Gobitii bilmiyorum ama bu tombikk sey bazlama gibi bisiinin arasinda .bazlama da yaklasik bir el buyuklugunde icinde de doner var isteÖnce alıntılar sonra tartı sonra menü
wayyy gençliğimin kükürt sabunu lise yıllarında kullanmıştım kurutuyor yalnız bilgin olsun
benim de 62
canım silme 2 yk günlük kullanım miktarı daha fazla yeme chia yı. tadı yok aynen tok tuttuğuna dair söylentiler var test ettim ama onaylamıyorumyulaf daha tok tutucu
ahh canımm diyiverseydin hatırlatırdım sana ben...
tombik döneri sevsinler. gobit döner değil dimi o başka birşey galiba. 3 saat yürüyüşü ne ara yaptın maşallah.
hadi bismillah ilk menün dimi güzel afiyet olsun.
şimdi anlaşıldı kardeş kıskançlığı çok normal pedagog desteği de çok mantıklı ben de kreşin psikologuyla görüşeceğim eşimle de konuştum belki yanlış yaptığımız birşey ler var düzeltmeliyiz zaten kızımı da tanıyor dersine giriyor. etkili olur diye düşünüyorum.
Günaydın hatunlar , hayırlı bol bereketli Cumanız olsun inşallah
Sabaheynir, zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara:1 Elma
Öğlen : yarım kepçe çorba, 2 köfte, salata,yarım dilim ekmek
Ara: küçük muz
Akşam: yarım kase sulu köfte, salata, yoğurt, yarım dilim ekmek
su:1,5 lt
Spor olarak 2 saat kadar yürüyüş, alacaklarım vardı dışardaydım, sonrada çocuklara banyo yaptırdım. Gece 12 oldu ,ben pert tabi spora zaman kalmadı.
Günaydın kızlarHayırlı cumalar. Umarım bu hafta bolll eksi görürüz liste de .
Günaydın hatunlar , hayırlı bol bereketli Cumanız olsun inşallah
Sabaheynir, zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara:1 Elma
Öğlen : yarım kepçe çorba, 2 köfte, salata,yarım dilim ekmek
Ara: küçük muz
Akşam: yarım kase sulu köfte, salata, yoğurt, yarım dilim ekmek
su:1,5 lt
Spor olarak 2 saat kadar yürüyüş, alacaklarım vardı dışardaydım, sonrada çocuklara banyo yaptırdım. Gece 12 oldu ,ben pert tabi spora zaman kalmadı.
Günaydınlarr
Ben zaten daha carsamba katıldım gene de sölin güncel olsun
Kılo 67,5
23 mart menu
Mınık ekmek arası
Kasar salam yumurta zeytın
Cay
Ara
2 kayısı yesıl cay
Oglen
Izgara kofte salata ayran
Ara
Portakal
Az fındk ve yaban mersını
3 adet de etıform bıskuvu
Aksam
Muz kfleks süt 2 cevız
45 dk zumba
yaş kaç tı canımKpss derdi .fotografimin guncelligi dolmuş ve basvuru bugun 23.59a kadar surmesine ragmen ben saat 17yi gecirdigim icin bu yarisi giremeden kaybettim cok istemistim bu sene girmeyi . Sorumsuzlugumdan dem vuruyolar once yapsaymisim falan ama daha once sisteme girdigimde fotografim gayette duruyordu ne bileyim ben böyle olacaginiyani kafam zaten anne oldum olali asiri dalgin yani hersey bulanık gibii .moralim asiri bozuk
Kızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım
Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831
Eki Görüntüle 1972609
Günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.4
Mesaj sayısı; -30
Gelecek hafta hedef;64.0
Vaovv süpersin canım tebrik ederim herhalde grubun birincisi sensin gibi gözüküyor yani şimdilik :)) bakalım 1,5 kg geçen olacak mıEki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı : 1haş. Yumurta 2kk peynir 4 zeytin 1dilim kepek ekmek
Ara 3 mini galeta
Öğlen: 1kase sebzeli tabuk çorbası
1 porsiyon karnabahar
3 çiğ köfte
Salata yarım kase yoğurt
Akşam 1tatlı kaşığı chia tohumu, 3kaşık yoğurt, 1kabak
Su 2,5 lt
2 km yürüyüş 100 jj
Evet canım 400 yarım mekik çekmiştim bana çok kolay geliyor mekik squat falan. Zıplamalı şeylerde zorlanıyorum. Bakalım yarın nasıl yapıcam
DÜNKİ MENÚM
