Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlı yokk, unut tatlıyıı
Tatlı krizin geldiğinde süt iç, tarçınlı olur, kakaolu olur..

kakaolu olur mu hıc denemedım evet tarcınlı bazen cok cekınce ıste araya kayısı aldım oda dengelesın diye.
bu arada pek tanımıyorum sızı sen dıyet yapıormusun yoksa bızı mı takıp edıyorsun.

Ayhh kızlar öğlen yemek makarna patatesti ikisini yemeyim diye melemenle çavdar emeği yeyim dedim tabi kesmedi yarıma yakın kete yedim. Sanki kendime iyilik ettim. Kuzu kuzu patates yemeğini yesem daha iyiydi.

Cezalardan ceza beğen Esram

Ben tarçın sevmiyorum diye kakaolu içiyorum.. Aslında onu da azıcık şekerli severim ama şeker yok şeker yokk

Ben de takımdayım aslında canım ama şu an izinliyim..
54 kg ile izne ayrıldım şimdi 57-yi geçtim
Listeye dönebilmem için 54 kilo olmalıyım tekrar..
Son bir kaç haftadır yoğunluktan diyet falan kalmadı ama dün tekrar başladım..
Bırakınca toparlanması zor oluyor.. Menülerimi insan içine çıkarılacak duruma getirsem ben de paylaşmaya başlayacağım

anladım zayflayınca paylascaksın yanı menunu ızın o zman kesılcek he. kılonda ıyımıs boyunu bılmıorum ama.
ama cabuk alınan kılo cabuk verılıyor kısa zaman da burda olursun bence.

Hahahaha

anladım zayflayınca paylascaksın yanı menunu ızın o zman kesılcek he. kılonda ıyımıs boyunu bılmıorum ama.
ama cabuk alınan kılo cabuk verılıyor kısa zaman da burda olursun bence.

Yok canım menümü bugünden paylaşacağım inşaAllah :)
Listeye girmem için kilo vermem lazım..
Boyum 1.55
İnşaAllah öyle olur, yine de alınmış bir kere, vermesi de de zaman alacak haliyle..

Yok canım menümü bugünden paylaşacağım inşaAllah :)
Listeye girmem için kilo vermem lazım..
Boyum 1.55
İnşaAllah öyle olur, yine de alınmış bir kere, vermesi de de zaman alacak haliyle..

evet boyuna gore 45 falan ıyı sanırım 10 kılo fark derler ama ben 45 dusunemıyorm ya ole kılo var mı hep 60 70 lerı görunce

güzel olmuş canim

evet boyuna gore 45 falan ıyı sanırım 10 kılo fark derler ama ben 45 dusunemıyorm ya ole kılo var mı hep 60 70 lerı görunce

Aynen canım.. Ama iri kemikliyim fazla zayıf da hoş olmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz yani
Hedef kilomu 48 dedim ama 50-den sonrasını tekrar düşünmem lazım :)
Ben de o kiloda sanırım 10 sene önce olmuşumdur, 11-12 yaşlarımda :))

Belki de 1 saattir menülere bakıyorum, çizelgeyi hazırlıyorum mesajı gönderemeden silinmiş
Sinirimi bozdu, bu haftalık kaldı artık, 3 günün menüsünü toplamıştım şimdi nerden başlasam çıkamam işin içinden

Günaydın arkadaşlarım
Sağlıklı beslenmeye başlayalı bir ay oldu
22 şubat 70 kg
22 mart 65.9

4 kg vermişim iyi demi
Foto hata veriyor gün içinde yüklemeyi denetim yine

çok çok iyi daha ne olsun. inşallah böyle devam eder darısı bana da olsun

oyyyy zeytin en çok tok tutan bağırsak çalıştıran besindir. peki zeytin ezmesi yesen denedin mi hiç? yumurtanın yerini tutan bir besin de belki yeşil mercimek olabilir içerik açısından ama farklı şekillerde yesen, mesela krep yapsan 1 tane ya da melemen içinde falan kahvaltı çok iyi olmadığından acıkıyorsun işte,
kızlar dans edesim var
ama hava çok güzel yürüyüşe mi gitsem acaba

ben gidip geldim yürüyüşe. hava güzel gerçekten de

hadi inşaALLAH Büyük söz verdin bak, aç kalma ama ara öğün yap mutlaka.

yani bazlama

hepımız o kılolardan gecdık ama fazla üstünde kalamadık be canım :)
bende kemıklıyım allahdan kılomu cok gostermem bu bzım ıcın ıyı bende dıyorum once bı 60 gorum sonra 58 belkı 55 ama cok ucuyorum :)

Hiç de bile, yani hedefin hep büyük olsun.. Büyükten yapış, sonra istediğin yerde durursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…