Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın...

Salı menüm
Sabah
1 dılım ekmek
Peynır
3 zeytın
Domates
1 yumurta
Cay

Ara
Kayısı 2 adet yesıl cay

Oglen
Tavuklu salata

Ara 2 dılım ananas
Yarım paket etıform tahta dıyorum ben :)

Aksam spordan sonra az yedım dengesız oldu once yemem lazım ama
2 kasık karnıbahar yogurt

Ara
2 adet cevız

45 dkka zumba

sevgili, menün güzel olmuş. su da çok iyi sporu da yapabilirsen süper olacak.

kuzum diyiver hele 3 ayda 20 kg nasıl verilir yani ne yaptın da verdin

ne güzel işte, kazanan sen oldun. ısrarcı davranmayan arkadaşın demek ki halden anlıyormuş. ben de diyorum bana tabak hazırlamayın aa niye falan ucundan yesen tadına bak diyorlar ama yemiyorum diyince de tamam diyorlar. çünkü biliyorlar süreçlerimi o yüzden ısrar etmemeleri iyi.

ya süper yapmışsın hareketleri gerçekten benim halim kalmadı akşam zar zor yaptım kızım da tepemde rahat vermedi konsantre olamadım tek seferde akşam yapmak zor gün içine bölmek lazım ama iş yerinde ancak ayakta mekik çekilir.

börekleri löp lööpp gömdüler vallahi gülüm.ben çay kahvemi içtim kalk asya dedimsen de iyi atlatmışsın.bu gündüz oturmaları çok tehlikeli

gömsünler canım, gündüzden ziyade akşam tehlikeli. mesela gündüz yedin diyelim 1 dilim böreği o gün ki ekmek ve yağ hakkının birini çıkarırsın dengelersin ama akşam yediğinde onu yakmadan uyumamalısın

menüm
1. öğün
2 haş yum
yeşilbiber
salatalık
yeşillik
sütlü kahve

2. öğün
ıspanaklı yum
salata
yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası

su 2 ye tamamlarım

suyu arttır canım havalar da ısındı yeterli değil 2 lt, 3 lt yi mutlaka tamamla.

evet bu yarım kalma olayları bizde de var. babamız yanımızdaysa sorun yok o gömüyor ama ben yemiyorum ya kuşlara veriyoruz ya da eve getiriyoruz. kızım da alışmış bir şey kalınca annem yer , hayır yemiyorum. yiye yiye bu hale geldik çok üzülürüm dökülen atılan şeylere o yüzden az az yapıyorum ama her gün yapıyorum

canım endokrine gitmen doktor kontrolünde en iyisi. sen zaten karatay yapıyordun hatırlıyorum ama 3 öğün yiyordun bir kaç kez farkettim tam anlamıyla uyguılarsan eminim düzene girecek. geçmiş olsun.

yaparsın fatimem yeter ki inanç olsunfatimem sevdiğinden mi diyorlar sanki ye ye diye bazısı bilerek yapıyor.

sevdiğinden de olabilir, sevmediğinden de kişisine göre

afiyet olsun canım. güzel spor.

@AKovser

Kullanıcı Adı : asl1can
İsim (İsteğe Bağlı ): aslı
Mesleginiz: ön muhasebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz:67,7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : tatlıya düskün olmak bildim bileki böleyım sureklı al ver
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglık ıcın hemde daha ıyı gorunmek icin.

Ama yapamıyorum astım hastasıyım sıkışıp kaliyorum mekik yerine squat yapayim yada ne bileyim yuruyeyim ama mekik hemen tıkıyor beni niye öyle oluyor ben de bilmiyorum. Böreği ekmekten saysakkkkk nooolur

Bilmiyordum canım , önce sağlık tabiki, bundan sonra uygun olanı seçeriz:)

Ay ne güzel 50 li kiloları biliyorsun yani:) Vücud hafızası olurmuş kiloda, kendini sıkmadan rahatlıkla düşersin. Bizim hafızayı sıfırlayamadık 60 tan düşmüyor

Geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz.

Tabiki paylaş o sorun hepimizde var gibi:)

Hoşgeldiniz

afiyet olsun güzel menü ve spor. aseeel sen çalışıyormuydun ve kg kaçtı hatırlayamadım.

Anladım cnm misafir gelmişti daha neler vardı neler revani mi desem sultan sarması mı mmmm. ama onları yemedim neyseki

ben 3,5 aydır misafirliğe 1 kez gittim onda da yemedim. eve de kimse gelmedi. ama artık ısınıyor havalar arkadaşlarla da görüşemedik sanırım h.sonu akşam kabul etcem kara kara düşünüyorum az yapacam zaten de sonuçta yemek yenilip öyle gelecekler. evde olduğu zaman yiyorum olmayınca sorun yok, kalanları eşimle okula yollamayı düşünüyorum.

canım sabahları 1 yumurta ekleyebilirsen süper olur kahvaltın. zeytin de ayrıca.

Sabah
2 dilim ekmek
Karnabahar kızartması
Kk peynir

Öğle
2 dilim ekmek
Menemen
Kk peynir
4 5 tane zeytin

Aksam
1 tane karnıyarık
1 kase mercimek çorbası
1 parca et

Su 2lt
Egzersiz 3000 adim

afiyet olsun canım ne zamandır canım karnıyarık istiyor du, patlıcan ve kıyma aldırdım dün. ben de yapacağım. sen kızartarak mı yapıyorsun. ben karatay usulü fırında yapıyorum ama biraz kuruyor gibi oluyor yaa acaba fırının ayarından mı ?

Yaaa olur mu dersin ben 50 li kilolardan umudu kestim 61 olsam da bana yeter boy 170 ne kadar kilo verirsem vereyim hep bi popo basen var yani 58 kiloyla bile alt 38 ust 36 oluyordu... yani demem o ki tamam kiloda hafif olabilirim ama görüntü tam aksini söylüyor insallah hep beraber guzel guzel kilo vercez

menünü sevdim canımm, tebrikleeer
çok şükür abartmadım ne yazdıysam onu yedim Allahıma şükür akşamki çok geldi bana gözüm doymaya başladı çok şükür ama sabahları canım poğaça gibi şeyler çok istiyor kahvaltı yapmak istemiyorum çay ve poğaça istiyorum sadece

Hos geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…