Aynen beeeeeeeeeSeker cok zararli amaolursa olumumuz ondan olsun dimiii hahaha
Bende azucukk tirsiyorumm ,tehlikenin farkindayimAynen beeeeeeeeeEllah guzel yaratmis yani cok sükür ki varlar tatlilar :) diyet yapinca zorlaniyoruz ama deger yani
Bu arada kaptan gormesin bu yazismalari
Bende azucukk tirsiyorumm ,tehlikenin farkindayim
Tenk yuu beybisiiiyok yok korkma kaptana karsi ben korurum seni
Kiz sen hala uyanik misinTenk yuu beybisiii
Yaniii konusuyoruz sadecee hayal etmekte mi yasak yaaaa
Tabikiisii cocumuu yeni uyutabildim deKiz sen hala uyanik misin
HiiiiiiiıiiiiiiiccccccccYaniii konusuyoruz sadecee hayal etmekte mi yasak yaaaa
Ay canim:) bende kızkardeşimi uyutmaya calisiyorum yataginda oturmusum binbir tuhaf soru soruyoTabikiisii cocumuu yeni uyutabildim de
Sağol canim:) sanada iyi geceler iyi uykular:)Neyse canısı ben yatanzii :) iyi geceler,tatli ruyalar olsuuunn
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
ara yok
öğle 13:10 gibi
4 adet köfte
salata
ayran
3 yk bulgur pilavı
ara yeşil çay
akşam
1 tabak karnıbahar yemeği
yoğurt 1 kase
salata yağsız ve tuzsuz
1 dilim kepek ekmek
gece 1 brdk tarçınlı süt
spor : yok maalesef fırsat bulamadım işten beynim döndü
su 3 litre ye yakın
ben nişanda 58 kiloydum sevmiştim kendimi, şuan 61 dim cuma ama şişkinlik oldu sanırım 61,5 çıktım onuda indirmem lazım cumaya kadar kaptan beni öpecek. ben ilk azmimi yakalasam 3 ayda 20 kilo vermiştim ama aaahh ahhh
kızlar bugün misafirlikteydim börekler poaçalarelimi bile sürmedim ev sahibi arkadaşım hiç öyle gereksiz aşırı ısrarcı davranmadı şekerimi yükseltiyor dedim gayet normal karşıladı.sadece şekersiz çayımı kahvemi içtim kalktım
Selam fıstıklarr nasılsınız
Bugünün menüsü
Kahvaltı
1 haş. Yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tt buğday ekmeği
Öğlen
1 tabak taze fasülye
Yoğurt
Akşam
1 tabak kısır
Akşam misafirlikteydim kızlar o yüzden en zararsız olanı seçtim. Gözüm pastalara gidip geliyordu ama kendime hakim oldum kısırdan başka bir şey ağzıma sürmedim. Gece yatmadan önce yoğurt kürümü yaparım.
Su: 1,5 lt anca olur kızlar normalde 2 lt tamamlardım ama içemedim bugün .
Spor 400 yarım mekik, 50 basen hareketi, 30 köprü hareketi, 50 squat, 30 adını bilmediğim bi hareket7500 adım . Yatana kadar yürüyüş ve hareketlere devam ediyorum ama daha fazla saymıyorum.
börekleri löp lööpp gömdüler vallahi gülüm.ben çay kahvemi içtim kalk asya dedimsen de iyi atlatmışsın.bu gündüz oturmaları çok tehlikeli
menüm
1. öğün
2 haş yum
yeşilbiber
salatalık
yeşillik
sütlü kahve
2. öğün
ıspanaklı yum
salata
yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
su 2 ye tamamlarım
Baklagil meselesini bilmiyorum canim da evde corbamin yanina mutlaka doyurucu salata yaparim eger yoksa ekmek eklerim.bir kase corbanin bir dilim ekmege esdeger oldugunu biliyorum dönüşüm cizelgesi banada verilmisti diyetisyenim tarafindan.
