- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı : 1haş. Yumurta 2kk peynir 4 zeytin 1dilim kepek ekmek
Ara 3 mini galeta
Öğlen: 1kase sebzeli tabuk çorbası
1 porsiyon karnabahar
3 çiğ köfte
Salata yarım kase yoğurt
Akşam 1tatlı kaşığı chia tohumu, 3kaşık yoğurt, 1kabak
Su 2,5 lt
2 km yürüyüş 100 jj
Kpss derdi .fotografimin guncelligi dolmuş ve basvuru bugun 23.59a kadar surmesine ragmen ben saat 17yi gecirdigim icin bu yarisi giremeden kaybettim cok istemistim bu sene girmeyi . Sorumsuzlugumdan dem vuruyolar once yapsaymisim falan ama daha once sisteme girdigimde fotografim gayette duruyordu ne bileyim ben böyle olacaginiyani kafam zaten anne oldum olali asiri dalgin yani hersey bulanık gibii .moralim asiri bozuk
Iyi aksamlar
Sabah
.1 yumurta
.4 ceri domates
.1 salatalik
.5 dal roka
.2 ceviz
.1 kupa çay
.2 hurma
ARA... Bitki cayi
ÖĞLE
.Tarhana
.yesil salata
.barbunya
1 dilim ekmek
ARA Kivi.antep fistik
AKŞAM
.tarhana
.6 kaşik bakla
.yesil salata
2.5 lt su
Spor 175 ip atlama
Ay benim bi arkadaşım vardı o da öyleydiÇiğköfffteeee miiiüüf çok severim her zaman dilimde olurrr çiğköfte krizlerine girdiğim zamanlar olur şimdi bile çiğköfteyi görünce çıldırdımmm Allahım yarın olsa da gidip çiğköfte alsam menü çok güzel canımm spor ve su da güzel
İyi akşamlar kızçeler Menümü paylaşıyorumm
Sabah
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
2 mini galeta
Ara
2 salatalık
Akşam
1 kase çorba
Büyük bir tabak sossuz yeşillik salata
30 mekik 4.000 adım 1 litre su (allahım suyu arttırmam için bana yardım et,amin.)
Caniim tilya kurunu tiroit problemi olanlara onermiyor bizzat sordumkızlar İbrahim Saraçoğlunun Tilya Kürü videosu var lütfen dinleyin
Ay benim bi arkadaşım vardı o da öyleydi
Bende seviyorum ama öyle krize giricek kdar değil
Teşekkürler canııım
Kaptanim yarin +cikabilirim regl donemine girdim ve davul gibiyim@AKovser
Sayi olarak nasil ayarlicaz kaptanimm :)Canlar, yarın jumping jacks yarışması yapalım mı ?
İlk iki gün artı oluyor benim genelde canım sonrasında normale dönüyor ama o iki gün en az 1 kg oynuyor..Regl döneminde kilo farkı çok oluyor mu kız bende buaralar olacağım galiba çok asabiyimmm (mazeretimm var :))))
Resmen.beni anlattin ama dediklerine de yuzde yuz katiliyorum bu platform bana da iyi geldi :)Canım bende senin gibiydim, millet dalga geçer olmuştu yinemi diyettesin diye. Başlıyorsun bir hırsla sonra önüne bişey çıkıyor hoop bakmışssın yine baştasın. yaklaşık 7-8 yıl 70 altına hiç düşmedim. Ama burda gerçekten destekle sabırla başarılamayacak şey yok. Şimdi 60 altına düşeyim diye çabalıyorum.
Geçen hafta güzel geçmişti. Ama bu hafta aynı şevkle devam edemedi, bi şekilde aksıyor yani. Toparlanmak için bi hedef lazım. Bak @AKovser iki yarışlar düzenleyecek. Gerçekten işe yarıyor, hırs yapıyorsun.
Yol uzun sabretmek zor, ama ulaşılmayacak bişeyde değil. Motivasyonunu hiç düşürme, eni sonu olacak , bizim elimizde. Direncin kırıldıkça yaz buraya, yeme isteğin olduğunda, inan hepimiz tam destek hep destek yanında oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?