Gramaj bazinda azicik oluyo diye biliyorumRegl döneminde kilo farkı çok oluyor mu kız bende buaralar olacağım galiba çok asabiyimmm (mazeretimm var :))))
sağol canım sen nasılsın? kalori diyetine devam mı? :)Merabaaa kizlar nabersiniz
afiyet olsun menü çok güzel :)Iyi aksamlar
Sabah
.1 yumurta
.4 ceri domates
.1 salatalik
.5 dal roka
.2 ceviz
.1 kupa çay
.2 hurma
ARA... Bitki cayi
ÖĞLE
.Tarhana
.yesil salata
.barbunya
1 dilim ekmek
ARA Kivi.antep fistik
AKŞAM
.tarhana
.6 kaşik bakla
.yesil salata
2.5 lt su
Spor 175 ip atlama
afiyet olsun güzel olmuş mantı az olunca çok zarar etmiyor :)Bugünkü menüm
Sabah
2 bardak çay
Az patates püresi
1 tane nugget
peynir,zeytin
öğlen
Meyveli müsli
*türk kahvesi
bi kare bitter çikolata
Akşam
1 kase çorba
Salata
2 yk mantı
2 lt su
2000 adım yürüyüş
slim in 6 (40 dk )
afiyet olsun canım kayısı çayı hiç denemedim nasıl güzel mi tadı? :)Bugünün menüsü
Sabah 2 haslabmis yumurta 2 dilim ekmek
Ögle lahana sarmasi 5 adet 1 dilim ekmek marul
Ara 1 muz 1 elma
Aksam yogurt etli bezelye yemegi 3 yemek kaşığı 1 dilim ekmek
Ara 2 fincan kayisi çayı
Su 2.5 litre
Spor yapamadim malum misafirlerim gidiyor yarin ama cunartesi telafi edecegim allah nasip ederse
afiyet olsun canım keşke ben de senin kadar az yiyip tutabilsem kendimi :)kızlar menüm
1. öğün
2 yum ile karnabaharlı omlet
peynir
zeytin şekersiz çay
2. öğün
kabağı tost makinasında presleyip üzerine yoğurt ve pulbiber döktüm
boll salata
sonrasında sütlükahve
su 2,5 tamamlicam
spor
50 dk yürüyüş,100 twist
Az da değil aslında gülüm ya ekmek falan yemiyorm sadeceafiyet olsun canım keşke ben de senin kadar az yiyip tutabilsem kendimi :)
kaptancım hep yapamadığım zıplama hareketleri seçiyorsun yahu :)Canlar, yarın jumping jacks yarışması yapalım mı ?
aaa o nasıl bir ilaç öyle canım? allah korumuş resmenÇok çok haklısın..
Ben de akılsızlık ettim, dermatoloğa gittim kadın resmen yüzüme bakarak ilaç yazdı..
Kaç sene oldu, çocuk aklındaydım kullandıkca kullandım.. Sivilcelerin çıkmaması ne kadar mutlu etse de dudaklarımın, kollarım yaralarından bıkmıştım, gözlerim de dumanlı görüyordu artık.. En son burnumdan kan gelmeye başlayınca bıraktım.. Ruh sağlığımdan bahsetmiyorum bile.. Allah korudu ne diyeyim..
Colorayzn canım sınav başvurunu yapamamışsın çok üzüldüm ne talihsizlik olmuş öyle ya ben de yds ve alese başvurdum fotoğraf duruyordu ama bunların sağı solu belli olmaz umarım bende de aynı şey olmaz.. gerçekten ben de anne olduktan sonra çok dağıldım uykusuzluktan beyin hücrelerim mi ölüyor nedir bilmem :) allah yardımcımız olsun vallahi..
Basvurunu yaptiysan sıkıntı olcagini düşünmüyorum canim benim.Bana ceza mi yoksa iyi bisey mi zamanla gorucez napalim :/ uykusuzlugu gectim bi insan hep mi yorgun hisseder beyni bulanik hissederColorayzn canım sınav başvurunu yapamamışsın çok üzüldüm ne talihsizlik olmuş öyle ya ben de yds ve alese başvurdum fotoğraf duruyordu ama bunların sağı solu belli olmaz umarım bende de aynı şey olmaz.. gerçekten ben de anne olduktan sonra çok dağıldım uykusuzluktan beyin hücrelerim mi ölüyor nedir bilmem :) allah yardımcımız olsun vallahi..
hoşgeldin canım umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız :)Hoşbuldum arkadaşlar.insallah beraber zayiflariz.diyetisyen yardimiyla bugun basladim diyete.
aa meslektaşmışız canım ben de mali müşavirim ama şu an mesleğimi yapmıyorum 1 yaşında bir kızım var :) tekrar hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar.bende araniza katilmak istiyorum.
Kullanıcı Adı :laveyou
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:malimüşavir
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:6.5 aylik oglum var.
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.65
Kilonuz:78
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz :ameliyat ve dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem psikolojik hemde saglik için
aynen canım çok iyi anlıyorum inşallah bebişler büyüyünce eski halimize döneriz yoksa işimiz zor :)Basvurunu yaptiysan sıkıntı olcagini düşünmüyorum canim benim.Bana ceza mi yoksa iyi bisey mi zamanla gorucez napalim :/ uykusuzlugu gectim bi insan hep mi yorgun hisseder beyni bulanik hissedermoron gibi ayni tovbe yarabbim
Ay Allah seni napmadın gece geceKaç kalori var acaba çiğköfte de ? Eskiden her gün olsa her gün yerdim hiç bıkmadan bol acılı limonu sıktın mı nar ekşisini de koydun mu marulun arasına sarıcan ufff tadından yenmez
Allah seniKızlar ya sizdeki sivilce problemlerini okuyunca kendime çok kızdım . Bende de sivilceler çok var ama görünmeyen bir yerde tam da popişimdene yapsam ne etsem bir türlü gitmedi bunlar bende ki dert sanıyordum ama sevinmem lazım galiba popişi gören yok nasılsa
Chia tohumu kullanıyor musun cnmAy Allah seni napmadın gece gece
Aay 150ye tamamladım jj yi. 200 yapıp yatıcam. Sevdim ben bu chia yı pek acıktırmadı
Yüzüme bakımını yaptım saçlarımı kuruttum.Kapanış yapıcam şimdi
Insallah ne zaman kendime tam anlamıyla zaman ayirabildim ozaman iyi hissedicem ve olucamaynen canım çok iyi anlıyorum inşallah bebişler büyüyünce eski halimize döneriz yoksa işimiz zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?