- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
Oyleyim galiba canimMarjinal insansın canısı herkes düz hesap 55 diyip geçiyor :)
Bugünün menüsü
Sabah 2 haslabmis yumurta 2 dilim ekmek
Ögle lahana sarmasi 5 adet 1 dilim ekmek marul
Ara 1 muz 1 elma
Aksam yogurt etli bezelye yemegi 3 yemek kaşığı 1 dilim ekmek
Ara 2 fincan kayisi çayı
Su 2.5 litre
Spor yapamadim malum misafirlerim gidiyor yarin ama cunartesi telafi edecegim allah nasip ederse
Lekeye iyi geliyorsa ben de bir araştırayım..Sinoz diye bi markanin maskesini duydum bende guzel diyorlar. Önümüzdeki ay almayi planliyorum. Sivilce lekelerine filan da iyi geliyormus
kızlar menüm
1. öğün
2 yum ile karnabaharlı omlet
peynir
zeytin şekersiz çay
2. öğün
kabağı tost makinasında presleyip üzerine yoğurt ve pulbiber döktüm
boll salata
sonrasında sütlükahve
su 2,5 tamamlicam
spor
50 dk yürüyüş,100 twist
Cok aksi bi gun benim icinnmutsuzum
Ben iyiyim canım srn nasılsın, kız dondurma çektirdin canımı yaMerabaaa kizlar nabersiniz
Bende iyiyim canim coook caysizimBen iyiyim canım srn nasılsın, kız dondurma çektirdin canımı ya
Kpss derdi .fotografimin guncelligi dolmuş ve basvuru bugun 23.59a kadar surmesine ragmen ben saat 17yi gecirdigim icin bu yarisi giremeden kaybettim cok istemistim bu sene girmeyi . Sorumsuzlugumdan dem vuruyolar once yapsaymisim falan ama daha once sisteme girdigimde fotografim gayette duruyordu ne bileyim ben böyle olacaginiAfiyet olsun canım..
Lekeye iyi geliyorsa ben de bir araştırayım..
Kabak yeni şekil almış
Afiyet olsun canım..
Hayırdır canım, ne oldu ??
Canim.hosgeldin sende okuyamadim mesajlarin hepsini burdan iletiyim :)Iyi aksamlar
Sabah
.1 yumurta
.4 ceri domates
.1 salatalik
.5 dal roka
.2 ceviz
.1 kupa çay
.2 hurma
ARA... Bitki cayi
ÖĞLE
.Tarhana
.yesil salata
.barbunya
1 dilim ekmek
AKŞAM
.tarhana
.6 kaşik bakla
.yesil salata
2.5 lt su
Spor 175 ip atlama
Afiyet olsun canım..
Lekeye iyi geliyorsa ben de bir araştırayım..
Kabak yeni şekil almış
Afiyet olsun canım..
Hayırdır canım, ne oldu ??
anladım. tek çocuk şu an dimi...eğer tekse kardeş falan istemiyordur ilginin bölüneceğini düşünerekten.
bizim ağlamamız kısa sürer, konuşmakla ikna olan bir çocuk. ve çok sosyal, çevresinde çok seviliyor yürümeye başladığından beri herkes yağmurla oynamak istiyor uyumlu bir çocuk. yemek uyku hiç öyle problemlerimiz olmadı çok şükür bin şükür. tek sıkıntımız ağlayarak istememiz.
mızmızlanma olayı da sonradan başladı. kızım diyorum, hayatta ağlanacak o kadar şey var ki, gözyaşlarına yazık yavrum diyorum artık..bazen bize de diyor yeter artık ilgilenin benimle diye, demek ki yeterli görmüyor ama ona rağmen de bize kızıyor niye kardeş yapmıyorsunuz kardeşim olsun herkesin kardeşi var diyorah yawrum diyorum inşaALLAH, annen verirse kiloları olacak. o zaman spor yap, belini incelt diyor ayy neysee hem gülerim hem ağlarım halime.
kötü olmuş ama olsun canın sağ olsunKpss derdi .fotografimin guncelligi dolmuş ve basvuru bugun 23.59a kadar surmesine ragmen ben saat 17yi gecirdigim icin bu yarisi giremeden kaybettim cok istemistim bu sene girmeyi . Sorumsuzlugumdan dem vuruyolar once yapsaymisim falan ama daha once sisteme girdigimde fotografim gayette duruyordu ne bileyim ben böyle olacaginiyani kafam zaten anne oldum olali asiri dalgin yani hersey bulanık gibii .moralim asiri bozuk
İyi akşamlar menún güzel olmusIyi aksamlar
Sabah
.1 yumurta
.4 ceri domates
.1 salatalik
.5 dal roka
.2 ceviz
.1 kupa çay
.2 hurma
ARA... Bitki cayi
ÖĞLE
.Tarhana
.yesil salata
.barbunya
1 dilim ekmek
ARA Kivi.antep fistik
AKŞAM
.tarhana
.6 kaşik bakla
.yesil salata
2.5 lt su
Spor 175 ip atlama
tesekkur ederim canim herseyde vardir bi hayir diyerek teselli ediyorum kendimiyerim ben onu
canım hemen hemen 2 yaşında bir kardeşi var
tabiki kıskanıyor, kardeşi erkek olunca oyuncaklar falan ilgi farklı oluyor, öyle olunca kavga da daha az oluyor
ama tabi bizimki hala ben prensesim edasında
sen elinden geldiğince sakin olmaya çalış canım
bunlarda geçecek diye düşün
kötü olmuş ama olsun canın sağ olsun
BUGÜNKİ MENÚMDÜNKİ MENÚM
SABAH
1fincan yesil cay,1dilim kepek ekmek
1haslanmış yumurta,5 zeytin
Beyaz peynir 1tatli kaşğı pekmez
Marul maydanoz salata
ARA
1bardak sút 1avuc kadar beyaz leblebi
AKŞAM
4 Kaşık ıspanak,1 kase kadar bulgur pilavı
Yesillkli salata
9 da 1kase yogurt limonlu pul biberli
2.5 lt su 1 saat sabah yüryüş
BUGÜNKİ MENÚM
SABAH
1fincan yeşil çay ,1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekemekten beyaz peynirli domatesli yesil biberli sandvç
ARA
1Fincan türk kahvesi
ÖĞLE
1 Kase çorba ,1 alabalk fırında,yeşillkli salata limonlu zeytinyağlı
AKSAM
4 Kaşık ıspanak 1kase çorba
1kase yoğurt
2.5 lt su 1 saat sabah yürüyüş 3 fincan maydanoz suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?