Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun menü çok güzel :)

afiyet olsun güzel olmuş mantı az olunca çok zarar etmiyor :)

afiyet olsun canım kayısı çayı hiç denemedim nasıl güzel mi tadı? :)

afiyet olsun canım keşke ben de senin kadar az yiyip tutabilsem kendimi :)

aaa o nasıl bir ilaç öyle canım? allah korumuş resmen

Basvurunu yaptiysan sıkıntı olcagini düşünmüyorum canim benim.Bana ceza mi yoksa iyi bisey mi zamanla gorucez napalim :/ uykusuzlugu gectim bi insan hep mi yorgun hisseder beyni bulanik hisseder moron gibi ayni tovbe yarabbim

aa meslektaşmışız canım ben de mali müşavirim ama şu an mesleğimi yapmıyorum 1 yaşında bir kızım var :) tekrar hoşgeldin aramıza

Basvurunu yaptiysan sıkıntı olcagini düşünmüyorum canim benim.Bana ceza mi yoksa iyi bisey mi zamanla gorucez napalim :/ uykusuzlugu gectim bi insan hep mi yorgun hisseder beyni bulanik hisseder moron gibi ayni tovbe yarabbim
aynen canım çok iyi anlıyorum inşallah bebişler büyüyünce eski halimize döneriz yoksa işimiz zor :)

Kaç kalori var acaba çiğköfte de ? Eskiden her gün olsa her gün yerdim hiç bıkmadan bol acılı limonu sıktın mı nar ekşisini de koydun mu marulun arasına sarıcan ufff tadından yenmez
Ay Allah seni napmadın gece gece

Aay 150ye tamamladım jj yi. 200 yapıp yatıcam. Sevdim ben bu chia yı pek acıktırmadı
Yüzüme bakımını yaptım saçlarımı kuruttum. Kapanış yapıcam şimdi

Allah seni doğru diyorsunn ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…