorum sadece
süpersin canımm21 mart menü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 3 gün kurusu, 10 çiğ fındık, 1 yumurta, yeşillik, 2 kk süzme peynir
ara: adaçayı, 10 çiğ badem
öğle; 100 gr et döner, 1 kutu ayran, 1 dilim ekmek
ara: 3 adet limon lifli bisküvi, çay
ara: 1 armut, 1 elma yemek olana yedim yiyivereyim dedim armut çok küçüktü ondan elma da yedim :)
akşam; 5 parça haşlanmış brokoli(limon sarımsak pulbiber zeytinyağlı),3 kepçe tarhana çorbası, 1 çb kefir ve 1 kase salata
su: 4 lt nereme içtim bilmiyorum rekor kırdım sanırım
spor: 45 dk zumba dans oryantal aklınıza ne gelirse
50 yarım mekik, ve 1 tur bacak hareketleri. 3 tur yapamadım zorlayacaktım çünkü gerek yok dedim yavaş yavaş arttıracağım
sevgili, menün güzel olmuş. su da çok iyi sporu da yapabilirsen süper olacak.
günaydıngünaydın kızlar
O neydi giiiizsuan gözlerim aynen boyle neyse suyu o dediğini hayal ederek iciyorum
hosbuldum tesekkurlerBilmiyordum canım , önce sağlık tabiki, bundan sonra uygun olanı seçeriz:)
Ay ne güzel 50 li kiloları biliyorsun yani:) Vücud hafızası olurmuş kiloda, kendini sıkmadan rahatlıkla düşersin. Bizim hafızayı sıfırlayamadık 60 tan düşmüyor
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldiniz.
Tabiki paylaş o sorun hepimizde var gibi:)
Hoşgeldiniz
hosbuldum..Hos geldin
teşekkürler kaptanımm anladım.
aaa bunu bilmiyodum kaptanımmm, ama olsun ben + çıkmıyım da sabit olup sürem uzasada kendi hatam der susarımm
bende sen gibiyim canım midem kaldırmıyo şerbetii
güzelmiş canım menün maşallah
iş yerimde sabahları çorba oluyodu, 1 kase çorba içerdim kahvaltı niyetine, 1 günde yumurta peynir zeytin olurdu o şekilde yerdim. günde en az 3 lt su içerdim 2 kere yeşil çay. makarna pirinç ekmek un hiç bi şekilde kullanmadım. arasız geçirmezdim günümü bide yeşil elmayı çok yerdim ki hala yiyorum onun metobolizmayı hızlandırdığını biliyorum. ilk başlarda yiyince midem kötü olurdu şimdi tok tutuyo. hatta herşeyden yerdim ama patates vs karbonhidrattan uzak dururdum yemezdim yesem de sayardım kaçtane yedim diye. akşamlarıda oldukça hafif geçiriyodum. böylece kilo vermediğim hafta olmadı. kaçamak illaki oluyodu ama onu o gün tolere ediyodum ya yürüyodum ya merdivenleri 3 katlı iş yerinde 3- 4 defa inip çıkıyodum ve kaçamak yapınca suyu arttırıyodum. böylece 3 ayda istediğim kiloya pat diye gelmiştim herkes şaşırmıştı. şimdi yine bi oturtsam kendimi o düzene miis.. kilo verdikçe veresi geliyo insanın ama şuan ben asılmadığım için az olunca şevkim kırılıyo sanırım
hoşgeldin canımm tekrardan
ona alışmış demekki bilinç altın canım. zamanla geçicektir
süpersin canımm
alıntıları nasıl karıştırdıysam 3defa eklenmiş
günaydın kızlaaarrr dün ki menümü paylaşıyımm
sabah: 1tane haş. yumurta 1 kk peynir zeytin 1 dilim ekmek çok ağrım vardı aç hissedince artıyo gibi geliyo bana
ara: yok
öğlen: 1 kase mantar çorbası , 1 porsiyon nohut ve salata
