- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
Anladim canim:/cok gecmis olsun benim genelde pek olmazda regl doneminde yuzumde 1 2 tane cikar ama gunleece kalir cok sinir bozucu
evet canım yazmışsındır diye baktım ama geçmişte göremedim. sabahlarıda mı kaynatıp içiyosun. bi deniyim akşama inşallah içebilirim ya gözüm korktu şuan. içemem gibi geliyo. olmadı ağzıma naneli sakız vs atarım öyle içmeye çalışrım. pazartesiden beri acaip takıntı oldu bende daha da yanıyo sanki yüzüm. inşallah içebilirim ya, maydanoz kürünü denemiş olsan onu daha kolay içebilirdim gibi geldi soğan ay ne biliyim. sağol canım benim deniycem akşam yazarım içip içemediğimi
guzelmıs bacak ac kapa ne kadar yarıs oluyor kı
ne zamana kadar bu jj yarışı ben 500 tane yaparım
ay hadi ya kokusu yoktur diye içebilirim dedim onuda. ay ben bu akşam bi aktara mı gitsem acaba bişeyler verir belki hem yürüyüş olur bana. akşama sadece yoğurtla kapatıcam günü yarın eksi çıkmak için. ben bide istifra edemiyorum çocukluğumdan beri sayılıdır yani. öyle olunca da bütün günüm zehir oluyo, başıma vuruyo sonrasıÇok sağol canım benim :)
Sabah, akşam taze olarak yapacaksın canım..
Kırmızı ve de çimlenmiş soğan olmamasına dikkat et..
Maydanoz da pek sevilecek birşey değil aslında, posasıyla beraber içilmeli, afedersin çıkaracak gibi oldum kaç kere..
Yarın sabahtan akşam saat 22-ye kadar canlar :)
ay hadi ya kokusu yoktur diye içebilirim dedim onuda. ay ben bu akşam bi aktara mı gitsem acaba bişeyler verir belki hem yürüyüş olur bana. akşama sadece yoğurtla kapatıcam günü yarın eksi çıkmak için. ben bide istifra edemiyorum çocukluğumdan beri sayılıdır yani. öyle olunca da bütün günüm zehir oluyo, başıma vuruyo sonrası
Sinoz diye bi markanin maskesini duydum bende guzel diyorlar. Önümüzdeki ay almayi planliyorum. Sivilce lekelerine filan da iyi geliyormusKoku, tat konusunda sıkıntı yok ama posası mide bulandırıyor, içene kadar yani.. Bilmiyorum belki de beni bu kadar etkiliyor..
Senin sivilcelerin nasıl ? Sadece yüzünde mi yoksa vücudunda da varmı ?
Yüzünü toparlamak, kızarıklıklarını geçirmek, sivilceleri kurutmak ve aynı anda lekeler için pirinç unu maskesi çok güzel.. İstersen onu da bir dene.. 2-3 kaşık pirinç ununu sütle karıştır macun kıvamına gelene kadar karıştır yüzüne sür.. Kuruduktan sonra ılık suyla yıka..
bunu da deniyim ben canım çok sağolKoku, tat konusunda sıkıntı yok ama posası mide bulandırıyor, içene kadar yani.. Bilmiyorum belki de beni bu kadar etkiliyor..
Senin sivilcelerin nasıl ? Sadece yüzünde mi yoksa vücudunda da varmı ?
Yüzünü toparlamak, kızarıklıklarını geçirmek, sivilceleri kurutmak ve aynı anda lekeler için pirinç unu maskesi çok güzel.. İstersen onu da bir dene.. 2-3 kaşık pirinç ununu sütle karıştır macun kıvamına gelene kadar karıştır yüzüne sür.. Kuruduktan sonra ılık suyla yıka..
Paylasmissin canim tesekkurler:)
Kiz bana abla demene gerek yok20 yasindayim daha ben aramizda 1 yas bile yokki
Cok aksi bi gun benim icinnOlur mu hiç öyle şey..
