- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
hayal et de bitanem benimgibi evde iskender falan yapacak kadar manyakAfiyet olsun caniimm :)
Hahaha hayal ettik sadece: D bombastik fazlasiyla anca hayal edebiliriz onu zaten
Bende bazi istisnalar var ama boyle cumbul cumbul serbetli seyleri pek sevmem acikcasj
Haklısın canım güzel olurdu ama canımda istedi.Afiyet olsun canım spor ve su çok güzel :)) benim fikrimce akşam pilav yerine biraz daha et soteden yeseydin daha iyi olurdu ama 3 kaşıkta ne olcak ki dmii
Sende haklısın canım. Annemdeyim diyet yapıyorum diyemedim. Desem daha çok yemem için ısrar ederdi. Diyet yaptığımı çaktırmamaya çalıştım.İyi akşamlar 3kaşkck pilav olmayaymş iyimiş:)öglede dolma varmş o bakmdan
yeşil çay içtim limonlu, tansiyonum düştü beynim uyuşuyoobile bile içiyorum ya Allah beni napmasın ya
yeşil çay içtim limonlu, tansiyonum düştü beynim uyuşuyoobile bile içiyorum ya Allah beni napmasın ya
tansiyon düşüklüğü var bende kuzum, ufak bi strest dahi yapsam bayılıyorum yada bayılcak gibi kötü oluyorum. belkide başka sebebi var ama araştırılmadı bu aralarda çok sık olmuyo diye vazgeçtim bende. şimdi sade yeşil çaya limon sıktım içtim kötü yaptı. normalde yeşil çay pek dokunmuyo ama bu sefer sarsıldımnıye dokunuyor mu sana zarar verıyorsa bence ıcme saglıkdan onemlı mı ama lımon dusuruyor lımonsuz al bence.
Kaptan bizi kesin kesicekkkhayal et de bitanem benimgibi evde iskender falan yapacak kadar manyakolunca insan gidip yapasım geldi evde çocukları bahane edip ben yiyecem yoksa
ayyyyy tövbe tövbe kendimi hacışerif tatlıcısının sayfasında buldum az önce iyi mi en iyisi ben derse adapte olayım yoksa zıvanadan çıkacağım imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
bu emojileri de seviyorum ha
Şekerli su iç canım biraz dengeler, geçmiş olsun dikkat et kendinetansiyon düşüklüğü var bende kuzum, ufak bi strest dahi yapsam bayılıyorum yada bayılcak gibi kötü oluyorum. belkide başka sebebi var ama araştırılmadı bu aralarda çok sık olmuyo diye vazgeçtim bende. şimdi sade yeşil çaya limon sıktım içtim kötü yaptı. normalde yeşil çay pek dokunmuyo ama bu sefer sarsıldım
Çok pis bi ağrı , sürekli bu ağrıyı çekmektense korkunu yenip gitmek en iyisi:)Günaydın kızlarrr
Bugün felaket bi diş ağrısıyla başbaşayım.Kahvaltımı bile doğru düzgün yapamadım. Ağrı kesici aldım inşallah ağrısı biraz hafifler. Dişçiye gitmeye de korkuyorum nolcak benim bu halim
Dahlia_ 100 jj cezam vardı yaptım canım
Herkese iyi akşamlar :)
Sabah
1dilim ekmek
2bardak çay
Biraz ton balığı
Peynir, zeytin,domates
Öğlen
1 kase çorba
*türk kahvesi
*biraz kayısı
*bir elma
Akşam
Haşlama patates
1 tane hazır soğan halkası
2 bardak çay
Peynir, reçel
2 lt su
5000 adım yürüyüş
70 mekik, 50 squat, 50 İa
@AKovser Ablam geçen hafta bir video buldum. İç ve yan bacak yağlarını eritmek için egzersizler var içinde. O günden beri yapıyorum baya faydasını gördüm açıkçası. Grupta da paylaşmak istiyorum benim gibi basenlerden rahatsız olanlar varsa faydalanırlar belki diye bi sorun olur mu acaba
Yaniii konusuyoruz sadecee hayal etmekte mi yasak yaaaa
Tekrar hoşgeldin canım..Eki Görüntüle 1971596Dahlia_
Kullanıcı Adı : asl1can
İsim (İsteğe Bağlı ): aslı
Mesleginiz: ön muhasebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 168
Kilonuz:67,7
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : tatlıya düskün olmak bildim bileki böleyım sureklı al ver
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglık ıcın hemde daha ıyı gorunmek icin.