ara 1 türk kahvesi
akşam : 1 kabağı haşlayıp yoğurt pul biber ile karıştırıp 7 tane minik grissini nin diğer adı neydi unuttum şuannndilimin ucunda bulamıyorum neyse serçe parmağımdan ufak olanlardan yedim kepekli ekmek yoktu.. 101den aldım hatta heh buldum galeta ondan yedim
ara: dizi vardı maluummmm , 1 armut ufak 1 de yeşil elma yedim bol tarçınlıı
su: 2,5 lt
spor : 25 dk eve yokuş yukarı yürüdüm sonra tekrar evden çıktım 20 dk daha yürüdüm hava güzeldi geldim
25 squats
Afiyet olsun caniimm :)O neydi giiiizsuan gözlerim aynen boyle neyse suyu o dediğini hayal ederek iciyorum
Hahaha hayal ettik sadece: D bombastik fazlasiyla anca hayal edebiliriz onu zatenkaptanı bilmem ama burası yemek portalına dönmüş birbirinizi çok güzel gaza getiriyorsunuz yaramazlar sizi kızımın ifadesiyle tatlı yaramazlar oluyor mu ama böyledaha ifade kaldı mı bilmiyorum
Bende bazi istisnalar var ama boyle cumbul cumbul serbetli seyleri pek sevmem acikcasjteşekkürler kaptanımm anladım.
aaa bunu bilmiyodum kaptanımmm, ama olsun ben + çıkmıyım da sabit olup sürem uzasada kendi hatam der susarımm
bende sen gibiyim canım midem kaldırmıyo şerbetii
güzelmiş canım menün maşallah
iş yerimde sabahları çorba oluyodu, 1 kase çorba içerdim kahvaltı niyetine, 1 günde yumurta peynir zeytin olurdu o şekilde yerdim. günde en az 3 lt su içerdim 2 kere yeşil çay. makarna pirinç ekmek un hiç bi şekilde kullanmadım. arasız geçirmezdim günümü bide yeşil elmayı çok yerdim ki hala yiyorum onun metobolizmayı hızlandırdığını biliyorum. ilk başlarda yiyince midem kötü olurdu şimdi tok tutuyo. hatta herşeyden yerdim ama patates vs karbonhidrattan uzak dururdum yemezdim yesem de sayardım kaçtane yedim diye. akşamlarıda oldukça hafif geçiriyodum. böylece kilo vermediğim hafta olmadı. kaçamak illaki oluyodu ama onu o gün tolere ediyodum ya yürüyodum ya merdivenleri 3 katlı iş yerinde 3- 4 defa inip çıkıyodum ve kaçamak yapınca suyu arttırıyodum. böylece 3 ayda istediğim kiloya pat diye gelmiştim herkes şaşırmıştı. şimdi yine bi oturtsam kendimi o düzene miis.. kilo verdikçe veresi geliyo insanın ama şuan ben asılmadığım için az olunca şevkim kırılıyo sanırım
hoşgeldin canımm tekrardan
ona alışmış demekki bilinç altın canım. zamanla geçicektir
süpersin canımm
alıntıları nasıl karıştırdıysam 3defa eklenmiş
Baklagil meselesini bilmiyorum canim da evde corbamin yanina mutlaka doyurucu salata yaparim eger yoksa ekmek eklerim.bir kase corbanin bir dilim ekmege esdeger oldugunu biliyorum dönüşüm cizelgesi banada verilmisti diyetisyenim tarafindan.
Doyurucu gelmedi bana yemek olayi mecburi ekledim yarin evime donuyorum kismetse ondan sonra daha duzenli olur kendi adima.ama.bilgi icin tesekkurler :)
Disaridaydim canim kekte benim fistik yarim birakti atilmasin diye seytana uyup attim agzima .cezasi varsa da çekerim hic prblem degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?