Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gobitii bilmiyorum ama bu tombikk sey bazlama gibi bisiinin arasinda .bazlama da yaklasik bir el buyuklugunde icinde de doner var iste gobit nasill onuda ben.merak ettim hemen bakiyorumm

cok guzel menun canım.
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar. Umarım bu hafta bolll eksi görürüz liste de .

gunaydn hayrlı cumalar. amın ınsallah.

Sağol tatlımm sana da hayırlıı ve bereketlii cumalar menün çok güzel 2 saat yürüyüş spor yerine geçiyor zaten canım :)

Kızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım

Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831

Maşallah canım güzel menü acaba diyetisyenin verdiği liste mi bu? Yanlış hatırlamıyorsam diyetisyen eşliğinde zayıflıyordun değil mi ?

yaş kaç tı canım

Çok güzel canım benimm teebrikkk ederim seni :))) -500 gram 500 gramdır değil mi :)) bende -500 ü görünce hiç sevinememiştim ama buna da şükür

Eki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Vaovv süpersin canım tebrik ederim herhalde grubun birincisi sensin gibi gözüküyor yani şimdilik :)) bakalım 1,5 kg geçen olacak mı

Colorayzn üzülme canım, çalışmaya devam edersin seneye daha donanımlı girersin inşallah. Bu sene nasipte yokmuş demekki. Aman bende bir sene bankaya para yatırmayı unutmuşum. Sürekli haberleri takip ettiğim halde o sıra yoğunluktan gözümden kaçmış heralde.Başvuru süreci bile dolmuş daha ben bekliyorum :)))))))

aferin ben de bu sabah jj yaptım...kızım geçmiş karşımaa, yawrum izliyor beni diyordur deli annem sabah sabah zıplıyorrr
gün içinde tuvalette devam etmeyi düşünüyorum

Evet canım 400 yarım mekik çekmiştim bana çok kolay geliyor mekik squat falan. Zıplamalı şeylerde zorlanıyorum. Bakalım yarın nasıl yapıcam

oy canım maşallah ben o kadar çekemiyorum rekorum 50 tek seferde

afiyet olsun canımm...sabah yürüyüşlerini aç karnına mı yapıyorsun uyguladığın bir yöntem var mı ?

ohh ohh yandan güzel spor olmuş.

canım suyun içine taze nane yaprağı bir dilim limon koyup içmeyi denesene böyle ferah ferah belki içesin gelir.

ya şundan olabilir ben de de oluyor tek tük. sebep te şimdi spordan sonra terliyoruz malum, hemen duş alamıyorum öğle arası yaptığım için gözenekler tıkanıyor ve ter sivilce yapıyor. sürekli oturmakta havasız bırakıyor, ama genetik ya da hormonlarla ilgili birşeyde olabilir.

sabah aklıma geldin papillon nerde diye. canım ilk zamanlar her ay dönümünde huyları değişir, biraz büyüyünce her yaş döneminde değişir, hastalık sonrası bile değişen durumlar var hepimiz yaşıyoruz malum aşının da etkisi olmuştur.

menü güzel olmuş canım .. Hayırdır neden bu kadar sinirlendin ?

işyeri entrikaları

Günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.4
Mesaj sayısı; -30
Gelecek hafta hedef;64.0
Hafta daha dikkat et canım

Eki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
İstikrarına bayılıyorum gerçekten Tebrikler

Rakibem tebrik ederim :))

Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 72,6
Fark: 0,5
Yüzde: 0,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 30+

Eki Görüntüle 1972608
Tebrikler canım

hanımlar günaydın

kızlar kilo verememişim

geçen cuma 67 bu cuma 66.8
artı olmaktan iyidir, bu hafta daha motive başlarsın canım, pek gruba gelmiyorsun heralde, fırsat buldukça gelmeye çalış, motivasyonu yüksek tut

Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
arkadaşlar resim nasıl yükleniyordu
Canım aşağıda cevapla bölümünün yanında dosya yükle seçeneği var ordan. Tebrikler daha çok bekliyordum aslında bu hafta senden.

çok özür dilerim yanlış yazmışım aceleden 7. takıma yazacaktım, hepinize iyi kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…