Gunaydın kızlar
kaptanı bilmem ama burası yemek portalına dönmüş birbirinizi çok güzel gaza getiriyorsunuz yaramazlar sizi kızımın ifadesiyle tatlı yaramazlar oluyor mu ama böyledaha ifade kaldı mı bilmiyorum
ayyyyy tövbe tövbe kendimi hacışerif tatlıcısının sayfasında buldum az önce iyi mi en iyisi ben derse adapte olayım yoksa zıvanadan çıkacağım imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
bu emojileri de seviyorum ha
Haklısın canım güzel olurdu ama canımda istedi.
Sende haklısın canım. Annemdeyim diyet yapıyorum diyemedim. Desem daha çok yemem için ısrar ederdi. Diyet yaptığımı çaktırmamaya çalıştım.
@AKovser canım bir iki günlüğüne köye gidiyoruz. Internet çok yavaş çekiyor orda. Belki sayfaya giremeyebilirim haberiniz olsun dedim.
Günaydın kızlarrr
Bugün felaket bi diş ağrısıyla başbaşayım.Kahvaltımı bile doğru düzgün yapamadım. Ağrı kesici aldım inşallah ağrısı biraz hafifler. Dişçiye gitmeye de korkuyorum nolcak benim bu halim
Dahlia_ 100 jj cezam vardı yaptım canım
tam tamına saat 15:10 dan 17:50 ye kadar yürüyüş mekik falan çekemedim su gibi oldum hala heryerim ağrıyor
çok şükür iyi çıktı sonuçlar
geçmiş olsun canım
poğaça stresten kaynaklı galiba
spor yapamadım benim hafta sonu temizlik çamaşır ve çocukların banyosu derken anca yetişiyorum. Hafta içi çalışınca da uykumu hafta sonları anca alıyorum geç kalkıyorum biraz
evet canım mantı olmadı inşallah artı çıkmam
saat kaça kadar canım
yarım mekik nasıl oluyor bu arada
pilav ve patates olmamış ama insan kalabalığı görünce iştahı açılıyor maalesef
hemmen kaptan
Benim öyle canım akşamdan yemeği fazla yapıyorum hem öğlen hem akşam akşam yiyoruz
Gece diğer gün için tekrar yemek yapıyorum
18 de evde oluyorum çocuklar aç oluyor o yüzden bir gün önceden hazırlanan neyse 2 öğün onu tüketiyoruz
Kolay gelsin canım
hayırlı gelin
Başınız sağ olsun
Dahlia_ canım menüleri geç yazıyorum değilmi? Kusura bakmayın canım idare edin beni.
Pazartesi menüm
2 sb su+ 1 sb sirkeli ılık su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dişim ekmek
Mevsim salatası
Öğle
Iki sb ayran
Bir porsiyon kurufasulye
Akşam
Bir porsiyon kuru fasulye
Bir kase yoğurt
2 lt su+ 1 saat yürüyüş+ 200 ayakta mekik + 150 yarım mekik
tansiyon düşüklüğü var bende kuzum, ufak bi strest dahi yapsam bayılıyorum yada bayılcak gibi kötü oluyorum. belkide başka sebebi var ama araştırılmadı bu aralarda çok sık olmuyo diye vazgeçtim bende. şimdi sade yeşil çaya limon sıktım içtim kötü yaptı. normalde yeşil çay pek dokunmuyo ama bu sefer sarsıldım
Bu günün menüsü
Sabah 500 ml su zencefilli zerdecalli yogurt
Kahvalti nesfit sütle
Öğle tavuk sote (yarim tabak) 2 kasik bulgur pilavi yesil soğan marul
Ara 1 elma
Aksam kerevizli pirasa yemegi kucuk bir dilim peynirli börek
Ara 1 bardak bitki çayi
Spor 45 dk yürüyüş 30 squat 30 ar tane basen ve kalca hareketi
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?