Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım :) bu arada bisey soracagim bu chia tohumu gerçekten ise yarıyor mu tok tutuyor mu

aksam 1 kase bulgur pilavı çok olmuş canım

güzel olmuş canım

güzel olmuş canım ama su miktarı az olmuş

güzel olmuş canım su hariç zaten ssende farkındasın canım baya az

Allah yardımcınız olsun zor is çocuklarla uğraşmak

güzel olmuş canım

güzel olmuş canım

güzel olmuş ablacım

Kızlar kusura bakmayin.. İki üç gündür bir telaşlı geçiriyorum zamanı .. O kadar yoğun geçirdim ki günleri gelemedim mesajlar çok birikmiş gece okuyum dedim yoksa gündüz dahada birikiyor okumanın mümkünatı yok.. Bide sitede bi sorun var ekranda video açılma gibi bir ekran geliyor siteyi yavaşlatıyor sizde de var mi o sorun
neyse şimdiden Hayırlı cumalar sabah görüşürz :)

Günaydınlarr

Ben zaten daha carsamba katıldım gene de sölin güncel olsun

Kılo 67,5

23 mart menu

Mınık ekmek arası
Kasar salam yumurta zeytın
Cay

Ara
2 kayısı yesıl cay

Oglen
Izgara kofte salata ayran

Ara
Portakal
Az fındk ve yaban mersını
3 adet de etıform bıskuvu

Aksam
Muz kfleks süt 2 cevız

45 dk zumba

Chia tohumu kullanıyor musun cnm

güzel olmuş canım :) bu arada bisey soracagim bu chia tohumu gerçekten ise yarıyor mu tok tutuyor mu
chia yı dün kullandım ilk defa akşam yemeği niyetine normalde 2 öğün öncesi kullanın yemeklerden 20- 30 dk önce diye söylemişlerdi. ama ben sadece yoğurda karıştırarak ekmeksiz akşam yemeği olarak yedim ve gerçekten tok tuttu. tadı tuzu kokusuda yok o yüzden mide bulandırma gibi bi durumda olmadı . sevdim ben devam edicem bakalım sonuçları hep beraber görürüzz

bu arada günaydın kızlar ben 400 gr vermişim sabit çıkmaktan korkuyodum ama... fotoğraf ekliycem birazdan
bu arada hayırlı cumalarrr

Önce alıntılar sonra tartı sonra menü

wayyy gençliğimin kükürt sabunu lise yıllarında kullanmıştım kurutuyor yalnız bilgin olsun

Marjinal insansın canısı herkes düz hesap 55 diyip geçiyor :)

benim de 62

canım silme 2 yk günlük kullanım miktarı daha fazla yeme chia yı. tadı yok aynen tok tuttuğuna dair söylentiler var test ettim ama onaylamıyorum yulaf daha tok tutucu

ahh canımm diyiverseydin hatırlatırdım sana ben...

Bugunku menum
Kahvalti
2dilim ekmek
Kk peynir
2 ceri domates
2yaprak marul
Cay
1haslanmis yumurta

Ogle(disaridaydim)
Tombik doner
Ayran

Aksam
6kasik pirasa yemegi kiymali
3yk yogurt
1dilim ekmek

Spor
3saat yuruyus

Su
2lt

tombik döneri sevsinler. gobit döner değil dimi o başka birşey galiba. 3 saat yürüyüşü ne ara yaptın maşallah.

hadi bismillah ilk menün dimi güzel afiyet olsun.

şimdi anlaşıldı kardeş kıskançlığı çok normal pedagog desteği de çok mantıklı ben de kreşin psikologuyla görüşeceğim eşimle de konuştum belki yanlış yaptığımız birşey ler var düzeltmeliyiz zaten kızımı da tanıyor dersine giriyor. etkili olur diye düşünüyorum.

ahh o tombik döner
Valla mecburiyettenn :)

Mobilden girdiginde mi oluyo canim
Ne biliyiiim derrdimm ama aklimami geldi yok
Canim çalışmıyorum ben dun dolasmaya cikmistik belki 3 saattende fazla tempolu degil ama dolanmacaa tabiki :)

Günaydın hatunlar , hayırlı bol bereketli Cumanız olsun inşallah
Sabaheynir, zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara:1 Elma
Öğlen : yarım kepçe çorba, 2 köfte, salata,yarım dilim ekmek
Ara: küçük muz
Akşam: yarım kase sulu köfte, salata, yoğurt, yarım dilim ekmek
su:1,5 lt
Spor olarak 2 saat kadar yürüyüş, alacaklarım vardı dışardaydım, sonrada çocuklara banyo yaptırdım. Gece 12 oldu ,ben pert tabi spora zaman kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…