Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çiğköfffteeee miii üüf çok severim her zaman dilimde olurrr çiğköfte krizlerine girdiğim zamanlar olur şimdi bile çiğköfteyi görünce çıldırdımmm Allahım yarın olsa da gidip çiğköfte alsam menü çok güzel canımm spor ve su da güzel

Bugünki menüm

Sabah
1 haş yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Salatalıj domates

Ara
1 avuç leblebi

Öğlen
1/2 tabak taze fasülye
Fırında köfte 2 tane

Ara
1/2 muz
1/2 elma

Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak taze fasülye

1 saat dışarda yürüdüm
30 dakika kadar mezdeke falan karışık dans türleri oynadım

Su 1,5 lt oldu

Üzülme canım vardır bunda da bir hayır . Seneye girersin inşallah :))

Aramıza hoşgeldin canım gelir gelmez çok güzel bir menüyle geldin :)) kaç kilosun canım

Ay benim bi arkadaşım vardı o da öyleydi
Bende seviyorum ama öyle krize giricek kdar değil
Teşekkürler canııım

Kız hiç bir şey yememişsin ki yarın tartıda beni geçmek için böyle yaptın değil miii vay seni senii

Ay benim bi arkadaşım vardı o da öyleydi
Bende seviyorum ama öyle krize giricek kdar değil
Teşekkürler canııım

Kaç kalori var acaba çiğköfte de ? Eskiden her gün olsa her gün yerdim hiç bıkmadan bol acılı limonu sıktın mı nar ekşisini de koydun mu marulun arasına sarıcan ufff tadından yenmez

İyi akşamlar kızlar kaç gündür gelemedim kızım ancak normale dönüyor aşı sonrası.. çocuk sanki huy değiştirdi gece 1 den önce uyumaz oldu iki gece araba ile gezdirdik öyle uyutabildik.. çok zor bir haftaydı yani benim için burayı da aksattım diyeti de bu arada tabii..

Resmen.beni anlattin ama dediklerine de yuzde yuz katiliyorum bu platform bana da iyi geldi :)

Colorayzn canım sınav başvurunu yapamamışsın çok üzüldüm ne talihsizlik olmuş öyle ya ben de yds ve alese başvurdum fotoğraf duruyordu ama bunların sağı solu belli olmaz umarım bende de aynı şey olmaz.. gerçekten ben de anne olduktan sonra çok dağıldım uykusuzluktan beyin hücrelerim mi ölüyor nedir bilmem :) allah yardımcımız olsun vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…