O kadar yaptınız, haksızlık olmasın, hem yarışmanın heyecanı da kaçar :)
Süper olur, bakalım kızlar de diyecek :)
Ben anlatmaya başlasam çıkamam işin içinden
Ergenlik sivilceleriydi ama saç diplerime de çıkıyordu..
Doktor da bu yaşlarda olur falan filan deyip iğne, ilaç, krem verdi..
Yazdıklarım bana ilacın etkisiydi..
Bende şu an seboreik dermatit var, neden başladı bilmiyorum ama tedaviden sonra bu duruma geldim..
Belki de ilacın başka bir yan etkisinden oldu bu da..
Ben de tam sana yazacaktım nerdesin yoksun diye
Gelmezsen böyle olurr
Sadece mekik değil canım, günlük egzersiz yarışmaları yapıyoruz..
Geçen günkü mekikti :)
Yarın jumping jack yapalım diyoruz :)
Etkilemez olurmu, mide dolu haliyle
Güle güle kirlet canım :))
Çok zor, o göbek nasıl düz öyle, bekarkende düz değildiki benim. Yinede hayal etmek güzel:))
Ne kadar incelme oldu peki, ölçüm yapmışmıydın?
Günaydın canım, iyi sayılırım.
Şu kaptan kız olduk bir de
Şimdikine alıştım artık, başlarda garip geliyordu artık gelmiyor
Üşenmedim kalkıp eğildimYapabiliyorum
Afiyet olsun canım..
Çok sağol canım benim..
Deneyeceğim ben de :)
Gerçi bende denge problemi var, hele o ilk hareketi nasıl yaparım bilmiyorum
Kolay gibi görünüyor ama eminim düşmemek için çabalamam gerekecek :)
Afiyet olsun ablacım :)
Bugün barbunyadan uzak duralım :)
Güzel olmuş canım :)
Afiyet olsun :) Artıyla gelme yarın
aaaa cidden deli çıktı bu kızz
Canım, akşamdan yapılan berbat oluyor.. Günlük hazırlanan da çok güzel diyemem ama ikisini de denemiş biri olarak kaynatıp içmek daha iyi.. Geceden kalanın felaket kokusu oluyor bir de.. Hem rahat içmek neredeyse imkansız, ben hep burnumu tutup içtim, yanımda da mutlaka birşeyler koydum limon, kivi gibi.. İçtikten sonra bunları da yiyordum, ama burnumu bırakmadan.. Bırakırsan ağzından tadı gitmediği için miden bulanır..
Sen böyle kete yersen ben zalım olurum tabii
Sağol canım benim :)
Allah yardımcın olsun canım..
Ne desem bilemedim..
Hiç bir işimiz kolay değil ki, bir de üst üste gelince dayanılmaz bir hal alıyor..
Keşke başka yerde çalışma imkanın olsa ama şu an iş bulmak başlı başına dert zaten..
Kek dışında güzel olmuş canım :)
Ne güzel yazıymış..
Yazıcan duvara, gidip gelip okuyacaksın :)
Şu kaptan kız olduk bir de
Şimdikine alıştım artık, başlarda garip geliyordu artık gelmiyor
Üşenmedim kalkıp eğildimYapabiliyorum
Afiyet olsun canım..
Çok sağol canım benim..
Deneyeceğim ben de :)
Gerçi bende denge problemi var, hele o ilk hareketi nasıl yaparım bilmiyorum
Kolay gibi görünüyor ama eminim düşmemek için çabalamam gerekecek :)
Afiyet olsun ablacım :)
Bugün barbunyadan uzak duralım :)
Güzel olmuş canım :)
Afiyet olsun :) Artıyla gelme yarın
aaaa cidden deli çıktı bu kızz
Canım, akşamdan yapılan berbat oluyor.. Günlük hazırlanan da çok güzel diyemem ama ikisini de denemiş biri olarak kaynatıp içmek daha iyi.. Geceden kalanın felaket kokusu oluyor bir de.. Hem rahat içmek neredeyse imkansız, ben hep burnumu tutup içtim, yanımda da mutlaka birşeyler koydum limon, kivi gibi.. İçtikten sonra bunları da yiyordum, ama burnumu bırakmadan.. Bırakırsan ağzından tadı gitmediği için miden bulanır..