Doyurucu gelmedi bana yemek olayi mecburi ekledim yarin evime donuyorum kismetse ondan sonra daha duzenli olur kendi adima.ama.bilgi icin tesekkurler :)
Disaridaydim canim kekte benim fistik yarim birakti atilmasin diye seytana uyup attim agzima .cezasi varsa da çekerim hic prblem degil :)
Kızlar bugün moralim çok bozuk. Sabah kan verdim. akşam üzeri sonucum çıktı. kan şekerim 110 çıktıbaba tarafımın neredeyse tamamı şeker hastası. moralim bozuldu bugün. Benim bu kiloları sağlıklı bir biçimde vermemin zamanı gelmiş de gecmiş bile. İnsülin direnci nedeni ile yavaş kilo veriyormuşum bu nedenle yarın endokrine gitcem tedavi için ilaç verecekmiş.
yaparsın fatimem yeter ki inanç olsunfatimem sevdiğinden mi diyorlar sanki ye ye diye bazısı bilerek yapıyor.
Salı menüm
2 sb su+ 1 sb sirkeli ılık su
Kahvaltı
Bir yumurtalı melemen
Bir dilim ekmek
Öğlen
Üç küçük biber dolması
Bir bardak ayran
Yarım elma
Akşam
Bir kase ayran çorbası
Üç kaşık et sote
3 kaşık pilav
Salata
2 lt su + 45 dk yürüyüş+ 200 ayakta mekik+ 100 yarım mekik
@AKovser canım yarım mekikler toplamda 150 oldu.
Ama yapamıyorum astım hastasıyım sıkışıp kaliyorum mekik yerine squat yapayim yada ne bileyim yuruyeyim ama mekik hemen tıkıyor beni niye öyle oluyor ben de bilmiyorum. Böreği ekmekten saysakkkkk nooolur
Ay ne güzel 50 li kiloları biliyorsun yani:) Vücud hafızası olurmuş kiloda, kendini sıkmadan rahatlıkla düşersin. Bizim hafızayı sıfırlayamadık 60 tan düşmüyorAy
Ya surekli yapiyormusum gibi hissetmeye basladim tamam yemek istemiyorum tatlida da gözüm yok cok şükür atlattim o zor dönemleri ama bu basenler böyle uzaydan bile gorunecek gibiyken moralim bozuluyor. Ama simdi sen böyle diyince bi hoşuma gitti. Insallah 6 nisanda 10 kilo eksiyle devam ederim... hep 58 kiloyla yaşadım simdi cok ağrıma gidiyor tombik olmak. Asıl hatayi dogumdan sonra şunu da ye bunu da ye diyenleri dinleyerek yaptim( 87 kiloyla dogum yaptim 1 ayda 70 oldum sonra ye ye ye diye başımın etini yediler basladim kilo almaya tekrar
Geçmiş olsun canımKızlar bugün moralim çok bozuk. Sabah kan verdim. akşam üzeri sonucum çıktı. kan şekerim 110 çıktıbaba tarafımın neredeyse tamamı şeker hastası. moralim bozuldu bugün. Benim bu kiloları sağlıklı bir biçimde vermemin zamanı gelmiş de gecmiş bile. İnsülin direnci nedeni ile yavaş kilo veriyormuşum bu nedenle yarın endokrine gitcem tedavi için ilaç verecekmiş.
