Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladım canım..

Afiyet olsun, sporu da yapmışsın

Yalniz kizdaki boy 1.80 sanirim 1.62yle boyle olabilme umutlarim sonuyor

Bak bak etiketlemis hemen gordum kiizsinirlida olsa cikolata isteee

Benden 7 cm büyüksün, şükret derim
Ama kısa olmak böyle güzel, fit olamayacağımız anlamına gelmez kiiii
Göbek her boyda göbektirNe kadar fit olursan o kadar güzelsin

Yarın herkes 1 paket bitter yiyip gelmez umarım

Ahahhaha cok hos yaaa walla kizlar bende boyleyim malesef bi sabah bakmissiniz tavuk ertesi sabah manti ertesi sabah cikolata
Kiz Akovser bende senin gibi mi yapsam kizlari uyarayim son mesajimda iste bi 5 sayfayi okumayin diye iyi fikirmis sevdim walla

Iiiyyy pisler acele yazdim napim

Hem sen benim nickimi bile ne kadar sonra ogrendin haksiz miyim

Yanii o zaman bizde boyumuza gore zayiflar fit oluruz

Walla oyle olcak sanirim kizlar bittere yamulun
Simdi cikiyorum canım misafir gelcek gece gelirim menumude yazarimyemek yarismasida bugun basliyo cok heyecanliyim

Yok yokk böyle muhabbetleri okumak hoş oluyor, gülüyorsun keyfin yerine geliyor, bırak okusunlar

Sorma ya daha diğerine alışamadan nick değiştirdin, buna da alışmam zaman aldı napim

Ben şimdiden yesem kabul olur mu

Yok kızzz bu saatte ne bitteri Takımı kapattırmayın bana

Yanii o zaman bizde boyumuza gore zayiflar fit oluruz

Walla oyle olcak sanirim kizlar bittere yamulun
Simdi cikiyorum canım misafir gelcek gece gelirim menumude yazarimyemek yarismasida bugun basliyo cok heyecanliyim

Aynen niye de olmayalım, minyon fit oluruz

Yemeğin diyeceğin yerde ettiğin laf mı şimdi

Kolay gelsin canım, uyumazsam konuşuruz gece :)

Hee mesele ödülü kaybetmekse tmm yemiyiveririz,bitterde ozaman seyy yapabiliriimm turk kahvesinde sekersize gecis yaparim yaninada bir kare bitter cikolata eklerim nasi fikiir

Yalniz kizdaki boy 1.80 sanirim 1.62yle boyle olabilme umutlarim sonuyor

Bak bak etiketlemis hemen gordum kiizsinirlida olsa cikolata isteee
Etiketlerimm tabisii cikolata soz konusuuu burda
Hicc aklimizda yoktuu ama sen soktun kafamizaa
Nick demisken Dahlia_ caniiimm sana komserimm diyesim geliyo nedense akovser komserle bagdastirdiiimm ben anlami nedir nickinin

Aaaay tamam kptanım tamam yemem

İlla ki o bitteri yiyeceksin yanii
Ama şekerli kahve içeceğine bitter yemeni tercih ediyorum

Ben unuttum bir an çikolataya karşı ne kadar hassas olduğumuzu

Bana komiserim diyen ilk kişi değilsin
Aslı kovser yani türkçesi kevser.. İlk nickim başkaydı, değiştirirken de en az 3 nick yazmamı istediler hangisi olursa artık.. Kovser olmayınca akovser oldu.. A nerden çıktı dersen tam hatırlamıyorum, ama nişanlımın baş harfi romantik bir anıma denk gelmiş olabilir

Nick değişme muhabbeti ne yaa ay yine bişey kaçırdım çatlıyciiimmm bna da anlatsanızaaaaa

Bizim @Kyohei14 uzun bir süredir burdaydı ama ben nickini ezberleyemiyordum.. Etiket yaparken her defa nickini bulup bakıyordum.. Bir gün bir delilik yaptım bunu kendisine söyledim Onu diyor benim nickimi ne kadar sonra öğrendin diye.. Onu da geç başlarda nicki başkaydı, yine böyle garip birşeydi (gece gelip beni öldürecek ) daha ona alışamadan değiştirdi..

Anladım şimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…