SABAH
1fincan yesil cay,1dilim kepek ekmek
1haslanmış yumurta,5 zeytin
Beyaz peynir 1tatli kaşğı pekmez
Marul maydanoz salata
ARA
1bardak sút 1avuc kadar beyaz leblebi
AKŞAM
4 Kaşık ıspanak,1 kase kadar bulgur pilavı
Yesillkli salata
9 da 1kase yogurt limonlu pul biberli
2.5 lt su 1 saat sabah yüryüş
Bugünki menüm
Sabah
1 haş yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Salatalıj domates
Ara
1 avuç leblebi
Öğlen
1/2 tabak taze fasülye
Fırında köfte 2 tane
Ara
1/2 muz
1/2 elma
Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak taze fasülye
1 saat dışarda yürüdüm
30 dakika kadar mezdeke falan karışık dans türleri oynadım
Su 1,5 lt oldu
İyi akşamlar kızçeler Menümü paylaşıyorumm
Sabah
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
2 mini galeta
Ara
2 salatalık
Akşam
1 kase çorba
Büyük bir tabak sossuz yeşillik salata
30 mekik 4.000 adım 1 litre su (allahım suyu arttırmam için bana yardım et,amin.)
Kızlar ya sizdeki sivilce problemlerini okuyunca kendime çok kızdım . Bende de sivilceler çok var ama görünmeyen bir yerde tam da popişimdene yapsam ne etsem bir türlü gitmedi bunlar bende ki dert sanıyordum ama sevinmem lazım galiba popişi gören yok nasılsa
İyi akşamlar kızlar kaç gündür gelemedim kızım ancak normale dönüyor aşı sonrası..çocuk sanki huy değiştirdi gece 1 den önce uyumaz oldu iki gece araba ile gezdirdik öyle uyutabildik.. çok zor bir haftaydı yani benim için burayı da aksattım diyeti de bu arada tabii..
menü güzel olmuş canım .. Hayırdır neden bu kadar sinirlendin ?
Hafta daha dikkat et canımGünaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.4
Mesaj sayısı; -30
Gelecek hafta hedef;64.0
İstikrarına bayılıyorum gerçektenEki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Rakibem tebrik ederim :))chia yı dün kullandım ilk defa akşam yemeği niyetine normalde 2 öğün öncesi kullanın yemeklerden 20- 30 dk önce diye söylemişlerdi. ama ben sadece yoğurda karıştırarak ekmeksiz akşam yemeği olarak yedim ve gerçekten tok tuttu. tadı tuzu kokusuda yok o yüzden mide bulandırma gibi bi durumda olmadı . sevdim ben devam edicem bakalım sonuçları hep beraber görürüzz
bu arada günaydın kızlar ben 400 gr vermişim sabit çıkmaktan korkuyodum ama... fotoğraf ekliycem birazdan
bu arada hayırlı cumalarrr
Tebrikler canımGeçen hafta: 73,1
Bu hafta: 72,6
Fark: 0,5
Yüzde: 0,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1972608
artı olmaktan iyidir, bu hafta daha motive başlarsın canım, pek gruba gelmiyorsun heralde, fırsat buldukça gelmeye çalış, motivasyonu yüksek tuthanımlar günaydın
kızlar kilo verememişim
geçen cuma 67 bu cuma 66.8
Canım aşağıda cevapla bölümünün yanında dosya yükle seçeneği var ordan. Tebrikler daha çok bekliyordum aslında bu hafta senden.Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
arkadaşlar resim nasıl yükleniyordu
çok umutlanmıştım ben de kurtuluyorum yağlardan diyeCaniim tilya kurunu tiroit problemi olanlara onermiyor bizzat sordum
çok özür dilerim yanlış yazmışım aceleden 7. takıma yazacaktım, hepinize iyi kilo vermelerHafta daha dikkat et canım
İstikrarına bayılıyorum gerçektenTebrikler
Rakibem tebrik ederim :))
Tebrikler canım
artı olmaktan iyidir, bu hafta daha motive başlarsın canım, pek gruba gelmiyorsun heralde, fırsat buldukça gelmeye çalış, motivasyonu yüksek tut
Günaydın ben seni ilk defa gördüm burdahanımlar günaydın
kızlar kilo verememişim
geçen cuma 67 bu cuma 66.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?