Tabiki paylaş o sorun hepimizde var gibi:)Herkese iyi akşamlar :)
Sabah
1dilim ekmek
2bardak çay
Biraz ton balığı
Peynir, zeytin,domates
Öğlen
1 kase çorba
*türk kahvesi
*biraz kayısı
*bir elma
Akşam
Haşlama patates
1 tane hazır soğan halkası
2 bardak çay
Peynir, reçel
2 lt su
5000 adım yürüyüş
70 mekik, 50 squat, 50 İa
@AKovser Ablam geçen hafta bir video buldum. İç ve yan bacak yağlarını eritmek için egzersizler var içinde. O günden beri yapıyorum baya faydasını gördüm açıkçası. Grupta da paylaşmak istiyorum benim gibi basenlerden rahatsız olanlar varsa faydalanırlar belki diye bi sorun olur mu acaba
HoşgeldinizEki Görüntüle 1971596 @AKovser
Kullanıcı Adı : asl1can
İsim (İsteğe Bağlı ): aslı
Mesleginiz: ön muhasebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz:67,7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : tatlıya düskün olmak bildim bileki böleyım sureklı al ver
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglık ıcın hemde daha ıyı gorunmek icin.
Dünkü menüm
SABAH
1Fincan yesil ćay
1haşlanmş yumurta,2ceviz
Beyaz peynir,1kaşk bal
5zeytin,2dilim kepek ekmek
Maydanoz,marul
ARA
1Fincan türk kahvesi
ÖĞLE
1Kase tarhana çorbası
4köfte,1yesil salata
AKSAM
4Yemek kasıgı kapuska
Yesillkli salata 1 dilim kepek ekmek
3lt su 1saat sabah yürüyüs
Anladım cnm misafir gelmişti daha neler vardı neler revani mi desem sultan sarması mı mmmm.ama onları yemedim neyseki
İyi akşamlaaarr gençler
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
Öğle
Karnıbahar
Yoğurt
2 salatalık
Ara
Meyveli müsli
Akşam
4 tane küçük enginar
1 kase yoğurt
1 litre su (arttıramadım gitti midemi bulandırıyor)
50 mekik (3 kişinin yardımıyla zar zor) @AKovser
30 squat
5.000 adım
Sabah
2 dilim ekmek
Karnabahar kızartması
Kk peynir
Öğle
2 dilim ekmek
Menemen
Kk peynir
4 5 tane zeytin
Aksam
1 tane karnıyarık
1 kase mercimek çorbası
1 parca et
Su 2lt
Egzersiz 3000 adim
Yaaa olur mu dersin ben 50 li kilolardan umudu kestim 61 olsam da bana yeter boy 170 ne kadar kilo verirsem vereyim hep bi popo basen var yani 58 kiloyla bile alt 38 ust 36 oluyordu... yani demem o ki tamam kiloda hafif olabilirim ama görüntü tam aksini söylüyorBilmiyordum canım , önce sağlık tabiki, bundan sonra uygun olanı seçeriz:)
Ay ne güzel 50 li kiloları biliyorsun yani:) Vücud hafızası olurmuş kiloda, kendini sıkmadan rahatlıkla düşersin. Bizim hafızayı sıfırlayamadık 60 tan düşmüyor
Geçmiş olsun canım
Hoşgeldiniz.
Tabiki paylaş o sorun hepimizde var gibi:)
Hoşgeldiniz
çok şükür abartmadım ne yazdıysam onu yedim Allahıma şükür akşamki çok geldi bana gözüm doymaya başladı çok şükür ama sabahları canım poğaça gibi şeyler çok istiyor kahvaltı yapmak istemiyorum çay ve poğaça istiyorum sadecemenünü sevdim canımm, tebrikleeer
Hos geldinEki Görüntüle 1971596 @AKovser
Kullanıcı Adı : asl1can
İsim (İsteğe Bağlı ): aslı
Mesleginiz: ön muhasebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz:67,7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : tatlıya düskün olmak bildim bileki böleyım sureklı al ver
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglık ıcın hemde daha ıyı gorunmek icin.
kızlar bugün misafirlikteydim börekler poaçalarelimi bile sürmedim ev sahibi arkadaşım hiç öyle gereksiz aşırı ısrarcı davranmadı şekerimi yükseltiyor dedim gayet normal karşıladı.sadece şekersiz çayımı kahvemi içtim kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?