Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim canim:/cok gecmis olsun benim genelde pek olmazda regl doneminde yuzumde 1 2 tane cikar ama gunleece kalir cok sinir bozucu

Çok sağol canım benim :)

Sabah, akşam taze olarak yapacaksın canım..
Kırmızı ve de çimlenmiş soğan olmamasına dikkat et..
Maydanoz da pek sevilecek birşey değil aslında, posasıyla beraber içilmeli, afedersin çıkaracak gibi oldum kaç kere..

guzelmıs bacak ac kapa ne kadar yarıs oluyor kı

ne zamana kadar bu jj yarışı ben 500 tane yaparım

Yarın sabahtan akşam saat 22-ye kadar canlar :)

Bugünün menüsü
Sabah 2 haslabmis yumurta 2 dilim ekmek
Ögle lahana sarmasi 5 adet 1 dilim ekmek marul
Ara 1 muz 1 elma
Aksam yogurt etli bezelye yemegi 3 yemek kaşığı 1 dilim ekmek
Ara 2 fincan kayisi çayı
Su 2.5 litre
Spor yapamadim malum misafirlerim gidiyor yarin ama cunartesi telafi edecegim allah nasip ederse

ay hadi ya kokusu yoktur diye içebilirim dedim onuda. ay ben bu akşam bi aktara mı gitsem acaba bişeyler verir belki hem yürüyüş olur bana. akşama sadece yoğurtla kapatıcam günü yarın eksi çıkmak için. ben bide istifra edemiyorum çocukluğumdan beri sayılıdır yani. öyle olunca da bütün günüm zehir oluyo, başıma vuruyo sonrası

Koku, tat konusunda sıkıntı yok ama posası mide bulandırıyor, içene kadar yani.. Bilmiyorum belki de beni bu kadar etkiliyor..
Senin sivilcelerin nasıl ? Sadece yüzünde mi yoksa vücudunda da varmı ?

Yüzünü toparlamak, kızarıklıklarını geçirmek, sivilceleri kurutmak ve aynı anda lekeler için pirinç unu maskesi çok güzel.. İstersen onu da bir dene.. 2-3 kaşık pirinç ununu sütle karıştır macun kıvamına gelene kadar karıştır yüzüne sür.. Kuruduktan sonra ılık suyla yıka..

Sinoz diye bi markanin maskesini duydum bende guzel diyorlar. Önümüzdeki ay almayi planliyorum. Sivilce lekelerine filan da iyi geliyormus

bunu da deniyim ben canım çok sağol

kızlar menüm
1. öğün
2 yum ile karnabaharlı omlet
peynir
zeytin şekersiz çay

2. öğün
kabağı tost makinasında presleyip üzerine yoğurt ve pulbiber döktüm
boll salata
sonrasında sütlükahve

su 2,5 tamamlicam
spor
50 dk yürüyüş,100 twist

Cok aksi bi gun benim icinn mutsuzum

Yok ölçüm yapma fırsatım olmadı malesef ama farkedebiliyorum fazlalıklarımın sıkılaşmaya başladı :)

Hareketler çok zorlayıcı değil abla benide cezbeden o oldu sanırım :) yoksa Allah biliyor çoğu zaman slim in 6 yapmak için çok üşeniyorum kendimle savaş veriyorum adeta :)

Hareketler çok zorlayıcı değil abla benide cezbeden o oldu sanırım :) yoksa Allah biliyor çoğu zaman slim in 6 yapmak için çok üşeniyorum kendimle savaş veriyorum adeta :)

Paylaşmakla çok iyi yapmışsın canım yazıyı çok beğendim azcık durup düşünmek için harika bir fırsat not defterime kaydettim hemen :)

Anladığım kadarıyla sivilce problemin var canısı bi ara bendede vardı ne yaptıysam geçmedi en son cildimin nem dengesini düzeltince kayboldu hepsi çok şükür :) Ne yazık ki sivilceler gitsin diye kullandığımız herşey daha da cildimizi kurutuyor canım dikkat et sende :)

Sen nasıl başardın canım, 2 gündür takıntı yaptım ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…