Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun caniimm :)

Hahaha hayal ettik sadece: D bombastik fazlasiyla anca hayal edebiliriz onu zaten

Bende bazi istisnalar var ama boyle cumbul cumbul serbetli seyleri pek sevmem acikcasj
hayal et de bitanem benimgibi evde iskender falan yapacak kadar manyak olunca insan gidip yapasım geldi evde çocukları bahane edip ben yiyecem yoksa

Afiyet olsun canım spor ve su çok güzel :)) benim fikrimce akşam pilav yerine biraz daha et soteden yeseydin daha iyi olurdu ama 3 kaşıkta ne olcak ki dmii
Haklısın canım güzel olurdu ama canımda istedi.

İyi akşamlar 3kaşkck pilav olmayaymş iyimiş:)öglede dolma varmş o bakmdan
Sende haklısın canım. Annemdeyim diyet yapıyorum diyemedim. Desem daha çok yemem için ısrar ederdi. Diyet yaptığımı çaktırmamaya çalıştım.

@AKovser canım bir iki günlüğüne köye gidiyoruz. Internet çok yavaş çekiyor orda. Belki sayfaya giremeyebilirim haberiniz olsun dedim.

nıye dokunuyor mu sana zarar verıyorsa bence ıcme saglıkdan onemlı mı ama lımon dusuruyor lımonsuz al bence.
tansiyon düşüklüğü var bende kuzum, ufak bi strest dahi yapsam bayılıyorum yada bayılcak gibi kötü oluyorum. belkide başka sebebi var ama araştırılmadı bu aralarda çok sık olmuyo diye vazgeçtim bende. şimdi sade yeşil çaya limon sıktım içtim kötü yaptı. normalde yeşil çay pek dokunmuyo ama bu sefer sarsıldım

hayal et de bitanem benimgibi evde iskender falan yapacak kadar manyak olunca insan gidip yapasım geldi evde çocukları bahane edip ben yiyecem yoksa
Kaptan bizi kesin kesicekkk @Kyohei14
ayyyyy tövbe tövbe kendimi hacışerif tatlıcısının sayfasında buldum az önce iyi mi en iyisi ben derse adapte olayım yoksa zıvanadan çıkacağım imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

bu emojileri de seviyorum ha

Şekerli su iç canım biraz dengeler, geçmiş olsun dikkat et kendine

Çok pis bi ağrı , sürekli bu ağrıyı çekmektense korkunu yenip gitmek en iyisi:)

Yok canım benim, paylaş tabi.. Kısa sürede faydasını gördüysen acilen bekliyoruzzz

Dimiiii

Kizmak istesede kizamaaazzzzz ehehehehehhehehe Dahlia_

Yaniii konusuyoruz sadecee hayal etmekte mi yasak yaaaa

İyi güldürdünüz benii

Tekrar hoşgeldin canım..

Gunaydın kızlar

Günaydın :)

kaptanı bilmem ama burası yemek portalına dönmüş birbirinizi çok güzel gaza getiriyorsunuz yaramazlar sizi kızımın ifadesiyle tatlı yaramazlar oluyor mu ama böyle daha ifade kaldı mı bilmiyorum

Ben kıyamıyorum, hazır elinde sopa varken sen bir sopadan geçirsenn

ayyyyy tövbe tövbe kendimi hacışerif tatlıcısının sayfasında buldum az önce iyi mi en iyisi ben derse adapte olayım yoksa zıvanadan çıkacağım imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

bu emojileri de seviyorum ha

Takımı boş bırakmaya gelmiyorrr
Az kaldı birazdan yemek, tatlı yapıp resim paylaşacak duruma geleceğiz

Tamam canım..
Cuma geliyorsun değil mi ?

Kaptan bizi kesin kesicekkk @Kyohei14

Önce hanginizden başlayayım siz karar verinn

Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun..
Dişçiye gitmeden olmuyor maalesef, çok berbat birşey.. Şimdi geçse bile ağrısı bir kaç saat sonra tekrar başlar

iyi com sukur gözün aydın :)

iyi yapıyorsun abla :) vala biz yapıyoruz insAllah kıymet bilirler

guzel olmus canım

canım gecmıs olsun. lımon tansıyon dusuruyor lımon sıkmadan ıcmeyı dene bence daha ıyı olur. stres zaten yapar öle de dusunme ben ufak seyde bayılıyorum deme beyın onu yapıyor cunku.

aksamki peynirli börek hariç güzel canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…