hoşgeldin hayırlı olsun. 4-5 kişi diyetisyene gidiyoruz biz de, herkesin farklı listesi... bakalım senin nasıl olacak
Takima hosgeldin cnm:)Tesekkur ederim.Bebegimin süt alerjisi var.o yuzden süt ve süt urunleri yok.ilk gunum iyi geciyor simdilik.gunluk menuyu ne zaman veriyoruz cnm.
canım sen şu soğan kürünü nasıl yapıyosun tam olarak anlatırmısın. akşam kaynatıp içiyosun ama su kaynadıktan sonramı atıyosun soğanı içine. bide 1 bardak mı 2 bardak mı kaynatıyosun suyu. faydasını gördünmü . ay bilmiyorum ya içsemde sabahları aç karnıma felaket olucam gibi. bana yaptığın şeyleri anlatırmısın
Hosbuldum canimTakima hosgeldin cnm:)
arkadaslar boynum agrıyor ya bu mekıgı cekemıyorum ben dun platese gıttım orda da cekım derken kafamı cok sıkıyorum. bı beceremıyorum su ıcı
mekık yarısıda mı var aman hocam yapmayn etmeyn dun plateste yapdım heryerm agrıyor yapamıom onu ben yaÇok özür dilerim ya, mekik yarışmasını unuttum
Dün liste hazırlayacaktım aslında ama site çok takıldı yapamadım..
Gergin oluyorsun demek ki..
Spor yaparken hele de pilates tam rahat olmalısın, nasıl desem hareketlerin akışına bırakmalısın kendini :)
Mekik videosu izle mutlaka, söylenenleri de çok iyi dinle..
Zamanla alışırsın..
Boşver bizde yarışma bitmez:)) Yarın yeni yarışma yapalım jj nasıl :)))
Ay uzuldum canim ya :/ergenlik sivilceleri icin dr gityin oda sana krem falan verdi de sonra mi sikayetlerin basladi dogrumu anladim ben?
Heheh istedigin sekle girebilmek
Aman yarabbm birikmis.saufalarrr
mekık yarısıda mı var aman hocam yapmayn etmeyn dun plateste yapdım heryerm agrıyor yapamıom onu ben ya
ya platese bı ıkı hafta oncede gıtmısdm daha ıyıydı bu sefer dun cok kasdım kendımı plates dedııgım yatarak yapıoz squat falan aletlı dııl ama su mekıkde kafamı dırek kaldırmaya calısıorum demek orda hata yapıyorum.
Anladim canim:/cok gecmis olsun benim genelde pek olmazda regl doneminde yuzumde 1 2 tane cikar ama gunleece kalir cok sinir bozucuOlur mu hiç öyle şey..
O kadar yaptınız, haksızlık olmasın, hem yarışmanın heyecanı da kaçar :)
Süper olur, bakalım kızlar de diyecek :)
Ben anlatmaya başlasam çıkamam işin içinden
Ergenlik sivilceleriydi ama saç diplerime de çıkıyordu..
Doktor da bu yaşlarda olur falan filan deyip iğne, ilaç, krem verdi..
Yazdıklarım bana ilacın etkisiydi..
Bende şu an seboreik dermatit var, neden başladı bilmiyorum ama tedaviden sonra bu duruma geldim..
Belki de ilacın başka bir yan etkisinden oldu bu da..
Ben de tam sana yazacaktım nerdesin yoksun diye
Gelmezsen böyle olurr
Sadece mekik değil canım, günlük egzersiz yarışmaları yapıyoruz..
Geçen günkü mekikti :)
Yarın jumping jack yapalım diyoruz :)
evet canım yazmışsındır diye baktım ama geçmişte göremedim. sabahlarıda mı kaynatıp içiyosun. bi deniyim akşama inşallah içebilirim ya gözüm korktu şuan. içemem gibi geliyo. olmadı ağzıma naneli sakız vs atarım öyle içmeye çalışrım. pazartesiden beri acaip takıntı oldu bende daha da yanıyo sanki yüzüm. inşallah içebilirim ya, maydanoz kürünü denemiş olsan onu daha kolay içebilirdim gibi geldi soğan ay ne biliyim. sağol canım benim deniycem akşam yazarım içip içemediğimi
Canım, daha önce sorduğunda cevap yazmıştım sana sanırım görmedin.. Yani cevap yazmadığımı düşünme diye diyorum :)
Ben 10 gün sabah, akşam yemekten önce 1 bardak içtim..
1 tane avuç içi kadar soğanın sadece üst kabuğunu çıkart, yıka, 4-e bölüp 1 bardak kaynayan suya at..
5 dakika kısıt ateşte kaynat (fazla kaynatma suyunu çekiyor, hatta suyunu 1 bardaktan azıcık fazla koy), sonra ılımaya bırak.. Çok soğutma, içelebilir sıcaklıkta olsun..
İstersen limon sıkıp da içebilirsin..
Çok faydasını gördüm, normal sivilcelerim hala ufak tefek çıkıyor ama yanaklarımda deri altında kalan kocaman sivilcelerim yok artık.. Hergün bir yenisiyle uyanırdım o sivilcelerin ama soğan küründen 1 ay geçti sadece 1 tane çıktı o da regl dönemim olduğu için, hem eskilerden çok çok küçüktü.. Çabuk da geçip gitti, önceden günlerce kalırdı, hem de acıyordu, yüzüme dokunamıyordum..
Yüzüme yaptığım hiç bir şeyden fayda görmedim diyebilirim..
Gördüğüm de bir kaç günlük, sonra yine eski haline dönüyordu, o yüzden içten kurutmaya başladım..
Bir tek antiseptik sabun aldım eczaneden onun faydasını gördüm ama o da aşırı kurutuyordu yüzümü..
3 tane kullandım yanlış hatırlamıyorsam, şimdi bıraktım, ama derimi kurutsa da iyi oluyordu çünkü aynı anda sivilceler de kuruyordu.. Nemlendiriciyle kullanırsan iyi olur bence..
Ben şu an maydanoz kürü yapıyorum 1 aylık, 15 günü bitirdim, şimdi ara vermeliyim, bir kaç gün sonra tekrar 15 gün içeceğim.. Bunu şimdilik tavsiye edemiyorum çünkü ben de henüz fayda görmedim.. Başlarda sivilceler artacak diye okudum aynen öyle oldu.. Yüzüm hatta iyi de sırtımda, göğsümde çıkmaya başladılar.. İçmeye devam edeceğim, faydası olacağına inanıyorum çünkü.. Sen şimdi istersen soğana başla, ben de 20 gün falan sonra maydanozu bitirmiş olurum, o zaman net birşey söyleyebilirim..
Tesekkur ederim.Bebegimin süt alerjisi var.o yuzden süt ve süt urunleri yok.ilk gunum iyi geciyor simdilik.gunluk menuyu ne zaman veriyoruz cnm.
Canlar, yarın jumping jacks yarışması yapalım mı ?
Öyle yaparsan bir sakatlık olur sonra..
Hocandan yardım istesen daha iyi olur..
Canlar, yarın jumping jacks yarışması yapalım mı ?
yapalım inşallahCanlar, yarın jumping jacks yarışması yapalım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?