Sen böyle kete yersen ben zalım olurum tabii
Sağol canım benim :)
Allah yardımcın olsun canım..
Ne desem bilemedim..
Hiç bir işimiz kolay değil ki, bir de üst üste gelince dayanılmaz bir hal alıyor..
Keşke başka yerde çalışma imkanın olsa ama şu an iş bulmak başlı başına dert zaten..
Kek dışında güzel olmuş canım :)
Ne güzel yazıymış..
Yazıcan duvara, gidip gelip okuyacaksın :)
Vaaay guzel ama zor gibi deneyecegim
Aşağıdaki yazı çok hoşuma gitmişti.Yazını okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim...
Civan'a bakıyorum da, düşüyor kalkıyor, düşüyor yeniden deniyor, düşüyor canı acıyor, yine kalkıyor hiç vazgeçmiyor. Azmin ne olduğunu çocuklar öyle güzel gösteriyor ki.
Cemre'ye ne kadar kızsam da bana küsmüyor. Bir isteğini geri çevirince sinirleniyor, bağırıyor ama beni sevmekten vazgeçmiyor. Beklentisiz seviyor hem de. Sevmenin ne olduğunu çocuklar öyle güzel gösteriyor ki.
Bazı yetişkinlere bakıyorum da, azmin yerine hırsı, sevginin yerine nefreti koymuşlar. Amaca giden yolda her şey mübah düsturuyla yakıp yıkmaktan çekinmiyorlar.
İnsanı hırs kadar çirkinleştiren bir duygu daha var ki o da kıskançlıktır kanımca. Kendinde olmayanı bir başkasında görünce buna tahammül edememeyi ve saldırganlaşmayı anlayamıyorum. Ya da kendi sahip olduğu maddi&manevi herhangi bir şeyin, bir başkasında olmaması kişiyi daha üstün kılmaz ki. Başkalarının hayatlarını kurcalarken, başkalarının doğru ve yanlışlarını takip ederken, arada ziyan olan bir hayat var bunu nasıl görmez? Bir hayat daha yaşama imkanımız yok. İki dakika öncesine geri dönme şansımız yok. İnsanın zamanı, hırs ve kıskançlığa kurban edilecek kadar değersiz değil ki.
Çocuklara daha çok bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu şiddetle tavsiye ediyorum. Aceleci ve sabırsız bir yetişkin gibi değil, bir öğrenci gibi çocukların dünyasına konuk olmak lazım. Unuttuğumuz tüm değerler ziyadesiyle var o dünyada çünkü. Sevgi, azim, masumiyet, merhamet, adalet. Çocuklardan öğrenecek, onlara bakarak yeniden hatırlamamız gereken çok şey var.
Hahahhahaha kızlar simdi 1.sayfadan baktimda 8 kisinin hedef killosu 55 olmakmisne tesadüf dimi
Neyseki benim hedef kilom 541 kiloyla farkli hedef koymusum
Kızlar bugün yaklaşık 1,5 2 km yürüdüm. Aktara gittim kükürt sabunuyla siyah maske aldım. Heşil çay ve chia tohumu aldım. Tohumu yoğurda karıştırdım bekliyorum. 60 kere de jj yaptım. Devam edicem bakalım hem yüzümü hem fiziğimi düzelticem
Sen nasıl başardın canım, 2 gündür takıntı yaptım ben bu işiAnladığım kadarıyla sivilce problemin var canısı bi ara bendede vardı ne yaptıysam geçmedi en son cildimin nem dengesini düzeltince kayboldu hepsi çok şükür :) Ne yazık ki sivilceler gitsin diye kullandığımız herşey daha da cildimizi kurutuyor canım dikkat et sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?