Sabah8 akşam 6 canım mesai saatlerim
Sporumu yaptımm, yatarak ayaklarımı yana sağa sola açtım 100 kere 5 farklı hareketle. 20 kere mekik çekmeye çalştım
25 squats
45dk yürüdüm markete vs gittim
100 kere zıpladım
Aayh yeter miii
Menüm: sabah 1haş. Yumurta 1kk peynir 3 zeytin
Ara limonlu yeşil çay
Öğlen 1 kase çorba + 1 porsiyon tavuk ciğeri
Ara 1şekersiz türk kahvesi 2 tane tarçınlı form bisküvi
Akşam : yarım porsiyon tavuk ciğeri 3 tane serçe parmağı kadar galeta
Su2 ltydi işten çıkarken uyuyana kdar 3 olur
Birazdan yine yeşil çay içicem günü kapatıcam
Yalniz kizdaki boy 1.80 sanirim1.62yle boyle olabilme umutlarim sonuyor
Bak bak etiketlemis hemengordum kiiz sinirlida olsa cikolata isteee
Ahahhaha cok hos yaaa
Cansınn
Sorma yaa şenlik ki ne şenlikk
Edayla (eda-sofi) saatlerce tavuk, yumurta muhabbeti yapıyorduk, hem de gece konuşurduk..
Sabah gelip okuyanlar 10 sayfa tavuk okuyorduBazen yazıyordum son 5-6 sayfayı okumaya zahmet etmeyin diye
Dilimize düştün vallaha
Ben şimdiden yesem kabul olur muBenden 7 cm büyüksün, şükret derim
Ama kısa olmak böyle güzel, fit olamayacağımız anlamına gelmez kiiii
Göbek her boyda göbektirNe kadar fit olursan o kadar güzelsin
Yarın herkes 1 paket bitter yiyip gelmez umarım
Yanii o zaman bizde boyumuza gore zayiflar fit oluruzBenden 7 cm büyüksün, şükret derim
Ahahhaha cok hos yaaawalla kizlar bende boyleyim malesef bi sabah bakmissiniz tavuk ertesi sabah manti ertesi sabah cikolata
Kiz Akovser bende senin gibi mi yapsam kizlari uyarayim son mesajimda iste bi 5 sayfayi okumayin diyeiyi fikirmis sevdim walla
Iiiyyy pisleracele yazdim napim
Hem sen benim nickimi bile ne kadar sonra ogrendin haksiz miyim
Ben şimdiden yesem kabul olur mu
Yanii o zaman bizde boyumuza gore zayiflar fit oluruz
Walla oyle olcak sanirimkizlar bittere yamulun
Simdi cikiyorum canım misafir gelcek gece gelirim menumude yazarimyemek yarismasida bugun basliyo cok heyecanliyim
Hee mesele ödülü kaybetmekse tmm yemiyiveririz,bitterde ozaman seyy yapabiliriimm turk kahvesinde sekersize gecis yaparim yaninada bir kare bitter cikolata eklerim nasi fikiirSerbest ama o kadar da serbest değilll
Abartmadan yiyebilirsiniz, günde 30 gram yenibilir diye okumuştum ama siz yine de her gün yemeyin
87.2 senin hedef kilon değil mi ?
Hedefe ulaşamazsan ödül öğününü kaybedersin o kadar
Sus suss benim de ilgimi o çekmişti
5 köfte biraz fazla mı olmuş ?
Gerçi başka birşey de yememişsin..
Amin aminnnn :)
Ben de kızı görünce aynı durumdaydımmm
Tamam canım :)
Etiketlerimm tabisii cikolata soz konusuuu burdaYalniz kizdaki boy 1.80 sanirim1.62yle boyle olabilme umutlarim sonuyor
Bak bak etiketlemis hemengordum kiiz sinirlida olsa cikolata isteee
Hicc aklimizda yoktuu ama sen soktun kafamizaaBenden 7 cm büyüksün, şükret derim
Nick demiskenAhahhaha cok hos yaaawalla kizlar bende boyleyim malesef bi sabah bakmissiniz tavuk ertesi sabah manti ertesi sabah cikolata
Kiz Akovser bende senin gibi mi yapsam kizlari uyarayim son mesajimda iste bi 5 sayfayi okumayin diyeiyi fikirmis sevdim walla
Iiiyyy pisleracele yazdim napim
Hem sen benim nickimi bile ne kadar sonra ogrendin haksiz miyim
Aaaay tamam kptanım tamam yememYok yokk böyle muhabbetleri okumak hoş oluyor, gülüyorsun keyfin yerine geliyor, bırak okusunlar
Sorma ya daha diğerine alışamadan nick değiştirdin, buna da alışmam zaman aldı napim
Yok kızzz bu saatte ne bitteriTakımı kapattırmayın bana
Aynen niye de olmayalım, minyon fit oluruz
Yemeğin diyeceğin yerde ettiğin laf mı şimdi
Kolay gelsin canım, uyumazsam konuşuruz gece :)
Hee mesele ödülü kaybetmekse tmm yemiyiveririz,bitterde ozaman seyy yapabiliriimm turk kahvesinde sekersize gecis yaparim yaninada bir kare bitter cikolata eklerim nasi fikiir
Etiketlerimm tabisii cikolata soz konusuuu burda
Hicc aklimizda yoktuu ama sen soktun kafamizaa
Nick demiskenDahlia_ caniiimm sana komserimm diyesim geliyo nedense akovser komserle bagdastirdiiimm ben anlami nedir nickinin
Nick değişme muhabbeti ne yaaay yine bişey kaçırdım çatlıyciiimmm bna da anlatsanızaaaaa
İlla ki o bitteri yiyeceksin yanii
Ama şekerli kahve içeceğine bitter yemeni tercih ediyorum
Ben unuttum bir an çikolataya karşı ne kadar hassas olduğumuzu
Bana komiserim diyen ilk kişi değilsin
Aslı kovser yani türkçesi kevser.. İlk nickim başkaydı, değiştirirken de en az 3 nick yazmamı istediler hangisi olursa artık.. Kovser olmayınca akovser oldu.. A nerden çıktı dersen tam hatırlamıyorum, ama nişanlımın baş harfi romantik bir anıma denk gelmiş olabilir
Bizim @Kyohei14 uzun bir süredir burdaydı ama ben nickini ezberleyemiyordum.. Etiket yaparken her defa nickini bulup bakıyordum.. Bir gün bir delilik yaptım bunu kendisine söyledimOnu diyor benim nickimi ne kadar sonra öğrendin diye.. Onu da geç başlarda nicki başkaydı, yine böyle garip birşeydi (gece gelip beni öldürecek ) daha ona alışamadan değiştirdi..
U neydi gııızzzz
sag bastakini deneyebiliriizz
U neydi gııızzzzSoldaki 2. Fotoğraf ne öyle ya ben yere eğilsem anam babam sayıyom
sag bastakini deneyebiliriizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?